Zayıflama Kampı

Endokroloji bölüme yollandı kan yani benden 3 tüp kan alındı bu iç hastalıklarada gitmeyin hiç ilgilenmiyorlar gideceğiniz yer obezite bölümü benim daha 10 kilo fazlam var bunuda verirsem tamamdır yalnız beyaz ekmekten ve çlkolatadan uzak durun
İlk defa duydum 2 yıldır test yaptırmadım ben de gidiyim yaaa.

sadece pilav olmayaydı gerçekten de iyiydi

canım bu akşam daha yemezsen gayet iyi

kahvaltı 3 biber 1 domates ve 1 yumurta dan menemen yaptım yedim
öğlen- akşam 2 kase cacık 1 tane haşlanmış tavuk but

Sirkeli su
Kahvaltı
Az peynirli yumurta
4 zeytin
Salatalik domates yarim
Yarim dilim ekmek
Ara
Yeşil cay
Mavi yeşil light bisküvi 3 adet
Öğle
Salatalik
Ara
Light bbisküvi 3 tane
Aksam
Kuru meyveli bir cay kaşığı ballı yogurt

[QUOTEçok-KUBRA, post: 41132416, member: 676497"]kahvaltı 3 biber 1 domates ve 1 yumurta dan menemen yaptım yedim
öğlen- akşam 2 kase cacık 1 tane haşlanmış tavuk but[/QUOTE]
Canim cok az yiyorsun

menün gayt güzel canm keke takımıyorum

az olmş baya kuzu sağlığına dikkt et yaaa

anaa az olmamış mı cnm senden böle menülere alışık değilim , hep geçirilmiş sankim.

kızlar yarından itibaren 3 gün hem daha az gireblirm hemde yoğun bi misafr trafiğim olduğu için evde hamur işleri tatlılar boy gösterecek napıcam hiç bilmiyorum

herkes vücudunu dilediği gibi şekillendirme kudretine sahiptir !!!

[QUOkendinea147, post: 41133128, member: 220213"]kızlar yarından itibaren 3 gün hem daha az gireblirm hemde yoğun bi misafr trafiğim olduğu için evde hamur işleri tatlılar boy gösterecek napıcam hiç bilmiyorum [/QUOTE]
Sen kendine hakim olirsin tatlim sana guveniyorum :))

kızlar jillian 30 day shred i duyan yapan bilen var mı ????
30 günde acayip sıkı bir vucut vaad ediyormuş, amerikanın efsaneleşmiş kadınıymış ve yapan uygulayan bincelerce insan var , netten bakablrsiniz. sadece 3o günde inanlmz sonçlar almışlar bu egzersiz ile. resimlerini atıyorum isteyenler başlasın ha bu arada, 3 level mış ve hepsi sadece 30 dakkaymış ama çok fena ter attırıyormuş

HOCAMIZ BUDUR ; KENDİSİ DE ÖNCEDEN ÇOOK KİLOLUYMUŞ :)

ZAYIFLAYANLAR İSE ;

Eklentiler

• jilian 30day 1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 91
canım bu cok zor ben denedim daha once yapamadım.yapabilirseniz cok güzel
Anam 15 dk dayanabldim ama bnce süper birşey direk sıkılaştırıcı vucudu en kısa sürede şekle sokmak için resmen.
bugünlük 15 dk yaptım ama bırakmıcam 1 ay boyunca yapıcam inş

Pilavı akşamları daha az yemen gerek canım birde pirinç değil de bulgura yönelsen daha da guzel olur

Akşamı hafif geçirmişsin dengelemişsin kuzum hiç problem yok gayet iyi

Ya sen benden bile az yiyorsun noldu sana kubra? Bu hafta kaç kilo verdiğini çok merak ediyorum valla

Sen böyle yemezdin kız noldu?

kızlar yarından itibaren 3 gün hem daha az gireblirm hemde yoğun bi misafr trafiğim olduğu için evde hamur işleri tatlılar boy gösterecek napıcam hiç bilmiyorum

Yok öyleee tut kendiniiii cuma gunu tartıyı dusunnn

Ben daha önce denedim her level 10 gun yapılıyor ilk leveli 15dk zor yapmıştım sonrada bir daha yapmadım

Anam 15 dk dayanabldim ama bnce süper birşey direk sıkılaştırıcı vucudu en kısa sürede şekle sokmak için resmen.
bugünlük 15 dk yaptım ama bırakmıcam 1 ay boyunca yapıcam inş
Inşallah canım vücudunu olc canım öyle basla

Canm tavuğu haşlamıştım suyuyla pirinç yapayım dedim napayım
kolay değil kız misafr gelince tutmak birde yatılı kalcaklar 3 gün neler neler hazrlıycam poğaça pasta kurabiye poff
jillian bnde başladım az önce 15 dk dayanabldim hareketler zor değil ama arka arkaya olunca baya zorlandım kapattım. ama olsun 15 dk bile yapsam yapcam cnm. sıkılaşmam lazım

kızlarr günaydınnnn bugün benm diyette ki 1. ayım dolduuu :) sabah bir heycanla tartıldım ve sonuçlar ;
27 nisan diyet başlangıcı : 85.5
27 mayıs diyetimin 1. ayı: 79.7
1 AYDA TOPLAM FARK: -5.8

Az önce ölçülermi de aldım işte sonuçlar ;
Eski \ yeni
göbek çevresi : 93 \ 90
simit çevresi : 109 \ 107
kalça çevresi : 120 \ 118
gögüs çevres : 110 \ 107
ince bel çevrs: 88 \ 87
iç kalın bacak : 72 \ 71
Bazıları buçuklu çıktı ama ben bir üstünü aldım. yani şöyle : gögüs 106.5 çıktı ben 107 aldım nolur nolmaz diye.
Vucudum da ki farka gelince kotlarım halaa dar, ama tek bir şey farkettim önceden esofmanımn altına tayt korse giyerdim çnkü göbüşüm hep sıkardı gerdirirdi esofmanı. ama 2 haftadır hiiiççç korse giymedim ve esofmanım bol geliyor ve herr giydiğimde belimdem totomdan kayıyor. bu 1 ay boyunca ilk 15 gün hiç ama hiç kaçamak yapmadım , sonra mangal ve şehir dışına gidince kaçamağın alasını yaptım. sonraki 1 hafta toplayamadım ve gene küçük kaçamaklarım devam etti. ben 2 hafta önce 80.8 çıkmıştım. eger kaçamaklarım olmasaydı eminim 79.0 ı görebildirdim. benden bu kadar bilgi kızlar. 1 haziranda hepimizin tekrar 1. ayı dolacak o zmanda sizlerden sonuçları bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…