- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Olucak tabiki yaa sen gonulden iste olmicak bisey olmaz merak etme :))inşallah canım evet inanıyorum Allahın izniyle olucak
Kurallari değiştirelim demedim düşüncemi söyledim ben sadeceCanim ne alaka yasak falan anlamadm herkes istediğini yiyebilir sende yemek istiyorsan yiyebilirsin kendine yiyorsun bana degilki ben sabah poğaça yediysem kosusturyrm akşamında hadif gecrdim ve dengeledim bu arada tartı olayı gelince biz bir aydan fazla bu şekilde devam ediyoruz başta ta söylediğimiz gbi kuralları kabul ediyosanix bütün gelin dedik bu saattr snra oturtmuş olduğumuz kurallarimizi değiştirecek değiliz..
Maşallah canım vallahi ben daha yemeklerimi hazırlayamadım bu ne hızkahvaltımı yaptım.
100 bisiklet hareketi
30 mekik
100 sopa çevirme sağa sola(bilmem anlata bildim mi)
2 mil lesli süperdi ya ter içinde kaldım
akşamda lesli ile 500 adım yapmayı düşünüyorum.
duşumu da aldım. şimdi iş zamanı bebişte uyandı.
canm kader 2 poğaçayı sabah 7-8 gbi yedi. hiç hareket yapmasa bile sadce otrsa dahi o 2 poğaça çooktan eridi.Alin iste bana diyorsunuz cnm benim iki poğaça pogaca ne demek yasak bundan sonra hayır yasak değilse bende yiyeyim yaniii olmamış
cnm dün çok konuşamadık benle yazştın mı hatrlayamadım gel yaz kilonu alayım tabloya , ama arkadaşlar söledimi bilmiyorum , kurallarımız kabulünse o zman gel çnkü şimdi tmm diyip 2 gün sonra gidicek üye istemiyorum
bildiğim kadarı ile kübrada hormon ilacı kullanıyor. bir onunla konuş neler yapıyor falan bir sor bakalm canm.Çok üzücü hormon ilacı sayesinde 500 gr zor vermişim yazıklar olsun bana
Utanıyorum kendimden
sen gitmeyen haftaya denk geldin demek ki , geçen hafta kmse yoktu herkesin misafri vardı ve herkes kaçamak yaptı o yüzden şuan ki sonuçlar böyle. ayrıca zaten hafta da 1 ile 1.5 makbuldür canmYa size bsy solimmi iki hafta bi tartilsak daha mantıklı hicbsy gitmioki kilodan sade moral bozup yani
ay öf kafamı kaldı gözümü açar açmaz buraya daldım kusura bakma canmerva147 evet dun ben kendımden bahsetmıstım size :) Bugun tam 1 yıl oldu dıyete baslayalı 97,4 ten bu sabah tartıda 79,3 ü gördüm. en azından sızlerle kontrollu bır sekılde gıdersem daha cok gaza gelecegımı dusunuyorum :)
Yapmam gerekenler nedir kural olarak kısaca bahsedermisin rica etsem
BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 79.7 // 78.2
semraanne 73.9 //73.8
U U-KUBRA 70.5 //
@2KediAnnesi 67.9 //
fazlaliklara elveda 75.5 //74.1
parlakkartanesininaski 92.6 // 92.0
file76 // 81.5
THEY- 70.1 //[/69.8QUOTE]
Şuanki kilonu aldım canm teebrik ederim 69 lara düşmüşsün bir daha 7 ile başlayan rakamları görme inşKızlar telde anca boyle yapilabilio kusurlarını affet ervacimmm bakalım inş banada azim gelir bi an önce zayiflarim
ilk ay çok fazla verdim 9 kiloydu sanırım yeni doğum sonrası aldığım kilolardı.yemeklerimi az yağlı zeytin yağı ile pişiriyordum,haşlıyordum,suyumu ihmal etmiyordum ara bozduğum oluyordu ama burada 4 aylık yarışma diye bir diyet günlüğü vardı oradaki arkadaşlar sayesinde hemen kendimi toparlıyordum.sporumu da yapıyordum koşu bandım vardı her gün 45dk bozuldu bandım o yüzden kullanamıyorum.inşallah sizler sayesinde tekrar başaracağım.Canım ocaktan nisana kadar nasıl verdin o kadar kiloyu biraz anlatsana
Kiz şimdimi yaptın onları ne ara :))[/QUOTE]KızOTE="file76, post: 41267198, member: 204036"]kahvaltımı yaptım.
100 bisiklet hareketi
30 mekik
100 sopa çevirme sağa sola(bilmem anlata bildim mi)
2 mil lesli süperdi ya ter içinde kaldım
akşamda lesli ile 500 adım yapmayı düşünüyorum.
duşumu da aldım. şimdi iş zamanı bebişte uyandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?