- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Aaa evet eşinin doğum günü facedeki yazını görmüştüm Rabbim bir ömür boyu mutluluklar ve sağlıklı yaş geçirsinKuşum benim misafirlerim gitti 1 tanesi kaldı oda yaz boyunca bizde kalacakmış artık. Bugun eşimin dogumgunu ben oyuzden pek giremiyorum
Keşke benimde öyle olsa bende sabahtan beri ne börekler ne pastalar ne kekler goturdum daha bunun akşamı gecesi var
Aaa evet eşinin doğum günü facedeki yazını görmüştüm Rabbim bir ömür boyu mutluluklar ve sağlıklı yaş geçirsin
ramazanda toparlarsın canım ya inşallah aşılamam tutmuştur da bebişim istemiyordur yememi
Önümüzdeki hafta perşembe günü ama ben pazartesiye kadar bekliycem özlemcim dualarını eksik etme inşallah bebeğim benimledirAmin canım cok saol
Ay hadi inşallah kız ne zamana belli olacak tutup tutmadığı?
Önümüzdeki hafta perşembe günü ama ben pazartesiye kadar bekliycem özlemcim dualarını eksik etme inşallah bebeğim benimledir
Amin canım inşallah Ramazanı nasıl geçirmeyi planlıyorsunİnşallah canım ya
Amin canım inşallah Ramazanı nasıl geçirmeyi planlıyorsun
Bizde çorba salata düşünüyoruz bende koşu bandıyla biraz akraba olmam lazımBen ramazanda yapamıyorum ya. Yani sahurda annemin pişilerini gözlemelerini yemezsem, ısıtılıp yağlanmış ramazan pidesini yemezsem dayanamıyorumm cok seviyorummm. O yuzden becerebilirsem sahurdan sonra 1 saat bisiklet yapıp eritmeye calısıcam, iftarıda hafif yemeye calısıp dengelicem diye umuyorum. Pek sanmasamda
Hoş geldi erva aman dikkat canım çok yemebn en geç pazar akşamı aranızdayım uleynnn yanlız neler neler yemedim kızlar +2 kiloyla döncem sanırım
Hoşgeldin canım hallettin mi bari işlerinibn en geç pazar akşamı aranızdayım uleynnn yanlız neler neler yemedim kızlar +2 kiloyla döncem sanırım
Dikkat et canım tansiyonun düşmüş olabilir sahurda biraz daha doyurucu yiyebilirsinAyyy ben çok kötü oldum ilk defa bayılmak üzereyim yerimden kalkamıyorum
Sahurda hiç bişi yememişsin nasıl dayandın koca gün canım iftarda gayet iyi sahur yapmamışsın ama yemeklere saldırmamışsınKızlar Menüm
dün gece sahur az kalktım ama 1 çay bardağı süt ile su içtim uyudum
iftar menüm
1 kase ayran aşı çorbası (çok yapmışım 3 gün yeriz)
1 tabak etli güveç
1 hurma
1 dilim kadar pide
3 çiğ köfte
sonra çayla kadayıf tatlısı yedim ama nekadar böyle bi dilim kek kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?