Zayıflama Kampı

Aa aşk olsun niye bana söylemiyonuz bende herkes yeni sanıyorum siz 1 kg vermişsinizdir bilee
Neyse yetişcem artık bende
yetişicen tabi canm hiç merak etme tam gaz devam o simitler gidicek eminim

Oo ben 1 kg diyodum 2 bucuk gitmiş tebrikler canım
evet tam 2.5 kilo fark vardı canm. ama biliyorum ki 1 kilosu su ve ödem atımı. bn değilm cnm motive fotosu, ben olsam ne işim var kız burda

yetişicen tabi canm hiç merak etme tam gaz devam o simitler gidicek eminim

evet tam 2.5 kilo fark vardı canm. ama biliyorum ki 1 kilosu su ve ödem atımı. bn değilm cnm motive fotosu, ben olsam ne işim var kız burda

Ay yok önceki halindir onu istiyondur gibisinden
Ben 51 kiloydum 3 sene önce mesela

Ay yok önceki halindir onu istiyondur gibisinden
Ben 51 kiloydum 3 sene önce mesela
Ah ahh ben 63 kiloyken burda zayflmaya çalışıyordum da 2 kilo bile veremiyordum sen düşün.
şimdiki gbi azcık boğazımızı tutsak bunlar gelmzdi başımıza, nese vardır bundada bi hayr diyelim yolumuza devam edelim
bu arada senin adının ne ?

Bende 52 kiloyken burda 50-59 aralığındakiler zayıflıyor grubundaydım 5 kg vermeye calısıyordum şimdi oldu 25kg O zamanlar nickim baskaydı

Özlem canım ben sen?

Kızlar hayalinizdeki vücutlar nasıl? Zayıf ince mi yoksa fit hafif kaslı bir vucutmu?

Bende 52 kiloyken burda 50-59 aralığındakiler zayıflıyor grubundaydım 5 kg vermeye calısıyordum şimdi oldu 25kg O zamanlar nickim baskaydı

Özlem canım ben sen?
memnun oldum cnm erva diyeblrsin bana
Aynen valla o 2-3 kiloyu veremzdik bnde 20 kilo almışım hey gidi günler heyyy...

Kızlar hayalinizdeki vücutlar nasıl? Zayıf ince mi yoksa fit hafif kaslı bir vucutmu?
ben kas falan sevmem canm zayıf ama dolgun olsun biraz bide en çok istediğim dik kalktık totodur

memnun oldum cnm erva diyeblrsin bana
Aynen valla o 2-3 kiloyu veremzdik bnde 20 kilo almışım hey gidi günler heyyy...

ben kas falan sevmem canm zayıf ama dolgun olsun biraz bide en çok istediğim dik kalktık totodur

bende m. oldm banada kedi derler forumda
ayy benimde hayalim kaslı bir göbek kaslı kollar bacaklarr
ama tabi erkek kası gibi değil
ay hele bi zayıflayalımda gerisi gelir elbet

Geldim kizlar bende nevruz kutlamaların daydım yasamadim bugün bisey de yiyemedim sadece sabah kahvaltı yaptım bide arada erik başka bsey yok odulum ne olsa diye dusunuyrm :)))

Geldim kizlar bende nevruz kutlamaların daydım yasamadim bugün bisey de yiyemedim sadece sabah kahvaltı yaptım bide arada erik başka bsey yok odulum ne olsa diye dusunuyrm :)))
İyi bari kuzum bozmamışsın , bn ödül olarak 1 adet dondrma seçtim kendime 124 kalori mi neydi sade kaymaklı sanırımama daha yemedim akşm üzeri yicemmm

erva147 .!.:
İyi bari kuzum bozmamışsın , bn ödül olarak 1 adet dondrma seçtim kendime 124 kalori mi neydi sade kaymaklı sanırımama daha yemedim akşm üzeri yicemmm
Afiyet olsun kuzum simdiden :)) bnde ne yesem acaba :))

Ama seninki kalktık zayıflayınca fıstık gbi olacak totişin bnm ki serdim çayıra mevlam gayıra gbi bi halde

Basenleri napcaz kız kolay eriyomuki o zıkkımlar sendede var dimi basen?
Benimkiler bağımsızlığını ilan etti cumhuriyet kurdular

Basenleri napcaz kız kolay eriyomuki o zıkkımlar sendede var dimi basen?
Benimkiler bağımsızlığını ilan etti cumhuriyet kurdular
oooo sen bni hiç sorma ay resm atıcaktım bnde unuttum ya
atıcam bi ara mutlaka kızlar. ve özlem bnmkiler basen değil baseeeeeennnnlerrr diyarı oldu

oooo sen bni hiç sorma ay resm atıcaktım bnde unuttum ya
atıcam bi ara mutlaka kızlar. ve özlem bnmkiler basen değil baseeeeeennnnlerrr diyarı oldu

Onları yok etmek için özel egzersizler bulmalı boyunu iyice basık gösteriyor butun bacağı yok ediyor iğrenc seyler
Senin boy kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…