Zayıflama Kampı

kübra bak hesapladım hafif kilolsun sen boyuna göre. ideal kilon 61miş.
günlük 1591 kalori yakıyormuşsun. ihtiyacın olan kalori de 1900 müş. ama şimdi zayıflamak istiyorsan 1.200 civarı bir diyet yapablrsin. Tabi bu benm fikrim , sen gene internet paketin varsa mutlaka kendin oku kendin bi araştr canm.

26.3 kg/m2 (Hafif Kilolu)
İdeal Kilonuz
61 kg
Bazal Metabolizmanız
1591 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacınız
1910 kcal/gün

indireyim bakayım canım çok sağol

çok sağol canım o zaman günlük 1000 kalori alırsam zayıflayabilirim

Valla canim yemek yedim baya hemde :)) sıcak tereyağlı ekmek yerim biraz fazla kacirdim snra yarim saat yürüdüm bi yarim saatte hareket yaptım inş. Yrdgimi yakmisimdir

Şu saate kadar cok iyi gittim ama benim asıl bozdugum saatler geliyor
Meyveye vercem kendimi acıkırsam yada yuruyup unutmaya calıscam

çok sağol canım o zaman günlük 1000 kalori alırsam zayıflayabilirim
evet canm ama bunu kesin bir dille diyemem. tamamen senin metabolizmana enerjine bünyene bağlı. sen netten de araştır bi kzum

Valla canim yemek yedim baya hemde :)) sıcak tereyağlı ekmek yerim biraz fazla kacirdim snra yarim saat yürüdüm bi yarim saatte hareket yaptım inş. Yrdgimi yakmisimdir
kaç dilim yedin ve başka ne yedin ? nese dur alıcam akşam hepinizin menüsünü

Kızlar meraba bugünkü yediklerim kahvaltı geç kalktıgım için yapamadım ogle 1 porsiyon bulgur pilavı ara 1 gofret akşam ise 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna ve salata

Kızlar meraba bugünkü yediklerim kahvaltı geç kalktıgım için yapamadım ogle 1 porsiyon bulgur pilavı ara 1 gofret akşam ise 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna ve salata

Akşam yemeğine kadar pek iyi gelmemişsinde akşam biraz toparlamışsın canım
Bişey sorcam 2 kaşıktan kastın çorba kaşığımı? Eğer öyleyse cok az değilmi fasulyeyi biraz daha artırabilirdin

Canm öncelikle adın ilknur du dimi yavaş yavaş öğrenicem yaw
Kahvaltının olmaması dışında bence iyi. o gofreti ödül günü olarak yedin dimi ?
1 hafta bir daha yok unutma. ve birde gofret yerine bitter çikolata tercih etmeni tavsiye ederim 2-3 kare atıver agzına

Valla kizlar 3-4 dilim yemisimdir köye geldim köyde Yengem pisirmis ekmek ttereyağlı yapmış çokta severim yedim bnde azda domates salatalık tan salata yedim bir iki çatal tursu bi bardak şekersiz cay başka bisey yemedm

yaza daha çok var canm neden olmasın ? 72 değil miydi kilon. ağustos da yaza griyor.
Tamam tam olarak bu resmde ki gbi olmasa da sık bir egzersizle başarblrsin , az bi süre değil 3 ay

sonbahr35, post: 40790399, member: 676928"]Kızlar meraba bugünkü yediklerim kahvaltı geç kalktıgım için yapamadım ogle 1 porsiyon bulgur pilavı ara 1 gofret akşam ise 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna ve salata[/QUOTE]
Bulgurin yaninda birazda yoğurt yiyebilirdin canim ve ayrıca fasulyeyi çok az yemissin ama gerisi iyi bide kahvaltini yapamiyosan bile ara olarak bisey yiyebilirsin

tam menün bu mu kader ? kahvaltı öğle akşam yok mu kızz

kızlar buda benm menüm kahvaltı yapmadım bi dondurma yedim saat 2 gibi de bi çatal kızartma bi dilim peynir domates ve salatalık yedim bi dilim çavdar ekmeği ve akşam yemeğim ise iki kaşık etli sebze yemeği olacak inşallah :) spor olarak ise evde yarım saat hareket çalıştım ve sanırım 3 yada 4 kilometre de yol yürümüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…