Zayıflama Kampı

Hepinizi tebrik ederim kızlar Toblo çok iyi bende bu hafta telafi ederim insallah

Kahvaltı
İki poğaça
SŞekersiz cay
Öğle
Tavuk haşlama az
Domates salataliktan salata
1.5 dilim ekmek
WŞekersiz cay
Aksam
Meyveli yoğurt
Erik
2.5 litre su

Çok iyi dengelemişsin yaa tebrikler canım

Çok iyii

Akşam öyle doydunmu canım yaa sadece 3 catal kavurma yemişsin

Eki Görüntüle 1549432
Hadii uyanın kizlar yatip yatip totoyu buyutmeyin :))

Ohaa bide hazır değilim diyordun kader 1bucuk kilo vermişsinnn

günaydın kızlar,hayırlı cumalar
yukarıda bildirim yaptım olmuş mu?

Olmuş tatlım bol bol eksiler olsun inşallah

Alin iste bana diyorsunuz cnm benim iki poğaça pogaca ne demek yasak bundan sonra hayır yasak değilse bende yiyeyim yaniii olmamış

Ahahhahah kız nasıl sinirlisin sen yaa

Çok üzücü hormon ilacı sayesinde 500 gr zor vermişim yazıklar olsun bana
Utanıyorum kendimden

Bende hormon ilacı kullanıyorum benimkide tiroid hormonu hashimoto hastasıyım bende cok zor veriyorum malesef

Eksilerde olalımdaaa gerisi muhim değill

Ya size bsy solimmi iki hafta bi tartilsak daha mantıklı hicbsy gitmioki kilodan sade moral bozup yani

2 haftada 1 olunca motivasyon dusuyor canım denediğim için biliyorum. Ayrıca az veriliyor deme genel olarak bizim gunlukte herkes 1 kilodan fazla veriyor 1 haftada

ocakta 95
nisan başında 77.500
2 gün önce 82.300
bu gün 81.500

Of süpersin yaaa nerdeyse 20 kg vermişsin

Hey maşallah ben daha totoyu yeni kaldırdım yaa

Evelynn sinirli degilimki kız sana öyle gelmiş tartım yok tartı alman lazim bugün tartilcam DİE ise geç kaldimm

[QUbakım burada a101diAnnesi, post: 41269951, member: 539631"]Bilmemki canım ya bana öyle geldi demekki
İnternetten ver sipariş[/QUOTE]
Bi bakim burda a101 e geldi sinbo 17.50 ye sinbo kalitelimi

erva147 tskkurler tatlim caktm bi beşlik bnde seni tebrik ediyorum :))

havamız batsın en çok biz veerdik bu hafta huhhh
aha çak smilesini buldum çak kızzz

Canikomlar hepinizi tebrik ediyorumm özellikle erva ve kader cok iyi vermişsiniz. Benim tiroidlerden dolayı zorlaştı iyice kilo vermem bu hafta -700
canm 700 de gayet iyi sen bu hafta mangalda falan kaçırdın yanlış hatrlamıyorsam yksa 1 olurdu o

Evelynn sinirli degilimki kız sana öyle gelmiş tartım yok tartı alman lazim bugün tartilcam DİE ise geç kaldimm

[QUbakım bit2KediAnnesi, post: 41270061, member: 539631"]Benim eskisi sinboydu bikaç sene kullandım pili bitmesi dısında bir sorun yaşamadım onuda değiştiriverirsin geçer[/QUOTE]
Bi bakim bitmediyse alim bari

canm 700 de gayet iyi sen bu hafta mangalda falan kaçırdın yanlış hatrlamıyorsam yksa 1 olurdu o

Evet biraz kacırdım o gun ya nalet gitsin
Kızlar size söz veriyorum özel gunler hariç artık kacırmıcam

Bu arada yarın kocamla cıkma yıldönümümüz, ertesi gün dogum gunum, 10 gun sonrada eşimin dogum gunu. Yandım ben
Ama abartmıcam asla söz

ben bennnn msjında bir benm alıntım yok adımı aradım o kadaaaa

Gercektenmii halbuki almıştım kilonu bildirdiğin tartı resmni fln dur tekrar dönim baska seylerde kacırdım demekki hep benim adam bozdu ya guzel guzel geliyodum alıntılaya alıntılaya

Bende gidim su böreğimle pastamı yapayım bari

Ne pastası ne su böreğiii

Yes be yessss 85 lerden 78 lere geldim
Eki Görüntüle 1549536

Çok kıskanıyorum yaa cok iyi gidiyosun sennn
Farkındamısın 10 kilo olmak uzeree

Ya bende 1 ayda 9-10 kilo vermek istiyorum yaaaa bu ay asırı dikkat edicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…