- 29 Nisan 2015
- 548
- 135
- 18
- 32
Ben orduluyum tatlim ilcesinde oturyrm ilçenin koyu sylesem bilmezsiniki :)2KediAnnesi90965 .!.:Köy nere canm
Ben orduluyum tatlim ilcesinde oturyrm ilçenin koyu sylesem bilmezsiniki :)
Komple sylim dedm canim :) sen nerelisin bu arada senin dedgin programo indrdim ben acildi :)Zaten sehir anlamında sormustum canım onuda söylemişsin
kız yesin yesin birşey demiyorum ama yedikleri şey tereyağ ve ekmek . hesapladım 4 dilim yemiş olsa 450 kalori ediyor.Sende cok gaddarsın 1 dilimden ödülmü olur
Aynn tatlm yaa senede bir defa yiyrm oda koyr gelince :)[/QUOTE]Aynen TE="2KediAnnesi, post: 40790883, member: 539631"]
ya ben yiyorum yemiyor değilm ama az az yiyorum , o an açlığımı bastırsın yeter. bu yüzden kalorilerim düşük çıkıyor.Vayy süpermişşş
2.5 kilo böyle verilir diyorsun
Komple sylim dedm canim :) sen nerelisin bu arada senin dedgin programo indrdim ben acildi :)
Afyonda mı oturuyorsın özlem ?Ben tokatlıyım canım artık afyonluyum tabi eş durumu
Aa sevindim kız guzel program cunku umarım işine yarar
Hmm evlimisin canim senBen tokatlıyım canım artık afyonluyum tabi eş durumu
Aa sevindim kız guzel program cunku umarım işine yarar
Yok canim fatsada oturuyrm bn :)
aynen canım sıkıntı yok buada sık sık hatırlatalım o zaman hep birlikte içerizİ ÇE CEK SİNNN
Niye acmadı acaba ya tuh
Neyse artık napalım
kız yesin yesin birşey demiyorum ama yedikleri şey tereyağ ve ekmek . hesapladım 4 dilim yemiş olsa 450 kalori ediyor.
4 dilim beyaz ekmekse eger. 1 dilimi 77 kalori. tereyağ 1 tatlı kaşığı 35 kalori. hani demem o ki 450 kalori alıcaksa daha farklı daha çeşitli şeylerden alabilirdi
ya ben yiyorum yemiyor değilm ama az az yiyorum , o an açlığımı bastırsın yeter. bu yüzden kalorilerim düşük çıkıyor.
mesela bu akşam yemeği kestimi beni ? hayır. ama yemekten sonra hemen yarım çay bardağı kola zero kattım. bliyorsun kalorisi yok. hemen içmemin sebebi de dolsun midem tok olduğumu hissedeyim diye
bu arada cola zero bitsin içmiycem, bliom zararlıama btene kadar yarım çay bardağı kadar içicem
ah ahh çok iyi anlıyrm seni bnmde öyleydi cnm , şuan böle duruduğuma diyeti bozmadığıma bakma. ben sabah başlar akşam bozardım. hemde ne bozmak. ama bu sfer bnm durumum cddi, düğün var kız düğünEvet ben olsam mesela fastfood yada cips mips yerdim sağlıksız sağlıksız
Ya ben onu yapamıyorum ağzım yemeğe deyince doyana kadar gidiyo valla kola mola kar etmiyo
Afyonda mı oturuyorsın özlem ?
Hi
Hmm evlimisin canim sen
aynen canım sıkıntı yok buada sık sık hatırlatalım o zaman hep birlikte içerizbu arada ben de 780 kalori alım yapmışım dondurmayı erimek için yaklaşık 1 saat kadar geneli tempolu yürüdüm 200 kalori kadar orada yakmışımdır ve yarımsaat de evde hareket 50 kaloride o sayılıyormuş yanı bugün 450 ile 500 arası kalori alım yapmışım
bende TOKATlıyııımmmmmm
ah ahh çok iyi anlıyrm seni bnmde öyleydi cnm , şuan böle duruduğuma diyeti bozmadığıma bakma. ben sabah başlar akşam bozardım. hemde ne bozmak. ama bu sfer bnm durumum cddi, düğün var kız düğün
kız bn afyonda oturuyorum şuan ahahhaAa senmi evleniyorsunn?
kız bn afyonda oturuyorum şuan ahahha
Evet cnm 5 eylülde düğünm var yoksa bnm bu diyet 10 kere bozulmuştu
canım ben almusluyum ama sivasta oturuyorum sen neresindensin
aynen ya bugün reşadiyedeydimReşadiye
Tokattanmı geliyonda kız sen almuslu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?