Zayıflama Kampı

Ya size bsy solimmi iki hafta bi tartilsak daha mantıklı hicbsy gitmioki kilodan sade moral bozup yani

Alin iste bana diyorsunuz cnm benim iki poğaça pogaca ne demek yasak bundan sonra hayır yasak değilse bende yiyeyim yaniii olmamış
Canim ne alaka yasak falan anlamadm herkes istediğini yiyebilir sende yemek istiyorsan yiyebilirsin kendine yiyorsun bana degilki ben sabah poğaça yediysem kosusturyrm akşamında hadif gecrdim ve dengeledim bu arada tartı olayı gelince biz bir aydan fazla bu şekilde devam ediyoruz başta ta söylediğimiz gbi kuralları kabul ediyosanix bütün gelin dedik bu saattr snra oturtmuş olduğumuz kurallarimizi değiştirecek değiliz..

semraanne tebrikler semracim iyi gidiyoaun benden iki kilo fazla başladım emzirdgin halde benden önde gidiyorsun şuan o yüzden çok çoktebrik ediyorum :)) parlakkartanesininaski senide tebrik ediyorum canim 600 gram vermissin sonuçta eksiye dusmussun moralini bozma haftaya daha iyi verirsin :)

parlakkartanesininaski
Kiz niye öyle diyosun gayet iyi vermissin almamissin yaa ona bak sen bende hormon ilaçları kullandım belki de o yüzden bu kadar kilo aldim
Aynen canım haklısın ama işte üzüldüm gene de evet bu hormon ilaçları beni mahvetti napim mecburen kullanıyorum sende gayet güzel gidiyosun maşallah

her şeyin hayırlısı canım ALLAH tez zamanda hayırlı evlat nasip ettsin.Sabırlı olmasın bol bol dua et.

parlakkartanesinistrestebst: 41267008 .!.:
Haftaya çok dinç olmam lazım ve stresden uzak durmam lazım
Canim bak kendin diyosun stresten üzüntüden uzak durmam lazim diye niye canini skıyosunki kilolar gidecek anra tatlismi Tatliş anne olacaksın tontis pamuk gibi evlatların olacak üzme kendini hatta ben yaparım basaririm de kendine gaz ver biz yanındayız merak etme allah buyiktr sanada nasip eder ins.

inşallah canım evet inanıyorum Allahın izniyle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…