Malesef magnumSüper kız sırtın ve miden incelmiş bayaaa
Ne dondurması yoksa magnummu ay nasıl canım cekiyorrr
Tabiki bu benim insiyatifimde olan bir sey erva sizinde uyarmanız iyi niyetli bunları biliyorum zaten ama sonucta ben butun gun dikkat edip gelip buraya yazdıgımda yaa cok az yemişsin böyle olmaz sağlıksız vs vs denildiğinde demoralize oluyorum gidip bir seyler yiyesim geliyor ve bu hızlı kilo verme isteğimi köreltiyor.
Off bacaklara bak baaaaaaaaaa incecikkkk
hımm o zman ben kendi adıma demem bir daha öyleTabiki bu benim insiyatifimde olan bir sey erva sizinde uyarmanız iyi niyetli bunları biliyorum zaten ama sonucta ben butun gun dikkat edip gelip buraya yazdıgımda yaa cok az yemişsin böyle olmaz sağlıksız vs vs denildiğinde demoralize oluyorum gidip bir seyler yiyesim geliyor ve bu hızlı kilo verme isteğimi köreltiyor
Off bacaklara bak baaaaaaaaaa incecikkkk
kaç kalori ki magnum ?M
Malesef magnum
sağolasın kuzum çok şükür iyiyim sağlığınıza duacıyız :)
270 kalori canimkaç kalori ki magnum ?
kızlar nasılsınız görüşmeyeli unutulmuşum ben yaa
ne unutması canm sen unuttun bizikızlar nasılsınız görüşmeyeli unutulmuşum ben yaa
kader sesin çıkmıyo yawrru
annem bunlar süper hele tatili düşün kısmıKızlar kendime şöyle notlar hazırladım. Evin her yanına yapıstırdım.
Bilgisayarıma, aynama, buzdolabına vs vs...
Birinin bana bunları hatırlatması lazım cunku
Eki Görüntüle 1553233
yok canım fazla yemedim adet dönemiim yaklaştığı için tartıldım ve 69.8 kilo geldimUnutmadık tabiki onu nerden cıkardın.
Nasıldı misafirler falan cok kaçırmadın inşallah
çok iyiiiiBugünkü menüm
KAHVALTI :
2 adet krep
Arasına krem peyniri ve 1 tatlı kaşığı çilek reçeli sürdüm.
1 dilim salam
yarım domates
ÖĞLEN
1 çay bardağı light süt
AKŞAM
yarım porsiyon menemen
2 dilim kepek ekmek
kk peynir ve yarım domates
TOPLAM ALINAN KALORİ : 657
SPORLA YAKILAN KALORİ : kahvaltıdan sonra 1 mil leslie + 100 adet ip atladım. 1 Saat sonra 30 dak. jillian yapıcam :)
diyosunçok iyiiii
aynen canım :)diyosun
afiyet olsun Sabh nasıl durdun ölesabah öğle= Bir kalın dilim karpuzu dilimlere ayırdım
akşam= 10 zeytinyağlı dolma bir kase şehriye çorbası bir kase cacık
aralarda erik yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?