haklısın ama boy 1,70 70 kiloyum cnm evlendiğimde 60 kiloydum ama aynı böyleydim 40-42 beden giyiorum 36-38 giymeyi istiyorummmİnsanin boyuna gre fark eder boyun 1.75 dır 75 kilo olursun yada 70 55-60 gbi grunursun seninde hic 70 olduğun grunmuyo ayrıca kalçave basen illaki kilodan diye bsey yok onu ancak duzenli sporla eritrsin zaten kalça ve baseni eritmek çok zor bence o yüzden bol bil spor kş yürü egzersiz yap az yemekle olacak is değil o
Her yerim ağrıyo vucuduma dokunamiyorum başım çok ağrıyo bayıldım sabah serum dan sonra biraz düzeldim gibi ama gene basladi agrilarimsemraanne çok cok geçmiş olsun canim hayırdır neyin var
çok geçmş olsun semracım noldu size böleSelam kızlar çok hastayım dün geceden çocuklarıma üzülüyorum serum taktırdım bebişi emziremiyorum büyük oğlumda hasta ateşi var noldu bize ya
canm sen yediklerine biraz daha dikkat et bak hastalanıyorsun , arttır biraz olmaz mı diyet yüzünden rahatszlanmış olmayasın ?Menümü yazayim
Kahvaltım
bi kaç lokma ekmek
1 tane den az yumurta
az domates salatalık
Biraz reçel
şekersiz çay
öğle
sabahkinin aynısı
ara
5 patos 1 kuru kayısı
akşam 1 kase mantı çorbası
1 kase cacık
birazda meyve yiyecem 1 2 saat sonra
Sanmıyorum öyle bi rahatsızlık değil sanki vücudum iltihaplanmis enfeksiyon kapmış gibiçok geçmş olsun semracım noldu size böle
canm sen yediklerine biraz daha dikkat et bak hastalanıyorsun , arttır biraz olmaz mı diyet yüzünden rahatszlanmış olmayasın ?
Afiyet olsun canım menün iyi doğum günün kutlu olsun bu arada bugunmu doğum gununkızlar menüm : Ya bugün sözde öğle ve akşam sadece çorba içicektim ama mahvoldu bozuldu yapamadım yaa
KAHVALTI
kepek ekmekten yağsız tost içinde salam domates krem peynir var sadece.
1 fincan türk kahvesi, 1 küp şeker ile.
ÖĞLEN
yarım kase şehriye çorbası
3 çatal pasta ( arkadaşım getirdi doğum günümü kutlamak için mecbur 3 çatal aldım )
AKŞAM
1 kase şehriye çorbası
2 adet küçük biber dolması
TOPLAM ALINAN KALORİ : 695
SPORLA YAKILAN KAORİ : hiç spor yapmadım bugün akşam mutlaka lesli 1 mil ve jillian yapıcam inş.
Evet canım ben gerçekten kilo vermem lazım ekle beni özelden mesaj attım görürsün ne kadar kilolu olduğumuHakkaten erva
Yani gördüğüm kadarıyla semra kubra kader zaten zayıf. hanifede zayıf oldugunu soyluyor. Esrayı gormedim bir tek.
sen ben esra varız gercekten zayıflaması gereken galiba.
Canım kendine dikkat et biraz toparlanınca dikkat edersin yediklerine gıdanı tam alMenümü yazayim
Kahvaltım
bi kaç lokma ekmek
1 tane den az yumurta
az domates salatalık
Biraz reçel
şekersiz çay
öğle
sabahkinin aynısı
ara
5 patos 1 kuru kayısı
akşam 1 kase mantı çorbası
1 kase cacık
birazda meyve yiyecem 1 2 saat sonra
Gayet iyi görünüyor canım pasta gözüme batmadı çünkü çok az yemişsinkızlar menüm : Ya bugün sözde öğle ve akşam sadece çorba içicektim ama mahvoldu bozuldu yapamadım yaa
KAHVALTI
kepek ekmekten yağsız tost içinde salam domates krem peynir var sadece.
1 fincan türk kahvesi, 1 küp şeker ile.
ÖĞLEN
yarım kase şehriye çorbası
3 çatal pasta ( arkadaşım getirdi doğum günümü kutlamak için mecbur 3 çatal aldım )
AKŞAM
1 kase şehriye çorbası
2 adet küçük biber dolması
TOPLAM ALINAN KALORİ : 695
SPORLA YAKILAN KAORİ : hiç spor yapmadım bugün akşam mutlaka lesli 1 mil ve jillian yapıcam inş.
cuma günü yani 1 dakika sonra doğum gnm canm 12 sinde :) ama arkadaş bugünden getrmiş.Afiyet olsun canım menün iyi doğum günün kutlu olsun bu arada bugunmu doğum gunun
cuma gnü dgm günm şekerim yani şuan 00.00 ben doğdumerva147 bencede menun iyi canim bgun doğum gununmu tatlim ben bgun mebumu yazmicam kizlar misafir var aşırı kacrdim msafr gelene kadar çok iyiydim ama batrdim yarin toparlicam bu hafta büyük ihtimal fazla cikacam
cnm menün güzel , kaderin dediği gbi bende baklavaları görmüyorum bebiş olsun onlar sana :)Evetttt şimdi sıra bende
sabah kalktım eşimde mideden rahatsız olduğu için kahvaltıda çorba içtik bir kase
öğlen üç adet köfte salata bir dilim ekmek
akşam bir kase çorba salata iki küçük haşlanmış patates hımmn bide bugün aşılamaya gidince iki dilim baklava ve bir avuç badem yedim enerji almak için eşimde aynısını yaptı aşılamam yapıldı beklemedeyim inşallah tutar iki hafta sonra belli olurmuş kızlar dualarınızı eksik etmeyin
KIZLAR TARTI GÜNÜMÜZ GELDİ SABAH HERKES KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYI UNUTMASIN LÜTFENN..BİLDİRİM TAPLOSU
ALINTILAMAYI TEKRAR HATIRLATIYORUM EN SON BİLDİRİM YAPANDAN ALINTILAYIN
BOL EKSİLİ BİR CUMA DİLERİM HEPİNİZE
erva147 78.2 //
semraanne 73.8 //72.4
U U-KUBRA 70.0 //
@2KediAnnesi 67.2 //
fazlaliklara elveda 74.1 //
parlakkartanesininaski 92.0 //
file76 81.5 //
THEY- 69.8 //
günaydın ilk bildirim gelmiş ay çok kıskandım seni ya bozuyom ediyom fazla çıkıyom diyon ama hep kilo veriyon yaa maşallah çok tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?