çok geçmiş olsun anneciğine sen gelin oluyon diyye daha da zayıflamamıştr inş, Taktik al gel bakin annendenBenimde annem 85 kilo falandı bir kaç senedir 58 kilo
Daha önce kilo vermek için cok ugrastı işte yuruyusler, yemeği azaltmalar falan olmadı.
Sonra ben üniye baska sehire gittim hasretimden zayıflamalar, hastanelere kaldırılmalar. Çok üzülmüş.
Öyle öyle zayıfladı.
çok geçmiş olsun anneciğine sen gelin oluyon diyye daha da zayıflamamıştr inş, Taktik al gel bakin annenden
aynen canım geri aldı şimdi de hiç veremiyor günde 10 tane cikolatası var barizKız kübra zayıflamış zayıflamasına da fazlasını geri almış o daha kotu olmuş yaa
ufff çok güzelll zayıflamış yaaBenimde annem 85 kilo falandı bir kaç senedir 58 kilo
Daha önce kilo vermek için cok ugrastı işte yuruyusler, yemeği azaltmalar falan olmadı.
Sonra ben üniye baska sehire gittim hasretimden zayıflamalar, hastanelere kaldırılmalar. Çok üzülmüş.
Öyle öyle zayıfladı.
teşekkür ederim canımkubracım çok geçmş olssunbende yaşadım onu 2 hata önce gargara ile yumuşadı boğazım ama baya çektim öksürrüğü
Kızlarrrrrrrr a101 e gittim geldim düşük kalorili şeyler aradım ve ta dammm ;
max duo dondurmalar 85 kalori ! hemde 50 kuruş hehehe
resimdeki gbi 2 li şekilde kakaolu ve sütlü ya , mesela ben şimdi bıçakla kestim sadce sütlüsünü yedim 45 kalori aldım yani.
diğer yarısını yarın yiycem hem tatlı ihtiyacımız gider, arra öğün olur hemde dondurma leynnn bu çok mutluym şuan
Eki Görüntüle 1539900
ne tatlı şeysin kız sen düşük kalorili şeyler aradım diyo çok hoşuma gitti bu yaaKızlarrrrrrrr a101 e gittim geldim düşük kalorili şeyler aradım ve ta dammm ;
max duo dondurmalar 85 kalori ! hemde 50 kuruş hehehe
resimdeki gbi 2 li şekilde kakaolu ve sütlü ya , mesela ben şimdi bıçakla kestim sadce sütlüsünü yedim 45 kalori aldım yani.
diğer yarısını yarın yiycem hem tatlı ihtiyacımız gider, arra öğün olur hemde dondurma leynnn bu çok mutluym şuan
Eki Görüntüle 1539900
bu kilo vermek sadece spor yapmakta çare değil
ben mesela 3 ayda 9 kilo verdim doktora gittikten sonra bende b12 ve demir eksikliğim varmış
demir eksikliği olanda zaten kesinlikle kilo veremiyormuş zaten ben halsizlikten merdivenleri çıkamıyordum
şimdi iyiyim
Canim o zaman başka bsey yemesine gerek yok zaten Çikolatadan alıyor alacağı kalorileri fazlasıyla inş. Dahada fazla kilo almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?