- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Canım elinden geldiğince sahuru yapmaya bak çok az yemişsin sende kader gibi@semraanne
fazlaliklara elveda
kızlar dün gece sahura kalkamadım.
akşam yediğim 2-3 kaşık çorba midem bulandı içemedim.
1 tane kıymalı pıde 2-3 kaşık salata 1 tane ufak küp karpuz ne kadar su içtim bilmiorum
ya cnm yemediğimden değil yiyemiorum midem bulanıo yaaCanım elinden geldiğince sahuru yapmaya bak çok az yemişsin sende kader gibi
Yoksa misafir mi geliyor canım?ya cnm yemediğimden değil yiyemiorum midem bulanıo yaa
yok cnm aileden en küçük biz olduğumuz için genelde biz onlara gideriz kimse gelmez yanı ama onla alakalı bişey değil herşey kokuo gibiYoksa misafir mi geliyor canım?
Yok canım bebiş mi geliyor demek istedim :)yok cnm aileden en küçük biz olduğumuz için genelde biz onlara gideriz kimse gelmez yanı ama onla alakalı bişey değil herşey kokuo gibi
yok cnm ben istemiorum yaaaYok canım bebiş mi geliyor demek istedim :)
Belirtiler öyle gözüküyor ama benim çoğu arkadaşımın belirtisi buyduyok cnm ben istemiorum yaaa
iyide kusmadımki sadece yemekler kokuoBelirtiler öyle gözüküyor ama benim çoğu arkadaşımın belirtisi buydu
Canım illa kusucaksın diye bişey yok ki yada adet vaktin yaklaştı koku hasasiyetin çok variyide kusmadımki sadece yemekler kokuo
sırf bu yüzden kokuo die
çamaşır makinesiinin prizide kokuodu
ütü yaptım kokusu iğrenç
doğru adetime 2-3 gün var ama çamaşır makinesiin prizi patlamak üzereymiş iyiki söylemişim ondan kokuomuşCanım illa kusucaksın diye bişey yok ki yada adet vaktin yaklaştı koku hasasiyetin çok var
Aman dikkat et kuzumdoğru adetime 2-3 gün var ama çamaşır makinesiin prizi patlamak üzereymiş iyiki söylemişim ondan kokuomuş
ütüde kireçlenmiş vay beee
Canım ben bu ara hiç aç duramıyorum yaa içimde bir kurt var sankiparlakkartanesininaski canim iftarda önce bir bardak suyu içince sanki doymuş gbi hissediyorum kendimi o yüzden çok bsey yiyesin gelmiyo ondan yanı sahurda iki ekmeği fazla yedim aslında bir dilim yesem daha iyi olacaktı
çamaşırlarımı bilem yıkayamadım zatii ben söylemeseydim benımkının ruhu duymazAman dikkat et kuzum
Yok benim ki çok titizdir makine niye böyle ses yapar yok bu niye böyleçamaşırlarımı bilem yıkayamadım zatii ben söylemeseydim benımkının ruhu duymaz
yok benımkı tınlamaz ben bakıom diye normalde oda titiz temiz yanı ama boyle seylerle ben ılgileniom die düşünmez bileYok benim ki çok titizdir makine niye böyle ses yapar yok bu niye böyle
Benim eşim sağolsun ilgilenir senin ki senin yaptığından kendini salmış aynı kayınpederim gibiyok benımkı tınlamaz ben bakıom diye normalde oda titiz temiz yanı ama boyle seylerle ben ılgileniom die düşünmez bile
ilgilenmek konusu farklıBenim eşim sağolsun ilgilenir senin ki senin yaptığından kendini salmış aynı kayınpederim gibi
Ahhh ahhh o dert bende de var bi sürü işim varilgilenmek konusu farklı
bugün ben ne yapcam ya halılarımı yıkamaya verdim gelecek silip süpürmem lazım en azından toz içinde koltuklarım offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?