Zayıflama Kampı

ya kızlar böle bir hedef tablosu yaptım 1 ayda - 4.7 kilo çıktı aşağı yukarı böle olur diye tahmin ediyorum. Ne abarttım ne az tuttum tahminlerimi. haftada 1 kilo dedim ama temmuzda bile hala 73 üm ya benim zamanım yok artık ben artık 69.9 bile olsa 6 ları görmek istiyorum offff

ayy hata yapmışım 26 haziran da 2 kilo verdirmişim kendime offf 2 kilo versem bile 73üm demekki yaa

kızlar saat 01.39 ve ben jillian bacı yı şimdi bitirdim , akşam menümden sonra yani 1 bardak sütten sonra da ağzıma sakız ve su dışında hiç bişey sürmedim alkış bana Bu arada buralar gene sessizleşti nerde bu millet file76 ne zmandr görmüyorum sanki seni.

erva147 erva ben akşamları bildirim yapmadanoolmazmış sabah yapsam
Sabah: 2 poğaça şekersiz cay
Ara öğün: bitki çayı besi bir arada
Öğle: Nestle nesfit sütle
Ara öğün : lifli bisküvi şekersiz cay
Aksam: yarim haşlanmış patates. Havuç üçte biri haşlanmış et . kup kup doğranmış2-3 tane hhaşlanmış. Yoğurt bol salata

Gözünüz gönlünüz açılsın sabah kahvaltimm

Eklentiler

• IMG_20150609_084602.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 81
Günaydın tatlişkolarımmm
Bugun adamı yolladıktan sonra uyku tutmadı uyumadım
Ama kahvaltıda yapmadım alışmışım öğlen yemeye herhalde
Bu sabah usenmezsem krep yapcam kalorisine baktım öyle cok korkutmadı. Zaten un dısında zararlı bir sey yok içinde. O da az kullanılıyor.
Böyle krep gibi seyler için kepekli un falan alcam artık.

ben krepi çok seviyorum. ama eşim sevmiyor ya lanet olsun diyet yapamıorummmm. böyleee

Evelynn ah canım ya nerdee pankekde işe yaramıor tek sevdiği patates kızartması hani şu en zararlı olanından yağlı ya ondan

Evelynn ah canım ya nerdee pankekde işe yaramıor tek sevdiği patates kızartması hani şu en zararlı olanından yağlı ya ondan

Hah aynı benim adam ya.
Sebze yemeğiymiş falan onları da yemez arada tek tuk sevdkleri vardır. Daya patatesi köfteyi sabah akşam yesin. Ama benimki kilo vermeme kızmadıgı için anlayıs gösteriyor. Canım ceker yeme diyorum tamam diyor Senin eşin kilo vermeni istemediği için inadına yapıyordur belkide

inadına yapıo olabilir. çünki kahvaltı yapcaz her zaman patates kızartması sürekli . ye ye ye diyor kilo al diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…