BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 79.7 //
semraanne 73.9 //73.8
@U-KUBRA 70.5 //
@2KediAnnesi 67.9 //
fazlaliklara elveda 75.5 //74.1
parlakkartanesininaski 92.6 //
file76 //
THEY- //
İlk bildirim binden :))
Olmuş tatlim kaç kiloydin sen ?günaydın kızlar,hayırlı cumalar
yukarıda bildirim yaptım olmuş mu?
Canım bu hafta bir anormallik var galiba bende anca 500 gr vermişim
Canim ne alaka yasak falan anlamadm herkes istediğini yiyebilir sende yemek istiyorsan yiyebilirsin kendine yiyorsun bana degilki ben sabah poğaça yediysem kosusturyrm akşamında hadif gecrdim ve dengeledim bu arada tartı olayı gelince biz bir aydan fazla bu şekilde devam ediyoruz başta ta söylediğimiz gbi kuralları kabul ediyosanix bütün gelin dedik bu saattr snra oturtmuş olduğumuz kurallarimizi değiştirecek değiliz..Alin iste bana diyorsunuz cnm benim iki poğaça pogaca ne demek yasak bundan sonra hayır yasak değilse bende yiyeyim yaniii olmamış
Her hafta olunca kendini biraz frenliyorsun yoksa iki hafta olunca daha önümde vakit var diyosun hop kaçamaklarYa size bsy solimmi iki hafta bi tartilsak daha mantıklı hicbsy gitmioki kilodan sade moral bozup yani
Aynen canım haklısın ama işte üzüldüm gene de evet bu hormon ilaçları beni mahvetti napim mecburen kullanıyorum sende gayet güzel gidiyosun maşallahparlakkartanesininaski
Kiz niye öyle diyosun gayet iyi vermissin almamissin yaa ona bak sen bende hormon ilaçları kullandım belki de o yüzden bu kadar kilo aldim
Tskkrler tatlm:))Tebrikler canım harikasın ben 6 da kalktım eşim işten gelince tekrar yattım :)
Haftaya çok dinç olmam lazım ve stresden uzak durmam lazımsemraanne tebrikler semracim iyi gidiyoaun benden iki kilo fazla başladım emzirdgin halde benden önde gidiyorsun şuan o yüzden çok çoktebrik ediyorum :)) parlakkartanesininaski senide tebrik ediyorum canim 600 gram vermissin sonuçta eksiye dusmussun moralini bozma haftaya daha iyi verirsin :)
her şeyin hayırlısı canım ALLAH tez zamanda hayırlı evlat nasip ettsin.Sabırlı olmasın bol bol dua et.Sağol canım eksik olma evet bende bunu düşünüyorum eğer bu tedavim için ilaçları kullanmıyor olsaydım dahads çok verirdim eminim bakalım bu ay aşılama olucam benim stres ve üzüntüden uzak durmam lazım ama ben öyle biri değilim taktım mı kafama takan cinsten bir insanımteşekkür ederim desteğin için
Amin inşallah canım zaten bol bol dua ediyorum sizlerdende bekliyorumher şeyin hayırlısı canım ALLAH tez zamanda hayırlı evlat nasip ettsin.Sabırlı olmasın bol bol dua et.
Canim bak kendin diyosun stresten üzüntüden uzak durmam lazim diye niye canini skıyosunki kilolar gidecek anra tatlismi Tatliş anne olacaksın tontis pamuk gibi evlatların olacak üzme kendini hatta ben yaparım basaririm de kendine gaz ver biz yanındayız merak etme allah buyiktr sanada nasip eder ins.parlakkartanesinistrestebst: 41267008 .!.:Haftaya çok dinç olmam lazım ve stresden uzak durmam lazım
ocakta 95Olmuş tatlim kaç kiloydin sen ?
Canim bak kendin diyosun stresten üzüntüden uzak durmam lazim diye niye canini skıyosunki kilolar gidecek anra tatlismi Tatliş anne olacaksın tontis pamuk gibi evlatların olacak üzme kendini hatta ben yaparım basaririm de kendine gaz ver biz yanındayız merak etme allah buyiktr sanada nasip eder ins.
Canım ocaktan nisana kadar nasıl verdin o kadar kiloyu biraz anlatsanaocakta 95
nisan başında 77.500
2 gün önce 82.300
bu gün 81.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?