Ne yedin kız o kadar sen kilo bildirimi de yapmadın dünKızlar ben mahvoldum ben bittim tutamadım hiç kendimi öküz gibi yiyorum kuscam artık bida okdr fazla yersemmmmmmm
Ne yedin kız o kadar sen kilo bildirimi de yapmadın dün
Off offf offf ne yaptın sen ya emeğine yazık az az yediysen sorun yok amaOf kilomu kaldı da bildirim yapayım geri 70 olmusumdur neler yemedimki börekleeerr patates kızartmalarııı köfte ekmekleerrr kolalarrr pastalaarrrr cekirdekleeerrrrrrrrr
Off offf offf ne yaptın sen ya emeğine yazık az az yediysen sorun yok ama
Umarim duzelir sin hatta Düzel lütfen olmaz böyle tatile çıkacan daha sısko gitmek istiyosan sen bilirsin deHayır yaaaaa az az yemedim iştee gene bulimianın yeme atagı gibi geldi binge oluyorya ondan. Bidaha böyle yaparsam kuscam artık tahammulum kalmadı kendime
Umarim duzelir sin hatta Düzel lütfen olmaz böyle tatile çıkacan daha sısko gitmek istiyosan sen bilirsin de
bak ben sana yetişiyorum ona göre az kaldi
*Tam anlamıyla Diyet başlangıç tarihimiz 1 MAYIS olup her ay ne kadar kilo verdiğimiz tespit edilecek.
27.04.2015 PAZARTESİ 1.günüm = 85.5
27.05.2015 Diyetimin 1. ayı bitti = 79.7
SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIK :)
Eki Görüntüle 1550695
1 Mayıs -1 Haziran
Tablosu
Eki Görüntüle 1546181
UYGULAMALARIMIZ
*Herkes gün boyunca yediklerini AKŞAMLARI tek başlık altında menü olarak yazıcak.
*Her CUMA tartı günü olup herkes CUMA SABAHLARI tartılacak ve kilo bildirimi yapıcak.
ÖNEMLİ KURAL1.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır. Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum vs. diye önceden bildirinler için geçerli değildir.
2.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Önce geçmiş konuşmaları okuyun. Mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN.
Merhaba cnm sartlari kabul ediyorsan benim yerime girebilirsin tabi erva izin verirsemollşartlarıkabt: 41375390 .!.:Merhabalar hanimlar,
Ben 65 kilo, 1.73 boyunda bir kizdim. Sonraki yil Üniversite sinavina hazirlanirken 10 kilo birden aldim ve 75 kilo oldum. 5 ay once yediklerime dikkat ederek 70 kiloya kadar indim. Ama simdi yine kilo almaya basladim. 70 - 72 arasi surekli gidip geliyorum. Artik eskisi gibi olmak istiyorum. Ama bir turlu kendime verdigim sozleri tutamiyorum. Bana da yardim edin. Ben de zayiflamak istiyorum
Hani nerdesin kimsenin menüsüde yok bugün noluyo ama kızlar ben bu hasta halimle bile bir gün bile aksatmadim iki çocuk ve kocayla beraber
Tesekkur ederim ama birinin girmesi için baska birinin cikmasi mi gerekiyor? Eger oyleyse benim icin cikmayin lutfen :)Merhaba cnm sartlari kabul ediyorsan benim yerime girebilirsin tabi erva izin verirse
kızzz böyle konuşma tamam gdiyorum ama temelli değil ki. Foruma üyeyim daha yıllar sonra bile olsa gene girer gene yazarım. Hem o kadar uzak kalmam kalamam :) aralarda net bulduğumda illa ki girer yazarım.erva147 canim gunlugune ilk katılan bendim şimdi günlüktn ayriysn bi nevi yine gidişine de ilk yazan ben oluyorum evet birbirimize çok hakkımız yemeğimiz geçti birbirimizi hiç tanimiyrz grmedik konuşmadıkbi ortamda bbulunup oturp sohbet etmedik belki ama çoğu yakın arkadaştan dosttan daha yakın olduk birbirimize destek olduk duseni kaldirdik moral verdik bu zamana kadar hep beraber geldik kimimiz az kilo verdi kimimiz çokkilo verdi ama hhepimiz verdik işin özeti su ki sen gttgin zmn bu günlük dye bsey klmaz cnku buryi toprlyn sendin bir araya bi toplayan bu gnlgu kuran sendin ve bunu toprlyp devam edebilck kimseyi gremiyrm bn bi KC gün daha yazılır belki yorum ama ondan sonrası ölümühhiç sanmiyrm keşke birbrmze yakın olsaydık arkdslgimizi srdurseydik cnku buradan ayrlnca bir daha grusemicez en azndn bn siz faceden grsursunuz yine ama bnde öyle bi seçenek yok bndrn yna hakkım helal olsun unafim hayatn boyunca hep mutlu olursun ve o güzel yüzün heo güler iyiki seni tandimm kendine iyi bak canim arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?