Zayıflama Kampı

Çünkü yarın doğum günüm mutlaka kaçamak olcak kuzu bari bugün yapmim dedim:)
eneeeee nice yıllara canım o zman haklısın tabiki bugün devam sen diyete. hatta daha da sık kendini bakim. yarınkilerle dengelemiş olursun.

Cıkss börek canm istiyor ama uzak olsun daha benden. 1 ay yemem sanırım onu. dondurma yicem buldum 124 kaloricik sadece hem ödül hemde tatlı nasıl ama

D
Cıkss börek canm istiyor ama uzak olsun daha benden. 1 ay yemem sanırım onu. dondurma yicem buldum 124 kaloricik sadece hem ödül hemde tatlı nasıl ama
Dondurma çok iyi bence afiyet olsun.bbenim kaçamak falan yapmama gerek yok heralde zaten yeterince yiyorum

D

Dondurma çok iyi bence afiyet olsun.bbenim kaçamak falan yapmama gerek yok heralde zaten yeterince yiyorum
Dimi dimi ödülse ödül işte sağlıklı ödül hıım bncede sen kaçamak yapma tatlım akşam hepinizin menüsünü kontrol edicem tek tek ona göre !!

Yaa günde 1000 kalori alsam
500de sporla yaksam sevdim ben bu işi ya
Biliyordum ama tam açıklamasını okumamıştım. Saol kuzum bende denicem

Kızlar bu kaloriyi nereden. Nasıl ayarliyorsunuz . Yani yediginizin kaç kalori olduğunu nasıl öğreniyorsunuz

Canım ben telefonuma fitwell diye bir uygulama indirdim
Hem gunluk adım sayını hesaplıyor hem yediğin besini ekliyorsun kalorisini hesaplıyor hemde içtiğin suyu fln kaydediyorsun tavsiye ederim

rica ettim kuzu, işte kilo vermmiz tamamen bu şekilde oluyor yakında uzman olacak bu konuda
doğru sende börek yedin dmi.. e böyle ödül günlerimiz ayrı gayrı mı olucak hep kızlar

rica ettim kuzu, işte kilo vermmiz tamamen bu şekilde oluyor yakında uzman olacak bu konuda
doğru sende börek yedin dmi.. e böyle ödül günlerimiz ayrı gayrı mı olucak hep kızlar

Ya aslında yeni başladık bugun sizin 3. gununuz benim 2. günüm.
Haftaya tam duzene girer herkes

Ya aslında yeni başladık bugun sizin 3. gununuz benim 2. günüm.
Haftaya tam duzene girer herkes
canm bn diyete başlayalı bugün tam 1 hafta oldu. sadece kızlarla toplanınca adını koyalım 1 mayısda başlamış sayalım dedik.
ve kuralları başta koyduk cuma tartı pazar ödül diye. nese dediğin gbi daha çok başındayız zamanla düzene oturttrz inş

bu arada kızlar bugün benim diyetimin tam 1 haftası dolucak.
85.5 ile başlamıştım ilk sabah ki kilom.
83.0 bu sabah ki kilommm ............................... 1 hafta da 2.5 kilo ( tabi su ve ödem atımı çoğu )

Aa aşk olsun niye bana söylemiyonuz bende herkes yeni sanıyorum siz 1 kg vermişsinizdir bilee
Neyse yetişcem artık bende

bu arada kızlar bugün benim diyetimin tam 1 haftası dolucak.
85.5 ile başlamıştım ilk sabah ki kilom.
83.0 bu sabah ki kilommm ............................... 1 hafta da 2.5 kilo ( tabi su ve ödem atımı çoğu )

Oo ben 1 kg diyodum 2 bucuk gitmiş tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…