Zayıflama Kampı

oyy gne kimse yok kendi kendi konuşuyorum kızlar etrafınızda zayıflayan arkadaşlarınız var mı ?
benm 2 tanecik var.....
birisi benden 5 yaş küçük , ben üniversitenin ilk senesinde 63 kilo falandım. o daha liseye yeni başlayacaktı ve benmle aynı kilodaydı ! küçücük yaşta 61 lerdeydi. hiç bir zaman yemeğe hayır diyemezdi. ağzı hep dolu olurdu. diyet çabası yoktu memnundu. sonra ki yıllarda liseye yürüyerek gitmeye başladı evi ile okulu arası nerdeyse 3 km var sanırım. git gel 6 km. ve ekmeği kesmiş sofradan ilk kalkan hep o olmuş. öyle diyettir spordur bilen birisi değildir, ip bile atlamaz yani. sadece 2 şey yaptım diyor. okula hep yürüdüm hatta ve hatta öğle aralarında okulda yemek yerine eve gitmiş gelmiş. buda 1 günde 12 km yürüyüş yapar sanırım. okula yetişmek içinde evde öğle aralarını ayak üstü azıcık yemiş ve hemen gene okula gitmiş.
böyle böyle bu kız şimdi 53 kilo oldu lise yıllarında. şimdi sorarsanız gene 53- 54 ve şimdi üniversite de :)

diğer arkadaşı üniversiteden yurttan arkadaşım. ben gene 64 kilolardayken o 75lerdeydi. takıntılıydı kilosuna ama zayıflayamıyordu. birgün hiç unutmam, ben 61 lere inmiştim istemsizce , o şok olmuştu "nolur neler yaptın bana da anlat" demişti. ( ben aşk acısından birazcık kilo vermiştim o aralar ahaha )
gel zaman gt zaman ben eve çıktım göremedim bu kızı tabi. sonra facede bir karşılaştık aman Allahım kız incecik kalmış !
ben peşine deli divane oldum noldu naptın anlat çabuk dye ( ben artık 70lere çıkmıştım )
o kem küm etti az yedim dedi spor yaptım dedi çokta birşey sölemedi doğrusu. şimdilerde hala face de görüyorum kendisi 50 kilo falan sanırım ve hep spor salonunda olan resimlerini atıyor. detoks sularının resmlerini koyuyor falan fıstık..
harbiden taş gbi hatun olmuşş.......
Eeeeee ne diyelim EL GİDER MERSİNE BEN GİDER TERSİNE

Benimde annem 85 kilo falandı bir kaç senedir 58 kilo
Daha önce kilo vermek için cok ugrastı işte yuruyusler, yemeği azaltmalar falan olmadı.
Sonra ben üniye baska sehire gittim hasretimden zayıflamalar, hastanelere kaldırılmalar. Çok üzülmüş.
Öyle öyle zayıfladı.

çok geçmiş olsun anneciğine sen gelin oluyon diyye daha da zayıflamamıştr inş, Taktik al gel bakin annenden

çok geçmiş olsun anneciğine sen gelin oluyon diyye daha da zayıflamamıştr inş, Taktik al gel bakin annenden

Yok yakında oturuyorum hemde alısmıstı artık gelin olurken
2 öğün yiyor bi sabah 10-11 gibi, birde akşam 5-6 gibi. Eğer arada acıkırsa öğlen cekirdek yer çiğ Pilav makarna sevmez. Tatlıyla hiç arası yok. Börektir flnda sevmez bi bazlama sever bi gözleme onun dısında yemez. Aslında farkında olmadan sağlıklı besleniyormuş kadın ya şimdi farkettim

Valla canim benim cevremdede var öyle arkadaslarim hatta bi tanesini anlatayım lise yollatindayiz benden bi alt sınıfta kız 75 kilo vardır belki daha fazladır Yam net bilmiyorum kizi hic pantalon giyerken görmedim kiloluyum diye hep uzun etek giyiyordu esofmabla bile doğru dürüst grmemisimdr NYSE kız normalde köyde duruyordu ama okul dolayısıyla ilçede ev tutmuştu bazen annesi kalıyordu ama genelde tekti o yuzdende evde pek yemek yyapmıyordu sürekli tuzlu çubuk kraker yiyodu öyleggününü geçiriyordu simdi kız üniversiteye gisiyo 55 kilo falan ancak tr çok zayıfladı ve artık kizi etekle göremiyorum hep pantalon giyiyo demem o ki her turlu Zayıflamak isteyen zayiflayabiliyo :))

benim de kuzenim kızlar lise sonda iken bariz 100 kilo vardı fazlasını bilmem üniversiteye gitti niksar a özlemcim sen bilirsin ablam dönem arası gelmedi memlekete okullar ne zman tatil oldu geldi ve biz resmen şok olduk 65 kilo olmuştu hep salata yedim diyordu bide üni. ile yurt arası uzakmış hep yürüdüm salata yedim ve bu kiloya düştüm demişti 4 sene evvel
şimdi ise evlendi bi oğluşu var ve ablam yine 115 kilo geliyor tartı da

CanimE="2KediAnnesi, post: 41128329, member: 539631"]Yok yakında oturuyorum hemde alısmıstı artık gelin olurken
2 öğün yiyor bi sabah 10-11 gibi, birde akşam 5-6 gibi. Eğer arada acıkırsa öğlen cekirdek yer çiğ Pilav makarna sevmez. Tatlıyla hiç arası yok. Börektir flnda sevmez bi bazlama sever bi gözleme onun dısında yemez. Aslında farkında olmadan sağlıklı besleniyormuş kadın ya şimdi farkettim[/QUOTE]
Cnim annen zararli hicbiaeyi sevmiyomus baksana bizimde en sevdgimiz seyler bunlar o yuzden kilo aliyrz veremiyrz yaa :)))

ufff çok güzelll zayıflamış yaa

Kızlarrrrrrrr a101 e gittim geldim düşük kalorili şeyler aradım ve ta dammm ;
max duo dondurmalar 85 kalori ! hemde 50 kuruş hehehe
resimdeki gbi 2 li şekilde kakaolu ve sütlü ya , mesela ben şimdi bıçakla kestim sadce sütlüsünü yedim 45 kalori aldım yani.
diğer yarısını yarın yiycem hem tatlı ihtiyacımız gider, arra öğün olur hemde dondurma leynnn bu çok mutluym şuan

Dondurma manyağı yaaa

ne tatlı şeysin kız sen düşük kalorili şeyler aradım diyo çok hoşuma gitti bu yaa

bu kilo vermek sadece spor yapmakta çare değil

ben mesela 3 ayda 9 kilo verdim doktora gittikten sonra bende b12 ve demir eksikliğim varmış

demir eksikliği olanda zaten kesinlikle kilo veremiyormuş zaten ben halsizlikten merdivenleri çıkamıyordum
şimdi iyiyim

Evet ne yazıkki. O yuzden önce bir kontrolden gecmek gerekiyor. Benimde tiroid hormonlarımda bozukluk var ilaç kullanıyorum. Kullanmasam bende veremem

Canim o zaman başka bsey yemesine gerek yok zaten Çikolatadan alıyor alacağı kalorileri fazlasıyla inş. Dahada fazla kilo almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…