Zayıflama Kampı

Allahım evlat isteyen her çifte bu duyguyu yaşatsın inşallah içindede bizleri ben bu ay aşılama olucam doktor öyle dedi canım dahada stres sevinç üzüntü korku ne ararsan bende var
Sağol özlemcim teşekkür ederim inşallah veririm kilolarımı ve bende evlat sahibi olurum

Yarın tartı günümüz lütfen herkes sabahtan tartılsın ve kilosunu bildirim tablosuna yazsın. Bildirim tablosunu ister son yazan kişiden kopyalayın, ister son kişiden alıntı yapın fakat her defasında benim yayınladığım tabloyu alıntılamayın.
Örnek : yarın benim tablomu semra alıntı yaptı ve isminin karşısına yeni kilosunu yazdı. Bir sonraki kişi alıntıyı benden değil son yazan kişiden yani semradan yapmalı. Amacımız herkesin kilosu aynı yerde yazsın, daha sonra tek tek toplamakla ve yorumlamakla uğraşmayalım ..
Hepinize bol eksili bir gün diliyorum
BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 79.7 //​

Menü bildirsem mi ki acaba :)
sabah domates salatalık peynir zeytin ve bizim oranın meşhur kuymağı :) iki dilim ekmek
öğlen karpuz domates peynir
akşam kavurma ama içinde cılık cılık yağ yoktu üç çatal yedim
su makul oranda
spor badana boya temizlik eşya taşıma perde asma üstüleme kocamın eski eşyalarını çöpe taşıma :) ayyy gelin olmak ne zor iş eşimin annesinin evindeki yatak odamızı boyadım adam nuh zamanının şeylerini saklıyor ya

Tamam bacım anlaşıldı

Kahvaltı
İki poğaça
SŞekersiz cay
Öğle
Tavuk haşlama az
Domates salataliktan salata
1.5 dilim ekmek
WŞekersiz cay
Aksam
Meyveli yoğurt
Erik
2.5 litre su
Alin iste bana diyorsunuz cnm benim iki poğaça pogaca ne demek yasak bundan sonra hayır yasak değilse bende yiyeyim yaniii olmamış

canım benim üzme kendini ilaç kullanıyorsun 500gr az değil ayda 2 kilo eder.Az gidiyor diye vazgeçme 2 kilo almaktansa vermek daha iyi,can sıkmak yok öyle ya da gidecek bu kilolar
Sağol canım eksik olma evet bende bunu düşünüyorum eğer bu tedavim için ilaçları kullanmıyor olsaydım dahads çok verirdim eminim bakalım bu ay aşılama olucam benim stres ve üzüntüden uzak durmam lazım ama ben öyle biri değilim taktım mı kafama takan cinsten bir insanım teşekkür ederim desteğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…