Zayıflama Kampı

Maşallahfile76, post: 41267110, member: 204036"]ocakta 95
nisan başında 77.500
2 gün önce 82.300
bu gün 81.500[/QUOTE]
Masallah canim gayet iyi gidiyosun

kahvaltımı yaptım.
100 bisiklet hareketi
30 mekik
100 sopa çevirme sağa sola(bilmem anlata bildim mi)
2 mil lesli süperdi ya ter içinde kaldım
akşamda lesli ile 500 adım yapmayı düşünüyorum.
duşumu da aldım. şimdi iş zamanı bebişte uyandı.

KızOTE="file76, post: 41267198, member: 204036"]kahvaltımı yaptım.
100 bisiklet hareketi
30 mekik
100 sopa çevirme sağa sola(bilmem anlata bildim mi)
2 mil lesli süperdi ya ter içinde kaldım
akşamda lesli ile 500 adım yapmayı düşünüyorum.
duşumu da aldım. şimdi iş zamanı bebişte uyandı.[/QUOTE]
Kiz şimdimi yaptın onları ne ara :))

Kuralları degiemraanne, post: 41266387, member: 585140"][/QUOTE]
Kurallari değiştirelim demedim düşüncemi söyledim ben sadece

Maşallah canım vallahi ben daha yemeklerimi hazırlayamadım bu ne hız

Alin iste bana diyorsunuz cnm benim iki poğaça pogaca ne demek yasak bundan sonra hayır yasak değilse bende yiyeyim yaniii olmamış
canm kader 2 poğaçayı sabah 7-8 gbi yedi. hiç hareket yapmasa bile sadce otrsa dahi o 2 poğaça çooktan eridi.
ve ayrıca öğlen ve akşam menüsü o kadar hafif ki kendisi farkında olup telafi etmiş.
ben dün sana yeme demedim zaten, yiyeceksen GÜNDÜZ saatlerinde ye ki erimesi kolay olsun dedim. Hatta özellikle bunu belirttim canın birşey çekiyorsa ye ama sabahları ye akşamları hafif tut biz o yasak bu yasak yapmıyoruz, çünkü herkes herşeyden yiyor ama ne zman , ne kadar yiycek , onu yedikten sonra egzersiz mi yapıcak yoksa akşam birşey yemicekmi bunu hesap edip dengeliyoruz umarım açıklayı olmuştur
erva147 Ben önumuzdekı hafta grubuna dahıl olabılıyor muyum şimdi
cnm dün çok konuşamadık benle yazştın mı hatrlayamadım gel yaz kilonu alayım tabloya , ama arkadaşlar söledimi bilmiyorum , kurallarımız kabulünse o zman gel çnkü şimdi tmm diyip 2 gün sonra gidicek üye istemiyorum

Çok üzücü hormon ilacı sayesinde 500 gr zor vermişim yazıklar olsun bana
Utanıyorum kendimden
bildiğim kadarı ile kübrada hormon ilacı kullanıyor. bir onunla konuş neler yapıyor falan bir sor bakalm canm.
hormon ilacları kilo aldrır diye duymuştum ama sonra doktor kilo değil şişlik ve ödem yapar ama hastalar bunu kilo sanar demişti. Moralini bozmak istemiyoum -500 de iyi ama çok iyi değil sende biliyorsun bunu , haftaya daha güçlü bekliyorum seni ona göre

Ya size bsy solimmi iki hafta bi tartilsak daha mantıklı hicbsy gitmioki kilodan sade moral bozup yani
sen gitmeyen haftaya denk geldin demek ki , geçen hafta kmse yoktu herkesin misafri vardı ve herkes kaçamak yaptı o yüzden şuan ki sonuçlar böyle. ayrıca zaten hafta da 1 ile 1.5 makbuldür canm

erva147 evet dun ben kendımden bahsetmıstım size :) Bugun tam 1 yıl oldu dıyete baslayalı 97,4 ten bu sabah tartıda 79,3 ü gördüm. en azından sızlerle kontrollu bır sekılde gıdersem daha cok gaza gelecegımı dusunuyorum :)
Yapmam gerekenler nedir kural olarak kısaca bahsedermisin rica etsem

ay öf kafamı kaldı gözümü açar açmaz buraya daldım kusura bakma canm
kurallarımız ilk sayfada yazıyor günlüğün 1. sayfasında. ama kısacası aktif olmak en önemlisi bizim için.
cumaları mutlaka tartı sonucun olmalı, her akşam yediklerini toplu halde buraya yazmalısın ki yorumlayalım ve sende bizlerin menülerini yorumlamalısın. Böle şeyler işte amacımız moralimizi desteğimiizi yüksek tutup bu işi daha sıkıcı olmadan halletmek canm :)

Kızlar telde anca boyle yapilabilio kusurlarını affet ervacimmm bakalım inş banada azim gelir bi an önce zayiflarim

Teşekkürler cnma147, post: 4126845inş dahamçok verier: 2202başlayan rakamlarında gormaldım canm teebrik ederim 69 lara düşmüşsün bir daha 7 ile başlayan rakamları görme inş [/QUOTE]
Tesekkurler ervam desteklerinizle ins daha cok verip 6 ile baslayan rakamlarida gormem

Canım ocaktan nisana kadar nasıl verdin o kadar kiloyu biraz anlatsana
ilk ay çok fazla verdim 9 kiloydu sanırım yeni doğum sonrası aldığım kilolardı.yemeklerimi az yağlı zeytin yağı ile pişiriyordum,haşlıyordum,suyumu ihmal etmiyordum ara bozduğum oluyordu ama burada 4 aylık yarışma diye bir diyet günlüğü vardı oradaki arkadaşlar sayesinde hemen kendimi toparlıyordum.sporumu da yapıyordum koşu bandım vardı her gün 45dk bozuldu bandım o yüzden kullanamıyorum.inşallah sizler sayesinde tekrar başaracağım.

Kiz şimdimi yaptın onları ne ara :))[/QUOTE]
ufaklık 7 de uyanınca bende onunla uyanmak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…