- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Afiyet olsun canım borekleri yerken düşün biraz canım 3 dilim çok fazla diyet zamanında normal zamanda bile fazla olabilir ki sen 1 dilimde ekmek yemişsin kahvaltıda meyve de çok kalorili malesef onu bende fazla yiyorumsemraanne yok canim ölümü öyle şey sözleşme konuştum tabiki ama ervayada alismitik sende gidiyo olsan senin içinde.aynı şeyleri yazardım emin.ol ama insan uzuluyo yada ben çok duygusalim anlamadım menumu yazım ben
Kahvaltı geç yaptım
Menemn çok az yedim
3 parça borek yedim
1 dilim ekmek
3 zeytin
İki çatal fıstık ezmesi
Şekersiz çay
Ara
Az çekirdek
Akşam
Mercimek çorbası
4-5 balık
1 dilim ekmek
Karpuz çok yedim
Bgun çok yürüdüm kızlar börekleri ertmisimdr
Iyi canjm bende yeni girdim bakıyodum sen neler yaptın neler yedinne ediyonuz gençlik ilk fırsatta net bulup yazdım
Afiyet olsun canım ama düzenli yemeni tavsiye ederim hamilelik içinde işine yarayacaktır sağlıklı şeyler yersen kilo almazsin sabah sütünü yumurta bu yeBende bugün kahvaltı gene yapmadım bir porsiyon iskender ama pidesini yemedim sadece yoğurtla dönerini yedim akşamda bir kase kiraz yedim
Ramazanda ben kilo verenlerdenim canım ama bu ramazan tutamayabilirim sahur umu normalde ya yapmam yapsamda hafif şeylerle kahvaltı lik peynir yumurta sebze falan yerim cigkofte varsa iftarda sahurda affetmem çok severim ramazanda cigkofte yle çok doyurmusumdur karnımı iftarda fazla yemem hergün mutlaka 1 kase çorba bol salata yaparım yaptığım diğer yemeklerden normal yerim bol su sonra meyve arada tatlı ve 3 4 kilo gider yemekten sonra 1 saat falanda yürüyüşe çıkardımsemraanne haklisin canim 3 tane çokama iinsan bi yemeye başlayınca tutamiyo kendini aartık odulum olarak gruyrm onu zaten perşembeye kadar düzenli yeriz snra ramazan o zaman ne yapacaz bilmiyorum
Ramazanda ben kilo verenlerdenim canım ama bu ramazan tutamayabilirim sahur umu normalde ya yapmam yapsamda hafif şeylerle kahvaltı lik peynir yumurta sebze falan yerim cigkofte varsa iftarda sahurda affetmem çok severim ramazanda cigkofte yle çok doyurmusumdur karnımı iftarda fazla yemem hergün mutlaka 1 kase çorba bol salata yaparım yaptığım diğer yemeklerden normal yerim bol su sonra meyve arada tatlı ve 3 4 kilo gider yemekten sonra 1 saat falanda yürüyüşe çıkardım
Canim inşallah bnde veririm denicem senin dedgin gibi ekmek normal ekmekmi uiyodun yoksa kepekmi yiyodun
Menün güzel canım afiyet olsunBen geldim kızlar menü bildireyim
sabah iki yumurta haşlanmış
bir dilim ekmek
öğlen 2 avuç içi kadar tavuk ızgara salata 1 dilim ekmek
akşam yok iki top sade dondurma yedim bu kadarla kapamayı düşünüyorum ve semracım senin dediğin gibi düzenli yemeğe gayret edicem
Canim sır falan değil bulimia diye bakarsan netten öğrenirsin eğer yazmaktan sikildiysan çıkarsın canım gruptan kimse seni zorla tutmuyor yasemraanne cnm şu çabuk kilo verdiren sırrını açıklasana özelden bana ya
Canim babamı sordun bilmiyorum ama cevaplayayim ekmek pek yemem ramazanda bazı günler hiç yemem daha önce kilo sorunum olmadığı için yeseydin normal ekmek yedim bu sene kepekli yerim.ben normalde de ekmek yiyen bire degilimdir sadece kahvaltida ekmek yiyen biriyim yemekleri ekmekle yiyemiyorumCanim inşallah bnde veririm denicem senin dedgin gibi ekmek normal ekmekmi uiyodun yoksa kepekmi yiyodun
Öğleden sonra ki ara çok dolu geçmiş canım ama akşamı es geçerek toparlamışsınSelam kızlar ben geldim evde yoktum bugün ve gittiğim yerde tatlı falan vardı ve kendime inanamadım çünki lu tatlı görünce mutlaka yedim hele bide kadayıf gördüm ve yemedim yemek oyle az yedim yazayım şimdi menümü
kahvaltı 1 dilim kadar pide ekmek
domates
biraz peynir
az reçel
Ara bir dondurma
öğle
küçük tabak soslu makarna
3 dilim karpuz
2 3 kaşık patlıcan yemeği
ara 2 kaşık bile yoktu belki irmik helvası
1 catal kadayıf
4 tane küçük küp gofret
şekersiz çay
Akşam yok karpuz yerim biraz
Canım normalde ben asla yumurta yemezdim ama evlendim eşim sayesinde az alıştım ben safra kesesi ameliyatı olduktan sonra yasaktı ama şükür yiyebiliyorum ama çok tüketemiyorum vede şunu öğrendim gerçekten tok tutuyorMenün güzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?