indireyim bakayım canım çok sağolCanım ben dediğim gibi fitwell diye bir uygulama indirdim telefonuma boyumu kilomu gunluk aktifliğimi falan hesapladı almam gereken kalorinin 1700 oldugunu söyledi.
1700 alırsam kilomu korurum ustune cıkarsam kilo alırım
1200 yaparsam kilo veririm 1000 yaparsam daha hızlı kilo veririm
O yuzden ben 1000 yapmaya calısıyorum max 1200
Akıllı telefon kullanıyorsan sende indir çok iyi bir uygulama
Yoksa sende 1000 kalorilik yap
çok sağol canım o zaman günlük 1000 kalori alırsam zayıflayabilirimkübra bak hesapladım hafif kilolsun sen boyuna göre. ideal kilon 61miş.
günlük 1591 kalori yakıyormuşsun. ihtiyacın olan kalori de 1900 müş. ama şimdi zayıflamak istiyorsan 1.200 civarı bir diyet yapablrsin. Tabi bu benm fikrim , sen gene internet paketin varsa mutlaka kendin oku kendin bi araştr canm.
26.3 kg/m2 (Hafif Kilolu)
İdeal Kilonuz
61 kg
Bazal Metabolizmanız
1591 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacınız
1910 kcal/gün
Valla canim yemek yedim baya hemde :)) sıcak tereyağlı ekmek yerim biraz fazla kacirdim snra yarim saat yürüdüm bi yarim saatte hareket yaptım inş. Yrdgimi yakmisimdir
evet canm ama bunu kesin bir dille diyemem. tamamen senin metabolizmana enerjine bünyene bağlı. sen netten de araştır bi kzumçok sağol canım o zaman günlük 1000 kalori alırsam zayıflayabilirim
kaç dilim yedin ve başka ne yedin ? nese dur alıcam akşam hepinizin menüsünüValla canim yemek yedim baya hemde :)) sıcak tereyağlı ekmek yerim biraz fazla kacirdim snra yarim saat yürüdüm bi yarim saatte hareket yaptım inş. Yrdgimi yakmisimdir
Ne dedin duyamadım ? bozduğun saat mi geliyor. o zamn buda benden sana gelsinŞu saate kadar cok iyi gittim ama benim asıl bozdugum saatler geliyor
Meyveye vercem kendimi acıkırsam yada yuruyup unutmaya calıscam
tabikisi yok bu hatun sen olablrsin unutma bunu asla o çok istediğin kaslarla yazın foto çekineblrsin meselaAhahhaahah bak bu iyi geldi
Yok yokkk bozmak yookkk
tabikisi yok bu hatun sen olablrsin unutma bunu asla o çok istediğin kaslarla yazın foto çekineblrsin mesela
Kızlar meraba bugünkü yediklerim kahvaltı geç kalktıgım için yapamadım ogle 1 porsiyon bulgur pilavı ara 1 gofret akşam ise 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna ve salata
Canm öncelikle adın ilknur du dimi yavaş yavaş öğrenicem yawKızlar meraba bugünkü yediklerim kahvaltı geç kalktıgım için yapamadım ogle 1 porsiyon bulgur pilavı ara 1 gofret akşam ise 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna ve salata
tam menün bu mu kader ? kahvaltı öğle akşam yok mu kızzValla kizlar 3-4 dilim yemisimdir köye geldim köyde Yengem pisirmis ekmek ttereyağlı yapmış çokta severim yedim bnde azda domates salatalık tan salata yedim bir iki çatal tursu bi bardak şekersiz cay başka bisey yemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?