yetişicen tabi canm hiç merak etme tam gaz devam o simitler gidicek eminimAa aşk olsun niye bana söylemiyonuz bende herkes yeni sanıyorum siz 1 kg vermişsinizdir bilee
Neyse yetişcem artık bende
evet tam 2.5 kilo fark vardı canm. ama biliyorum ki 1 kilosu su ve ödem atımı. bn değilm cnm motive fotosu, ben olsam ne işim var kız burdaOo ben 1 kg diyodum 2 bucuk gitmiş tebrikler canım
yetişicen tabi canm hiç merak etme tam gaz devam o simitler gidicek eminim
evet tam 2.5 kilo fark vardı canm. ama biliyorum ki 1 kilosu su ve ödem atımı. bn değilm cnm motive fotosu, ben olsam ne işim var kız burda
Ah ahh ben 63 kiloyken burda zayflmaya çalışıyordum da 2 kilo bile veremiyordum sen düşün.Ay yok önceki halindir onu istiyondur gibisinden
Ben 51 kiloydum 3 sene önce mesela
Ah ahh ben 63 kiloyken burda zayflmaya çalışıyordum da 2 kilo bile veremiyordum sen düşün.
şimdiki gbi azcık boğazımızı tutsak bunlar gelmzdi başımıza, nese vardır bundada bi hayr diyelim yolumuza devam edelim
bu arada senin adının ne ?
memnun oldum cnm erva diyeblrsin banaBende 52 kiloyken burda 50-59 aralığındakiler zayıflıyor grubundaydım 5 kg vermeye calısıyordum şimdi oldu 25kgO zamanlar nickim baskaydı
Özlem canım ben sen?
ben kas falan sevmem canm zayıf ama dolgun olsun biraz bide en çok istediğim dik kalktık totodurKızlar hayalinizdeki vücutlar nasıl? Zayıf ince mi yoksa fit hafif kaslı bir vucutmu?
memnun oldum cnm erva diyeblrsin bana
Aynen valla o 2-3 kiloyu veremzdik bnde 20 kilo almışım hey gidi günler heyyy...
ben kas falan sevmem canm zayıf ama dolgun olsun biraz bide en çok istediğim dik kalktık totodur
İyi bari kuzum bozmamışsın , bn ödül olarak 1 adet dondrma seçtim kendime 124 kalori mi neydi sade kaymaklı sanırımama daha yemedim akşm üzeri yicemmmGeldim kizlar bende nevruz kutlamaların daydım yasamadim bugün bisey de yiyemedim sadece sabah kahvaltı yaptım bide arada erik başka bsey yok odulum ne olsa diye dusunuyrm :)))
Anladım seni bnde o toto dan istiyorum var mı elinde olan ahahahAhhh beee ne vucut ama
Bende boy yok ama böyle fit olsam kurban olurum boyuma
İşte bahsettiğim bu kaslar canım böyle hafiften belirginn fittt çok hoş yaaa
Anladım seni bnde o toto dan istiyorum var mı elinde olan ahahah
Ama seninki kalktık zayıflayınca fıstık gbi olacak totişinBenimki çok çıkık zaten ben minik popo istiyorum
erva147 .!.:İyi bari kuzum bozmamışsın , bn ödül olarak 1 adet dondrma seçtim kendime 124 kalori mi neydi sade kaymaklı sanırımama daha yemedim akşm üzeri yicemmm
Afiyet olsun kuzum simdiden :)) bnde ne yesem acaba :))İyi bari kuzum bozmamışsın , bn ödül olarak 1 adet dondrma seçtim kendime 124 kalori mi neydi sade kaymaklı sanırımama daha yemedim akşm üzeri yicemmm
Seçenekler ne canm ? canın ne çekiyor tatlı tuzlu hamur işi ?Afiyet olsun kuzum simdiden :)) bnde ne yesem acaba :))
Ama seninki kalktık zayıflayınca fıstık gbi olacak totişinbnm ki serdim çayıra mevlam gayıra gbi bi halde
oooo sen bni hiç sorma ay resm atıcaktım bnde unuttum yaBasenleri napcaz kız kolay eriyomuki o zıkkımlar sendede var dimi basen?
Benimkiler bağımsızlığını ilan etti cumhuriyet kurdular
oooo sen bni hiç sorma ay resm atıcaktım bnde unuttum ya
atıcam bi ara mutlaka kızlar. ve özlem bnmkiler basen değil baseeeeeennnnlerrr diyarı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?