Bn resm attım buraya canm sadece bacak toto sıkılaştrmak için olan egzerszler. tabi karnı da sıkıyorOnları yok etmek için özel egzersizler bulmalı boyunu iyice basık gösteriyor butun bacağı yok ediyor iğrenc seyler
Senin boy kaç?
Bn resm attım buraya canm sadece bacak toto sıkılaştrmak için olan egzerszler. tabi karnı da sıkıyorbn yapıyorum.
bnm boy 1.64 kuzu
Eki Görüntüle 1515560
Yediklrin iyi canm cok yememissin gayet iyi yani :)U-KUBRos88994 .!.:sadece çatal patates kızartması yedimve iki top da dondurma
ayyy ne güzel koşu bandın var keşke benim olsaaaaaaaTamam canım yaparm bende
Suan koşu bandındayım ter atıyorum boş durmak yokk
kız neden üzgünsün bugün zaten ödül günümüz, 1 çatal kızartmadan birşey olmz, ödülünü de dondurmadan yana kullanmışsın ne güzel bnde öyle yapıcam. asma suratını süpersinsadece bi çatal patates kızartması yedimve iki top da dondurma
enemmmm kız sen sadece 1 çatal ve dondurma yediğine emin misin ?????665 kalori almışım bugün geriye 90 kalorilik kotam kaldı
384 kalori çıktı yanlış hesap yapmışım :)
yani ilk günlerde böyle düşünüyorum sence nasıl bi de kalori hesabından anlamıyorum sence kaç olmalı ?Günlük 750 kalorimi alıyorsun?
Kübra temizliği bıraktım sana cwp yazmak için oturdum geneyani ilk günlerde böyle düşünüyorum sence nasıl bi de kalori hesabından anlamıyorum sence kaç olmalı ?
bu gerçekten açıklamalı oldu yani 1000 bizim için normal ise iyiKübra temizliği bıraktım sana cwp yazmak için oturdum gene
cnm ortalama kiloda bir bayanın alması gerekn günlük kalori miktarı 1800 civarıdır. bu tabiki senin bazal metaboolizmanın kaç yaktgına bağlı. bak dün birşeyler yazdım okudunuz dimi onları ?
kalori ihtiyacın 1.800 civarı ise, diyet yapan bir bayanın günde 1.000 - 1.200 kalori civarı alması gerek ki aradaki 0.600 kaloriyi vucud yaksın kilo versin. uzun oldu ama tam açıklaması bu. sen 1.000 kalori almaya bak. ben 800-900 almaya çalışıyorum , daha aşağısı kesinlikle ZARARLI ! hop diye zararını görmezsin ama 500-600 kalori alırsan ilerde sağlık sorunları yaşarsın cddi derecede
yani ilk günlerde böyle düşünüyorum sence nasıl bi de kalori hesabından anlamıyorum sence kaç olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?