Zayıflama Kampı

kızlar en bastaki ilk çektiğim zayıflamaya baslamadan once diğer ikisi bugün aradaki fark..

semraanne bence fark var cnm çok iyi gidiyorsun biraz daha azimli herşey çokiyi olacak. Ama ddondurmayı kalori olmayandan alaydın barii

cnm poğaça 2 tane fazla ama sabh yemişsin ve akşamı çok güzel dengelemişsin

Gözünüz gönlünüz açılsın sabah kahvaltimm
afiyt oldun :)

Günaydın kizlar..
günaydın kuzu nerlerdesn sen yahu

krep yaptım kahvaltı da ahahah

Eki Görüntüle 1552907 kızlar en bastaki ilk çektiğim zayıflamaya baslamadan once diğer ikisi bugün aradaki fark..
Göbeğin gayet inmiş canm nerdeyse 7 kilo verdin fark olmz olur mu

Göbeğim aslında daha az üzerimdeki eşofman hamilelik esofmanı göbeği daha fazla gosteriyo

Evelynn Canm demişsin ya ben kilo verme sürecini hızlandırmak istiyorum ama sizden çekniyorum diye.
Ben kendi adıma söylüyorum, çok az yersen senin işin endişelenir uyarırım. Bildiğim birşey varsa bunu paylaşırım. Ama ne benim nede başkasının dediğini yapmak zorunda değilsin ki. İstediğin diyet şeklini uygulayablrsin burda, sen, ben böyle yapıcam dedikten sonra bana laf düşmez
Bende diyet sürecimi hızlandırmak istiyorum ama daha ne kadar az yiyeblr ne kadar çok spor yapabilirim bilmiyorum
son raddedeyim sanki ya gece yatarken karnım guruldadı valla ninni gbi geldi dinlerken uyumuşum

erva147 kendime yasakladı pogacayi ama ne kadar dayanirim orası bilinmez
bende çok severim hamur işi açma simit poğaça börek hatta evde 2 günde 1 yapardım. ama diyet başladığından beri sanırım 2-3 kez yaptım. 1 ide misafr geleceği için. ama almazsan evde de yapmzsan unutuyorsun canm ya.

erva147 erva ben çalıştığından ve evli olduğumdan pek vakit Kalmık poğaça yapmaya yapamiorum yani normaldede

Eki Görüntüle 1552907 kızlar en bastaki ilk çektiğim zayıflamaya baslamadan once diğer ikisi bugün aradaki fark..

Süper kız sırtın ve miden incelmiş bayaaa

THEY- dondurma yedim canım en buyugunden en kalorilisinden

Ne dondurması yoksa magnummu ay nasıl canım cekiyorrr

Tabiki bu benim insiyatifimde olan bir sey erva sizinde uyarmanız iyi niyetli bunları biliyorum zaten ama sonucta ben butun gun dikkat edip gelip buraya yazdıgımda yaa cok az yemişsin böyle olmaz sağlıksız vs vs denildiğinde demoralize oluyorum gidip bir seyler yiyesim geliyor ve bu hızlı kilo verme isteğimi köreltiyor.

Off bacaklara bak baaaaaaaaaa incecikkkk

Belden 5 santim incelmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…