Zayıflama Kampı

Bide benim menüme bakın
sahurda 3 bardak su
iki haşlanmış yumurta iki dilim ekmek
iftarda ise avuç içi kadar pide
bir kase çorba salata kavun 4-5 dilim 3-4 kaşık mantı bide iki bardak limonata bir bardak su

Bide benim menüme bakın
sahurda 3 bardak su
iki haşlanmış yumurta iki dilim ekmek
iftarda ise avuç içi kadar pide
bir kase çorba salata kavun 4-5 dilim 3-4 kaşık mantı bide iki bardak limonata bir bardak su
Çok yememişsin ki canım güzel sadece limonata fazla kaçmış bende içicektim tatlı yiyecem diye içmedim 1di

Kızlar günaydın bugün tartı günü ama ben acele çıktım için sabah tartilamadim maalesef artık yatın sabah tartilacam menulerinjz gayet iyi kızlar ama Semra çok az yemissin canim sahurda yaa iyi dayanmissin o kadar saat maşallah ben dün hiç acikmadim ama çok aşırı uyku basttrdi bnde dünkü menumu yazayım
Sahur
İki haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Yeşil çay
Domates
Karpuz kiraz
İftar
Bir küçük tabak fasulye yemegi
1 dilim pide
Az salata
Karpuz kiraz

Selam kızlar tartı günü bugün ama ne zaman tartılmak lazım ramazanda sahur yapıp yatınca sabah şişkinlik oluyo düne göre fazla çıktım bugun sabah ile iftar öncesi bende nerdeyse 1 kilo fark ediyo

sahurunda iftarı nda iyi canım iftarda cak iyi zaten böyle devam kadercim

kızlar geldim geçen hafa memlekede giddim gelecekdim ama maalesef eşimin annesi rahadsızlandı kalmak zqrunda kaldım bugün geldim çk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…