Zayıflama Kampı

hahahah günaydın kuzum gece 3.30 da uyudum evet spor kıyaftlerimi de giydim ama dizimi izledim aaa bi baktım saat 3 buçuk olmuş spor yapsam 4 olcak dedim aboo dedim yattım haha

Günaydın kızlar evet bugün büyük gün ben bir iki saat sonra doktora gidicem dualarını eksik etmeyin
Dualarrımız seninle kuzummm

erva147 semraanne fazlaliklara elveda ya kızlar ben napcama karar veremedim zayiflayimmi spormu yapim açlığa dayanan birisi değilim aksam yemeğinde yarim ekmek yiyen birisiydi beeennn
anlamadım zayıflayım mi spor mu yapaym deerken ?

Cümleten günaydınlar :)
kızlar yarın tartı günü aslında bugün detoks yapalım diyorduk hep beraber ama sanırım gene yattı. Neyse ben şahsen yapablrsem : sabah normal kahvaltı öğle ve akşam çorba-yoğurt yaparak hafif bir gün geçirmeyi planlıyorum. İnşallah dayanabilirsem :)

Cancanlaaaarrr gunaydınnnn
Misafirler sayesinde detoks yapamadım
Kendileri gitti ama oğulları bizde. 3 ay burda kalacakmış eşimle birlikte calısacaklar. Yapabildiğim kadar yapcam detoks yinede.

ne yapacağımı şaşırdım erva ikisinide yapıom amaaa

Cancanlaaaarrr gunaydınnnn
Misafirler sayesinde detoks yapamadım
Kendileri gitti ama oğulları bizde. 3 ay burda kalacakmış eşimle birlikte calısacaklar. Yapabildiğim kadar yapcam detoks yinede.
aa sizle kalıck derken sizin evde mi kız ?
ne yapacağımı şaşırdım erva ikisinide yapıom amaaa
cnm zaten dgrusu ikisini de yapmak neden birini seçiyorsun onu anlamadım , spor yapmadan olmz ki

erva147 Aferin canim sana bizde diyrzki spor yaptı da geç uuyudü diye :))))) THEY- canim sen önce zayiflmak istiyonusun ona karar ver ondan snra devamıgelir zaten bize spormu yyapım yoksa zayiflayaymmi diye sruysun asil amaç kilo vermek drgilmi öyleyse eğer hem az yiyeceksin sebze turu ağırlık vereceksin bende spor yapacaksın sen daha ne istediğine karar vermenisainki canim kendi vücudunu kndin daha iyi tanırsın ona göre bak bakalım az yesem Nasil olur spor yapmadan vücudum sarkarmi önce ben zZayıflamak istiyomuyum diye kendine bi sor ondan sonrada yapacaklarına karatmr ver

Ya ben bu günlükten ayrılıyorum burda herkes zayıfmış bu ne yaaaa moralimi bozdunuz benm

Ya ben bu günlükten ayrılıyorum burda herkes zayıfmış bu ne yaaaa moralimi bozdunuz benm

Hakkaten erva
Yani gördüğüm kadarıyla semra kubra kader zaten zayıf. hanifede zayıf oldugunu soyluyor. Esrayı gormedim bir tek.
sen ben esra varız gercekten zayıflaması gereken galiba.

THEY- sen harbi abartiyosun canim zayifsin tabi allah aşkına neren var bi sylesenesakami yapiyapiosn anlamadimki benim göbeğim yan simitlerim var senin neyin var hiçbirşey

THEY- sen harbi abartiyosun canim zayifsin tabi allah aşkına neren var bi sylesenesakami yapiyapiosn anlamadimki benim göbeğim yan simitlerim var senin neyin var hiçbirşey
bak kendın demişsin zayıf dediğin 55-60 olur ben 70 kiloyum kalça ve basen var onların incelmesi gerek zayıflamam lazım. şişmanımkı herkes laf sokmaya yer arıooo .

İnsanin boyuna gre fark eder boyun 1.75 dır 75 kilo olursun yada 70 55-60 gbi grunursun seninde hic 70 olduğun grunmuyo ayrıca kalçave basen illaki kilodan diye bsey yok onu ancak duzenli sporla eritrsin zaten kalça ve baseni eritmek çok zor bence o yüzden bol bil spor kş yürü egzersiz yap az yemekle olacak is değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…