Sağol canim kıskanma ya sende çok güzel kilo veriyosun ben emzirdigim için verebiliyorum şimdide yoldayım hastaneye gidiyorumgünaydın ilk bildirim gelmiş ay çok kıskandım seni ya bozuyom ediyom fazla çıkıyom diyon ama hep kilo veriyon yaa maşallah çok tebrik ederim
Verirsin canim üzülme bu hafta dikkat etBİLDİRİM TAPLOSU
erva147 78.2 // 77.0
semraanne 73.8 //72.4
U U-KUBRA 70.0 //
@2KediAnnesi 67.2 //
fazlaliklara elveda 74.1 // 74.9
parlakkartanesininaski 92.0 //
file76 81.5 //
THEY- 69.8 //
Ben 800 gram geri almıştım bu haftam berbat geçti
Hastayım demiştim ya mastit olmuşum göğsümde süt tıkanmış ölüyorum sanki ateşten yanakların çatladı hepfazlaliklara elveda neden böle oldu canm aslında kötü bir hafta geçirmedin ya dün çok mu yedin ?
semraanne konrol e mi gdiyorsun canm ? ben sabah uyanınca iç çamaşırım ile tartılıyorum en doğru kilo oymuş.
oyy tekrar geçmş olsun canm süt sıkışması nasıl oluyor ki ? kötü birşey değildr inş.Hastayım demiştim ya mastit olmuşum göğsümde süt tıkanmış ölüyorum sanki ateşten yanakların çatladı hep
o yüzden fazla çıkmışsındr canm kuru pasta zaten yüksek kalorili birşey birde akşam yediysen. tartı öncesi yapma böle bak demorilize oluyorsunCanim dun fazla yedim evet çubuk kraker yedim sen suyu tutuyo demiştim snra balık yedim baya yedim hemde snra kuru pasta bisküvi meyveler uff çok yedim harbi yaa(( bende iç camasrlaryla AC karna tartiliyrm
Ilerlerse kötü cerrahi müdahale gerekiroyy tekrar geçmş olsun canm süt sıkışması nasıl oluyor ki ? kötü birşey değildr inş.
o yüzden fazla çıkmışsındr canm kuru pasta zaten yüksek kalorili birşey birde akşam yediysen. tartı öncesi yapma böle bak demorilize oluyorsun
BİLDİRİM TAPLOSU
erva147 78.2 // 77.0
semraanne 73.8 //72.4
U U-KUBRA 70.0 //68.8
@2KediAnnesi 67.2 //
file76 81.5 //
THEY- 69.8 //69.5
kız onca misafire rragmen süper vermişsin brova vallaBİLDİRİM TAPLOSU
erva147 78.2 // 77.0
semraanne 73.8 //72.4
U U-KUBRA 70.0 //68.8
@2KediAnnesi 67.2 //
file76 81.5 //
THEY- 69.8 //
böyle giderse benim bir ayım kaldı canım :) ama bravo siz de çok iyisiniz semraanne ile sen :) kader az daha gayret canım :)kız onca misafire rragmen süper vermişsin brova valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?