Kız fotoyu baksana fark varmı diyesemraanne Semra meraktan catliycammm soyleee
cnm poğaça 2 tane fazla ama sabh yemişsin ve akşamı çok güzel dengelemişsinerva147 erva ben akşamları bildirim yapmadanoolmazmış sabah yapsam
Sabah: 2 poğaça şekersiz cay
Ara öğün: bitki çayı besi bir arada
Öğle: Nestle nesfit sütle
Ara öğün : lifli bisküvi şekersiz cay
Aksam: yarim haşlanmış patates. Havuç üçte biri haşlanmış et . kup kup doğranmış2-3 tane hhaşlanmış. Yoğurt bol salata
afiyt oldun :)Gözünüz gönlünüz açılsın sabah kahvaltimm
günaydın kuzu nerlerdesn sen yahuGünaydın kizlar..
krep yaptım kahvaltı da ahahahGünaydın tatlişkolarımmm
Bugun adamı yolladıktan sonra uyku tutmadı uyumadım
Ama kahvaltıda yapmadım alışmışım öğlen yemeye herhalde
Bu sabah usenmezsem krep yapcam kalorisine baktım öyle cok korkutmadı. Zaten un dısında zararlı bir sey yok içinde. O da az kullanılıyor.
Böyle krep gibi seyler için kepekli un falan alcam artık.
Göbeğin gayet inmiş canm nerdeyse 7 kilo verdin fark olmz olur muEki Görüntüle 1552907 kızlar en bastaki ilk çektiğim zayıflamaya baslamadan once diğer ikisi bugün aradaki fark..
Göbeğim aslında daha az üzerimdeki eşofman hamilelik esofmanı göbeği daha fazla gosteriyocnm poğaça 2 tane fazla ama sabh yemişsin ve akşamı çok güzel dengelemişsin
afiyt oldun :)
günaydın kuzu nerlerdesn sen yahu
krep yaptım kahvaltı da ahahah
Göbeğin gayet inmiş canm nerdeyse 7 kilo verdin fark olmz olur mu
Valla eşim almış dün akşam yicektim tutum kendimisemraanne bence fark var cnm çok iyi gidiyorsun biraz daha azimli herşey çokiyi olacak. Ama ddondurmayı kalori olmayandan alaydın barii
sende toto yok ne güzel yaaGöbeğim aslında daha az üzerimdeki eşofman hamilelik esofmanı göbeği daha fazla gosteriyo
bende çok severim hamur işi açma simit poğaça börek hatta evde 2 günde 1 yapardım. ama diyet başladığından beri sanırım 2-3 kez yaptım. 1 ide misafr geleceği için. ama almazsan evde de yapmzsan unutuyorsun canm ya.erva147 kendime yasakladı pogacayi ama ne kadar dayanirim orası bilinmez
Keşke biraz toto olsaydida göbek olmasaydisende toto yok ne güzel yaa
yok cnm başka bir sitede gördüm ağzım açık kaldı. bende şimdi 1 mil leslie yapıcam gaza geldimerva147 hey masallahhh erva bu kim taniomuyuz
Eki Görüntüle 1552907 kızlar en bastaki ilk çektiğim zayıflamaya baslamadan once diğer ikisi bugün aradaki fark..
THEY- dondurma yedim canım en buyugunden en kalorilisinden
Evelynn Canm demişsin ya ben kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorum ama sizden çekniyorum diye.
Ben kendi adıma söylüyorum, çok az yersen senin işin endişelenir uyarırım. Bildiğim birşey varsa bunu paylaşırım. Ama ne benim nede başkasının dediğini yapmak zorunda değilsin ki. İstediğin diyet şeklini uygulayablrsin burda, sen, ben böyle yapıcam dedikten sonra bana laf düşmez
Bende diyet sürecimi hızlandırmak istiyorum ama daha ne kadar az yiyeblr ne kadar çok spor yapabilirim bilmiyorum
son raddedeyim sanki ya gece yatarken karnım guruldadı valla ninni gbi geldi dinlerken uyumuşum
Belden 5 santim incelmisimSüper kız sırtın ve miden incelmiş bayaaa
Ne dondurması yoksa magnummu ay nasıl canım cekiyorrr
Tabiki bu benim insiyatifimde olan bir sey erva sizinde uyarmanız iyi niyetli bunları biliyorum zaten ama sonucta ben butun gun dikkat edip gelip buraya yazdıgımda yaa cok az yemişsin böyle olmaz sağlıksız vs vs denildiğinde demoralize oluyorum gidip bir seyler yiyesim geliyor ve bu hızlı kilo verme isteğimi köreltiyor.
Off bacaklara bak baaaaaaaaaa incecikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?