- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
İlk defa duydum 2 yıldır test yaptırmadım ben de gidiyim yaaa.bu kilo vermek sadece spor yapmakta çare değil
ben mesela 3 ayda 9 kilo verdim doktora gittikten sonra bende b12 ve demir eksikliğim varmış
demir eksikliği olanda zaten kesinlikle kilo veremiyormuş zaten ben halsizlikten merdivenleri çıkamıyordum
şimdi iyiyim
Menun gayet iyi canim yavaş yavaş kahvaltıya alisacaksin bide aralara alissan çok iyi olacak bide gerçekten maşallah diyorum iyi acikmiypsun ben hayatta dayanamm illaki bsey yicem yani :)))
canm hep söyliycem unutuyorum , şöyle bakınca menün güzel ama fasulye ne kadar ? pilav ne kadar ? yoğurt ne kadar ?Kahvaltı/Öğle
Yağsız tost
(2 dilim ekmek arası 2dilim kaşar, 2dilim salam ve biraz kıvırcık)
Akşam
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Yoğurt
Vişne suyu
canm hep söyliycem unutuyorum , şöyle bakınca menün güzel ama fasulye ne kadar ? pilav ne kadar ? yoğurt ne kadar ?
önemli olan ve bizim dikkate alacağımz kısım o. sanırım sen böle yazınca 1 er tabak demek istiyorsun dgru mu ?
hıııı pardon o zman şekerim benm daha önceden dikkatimi çekmişti, hani tavuk kanat mı ne yemiştin sanırım o zman adedi yazmıyordu sorrcktım unuttum =)Yok dun yazmıstım aslında. Bugunde aynısı diye yazmadım. 3 4 kaşık 2side
hıııı pardon o zman şekerim benm daha önceden dikkatimi çekmişti, hani tavuk kanat mı ne yemiştin sanırım o zman adedi yazmıyordu sorrcktım unuttum =)
Bizim kiz harbi kafayi dondurmayla bozdu yaaa :)))kader, kübra, özlem teşekkür ederim caniiimmmm ama dondurmasz diyete aslaa
ay ben bi ara donduma diyetimi yapsam acaba günde 5 tane yesem 425 kalori 10 tane yesem 850 kalori wuuu
ama dondurma yiyince diyet yapıyormuş gbi hissetmiyorum kendimiBizim kiz harbi kafayi dondurmayla bozdu yaaa :)))
Gayet doyurucu seyler yemissin canim niye öyle oldukisemraanseylerst: 41131743 .!.:Kızlar ben bugun doymuyor gibiyim
sabah sirkeli şu
kahvaltı
tavada 2 yumurta
domates salatalık
biraz peynir
3 zeytin
2 çay kaşığı reçel
1 dilim bugday ekmeği
ara
2 kuru kayısı
öğle
6 yaprak sarma
1 biber 1 domates dolma
4 kaşık cacık
ara 1 dilim kek
akşam
1 tabak sebzeli tavuk
1 kase cacık
umarım artık bişey yemem sadece 1 şeftali yada muz yerim
bide kızlar yemeklerimi artık az yağlı yapıyorum
Canim menun iyi ama çorbanun kalorisi az değil akşamki pilavda öyle çok değil ama yemeyebilirdinkızlar menüm :
KAHVALTI
1.5 kase şehriye çorbası
yarım dilim kepek ekmek
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
yarım salatalık - domates
ARA
yarım duo dondurma ( 43 kalori )
AKŞAM
5 kaşık çorba
1.5 adet haşlanmış tavuk baget
5 kaşık p. pilavı
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 900 ( akşam o pilav olmamalıydı yawww )
SPORLA YAKILAN KALORİ : Kızlar 2oo adet ip atlıcam kaç kalori yapıyor bilen var mı ???
Bilmemki dahada yiyebilirim ne yapsam kiGayet doyurucu seyler yemissin canim niye öyle olduki
Çok iyisin caninKahvaltı/Öğle
Yağsız tost
(2 dilim ekmek arası 2dilim kaşar, 2dilim salam ve biraz kıvırcık)
Akşam
Taze fasulye
Bulgur pilavı
Yoğurt
Vişne suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?