Evet canım odul gunu diye yedim bu hafta daha dikkat edip telafisini yaparım :)Canm öncelikle adın ilknur du dimi yavaş yavaş öğrenicem yaw
Kahvaltının olmaması dışında bence iyi. o gofreti ödül günü olarak yedin dimi ?
1 hafta bir daha yok unutma. ve birde gofret yerine bitter çikolata tercih etmeni tavsiye ederim 2-3 kare atıver agzına
Evet canım 2 çorba kaşığı arttırmak istemiyorum bu sefer fazla yemiş oluyorum:)Akşam yemeğine kadar pek iyi gelmemişsinde akşam biraz toparlamışsın canım
Bişey sorcam 2 kaşıktan kastın çorba kaşığımı? Eğer öyleyse cok az değilmi fasulyeyi biraz daha artırabilirdin
Evet canım 2 çorba kaşığı arttırmak istemiyorum bu sefer fazla yemiş oluyorum:)
Canim sabah yarim dilim beyaz ekmek yedim peynirli yumurta yedim çok az şekersiz cay domates salatalik arada erik yedim o kadartam menün bu mu kader ? kahvaltı öğle akşam yok mu kızz
dondurma ödül tamamdr :) 1 çatal kızrtma ve geriside iyi yani aman aman çok yemişsin gbi bir durum yok.kızlar buda benm menüm kahvaltı yapmadım bi dondurma yedim saat 2 gibi de bi çatal kızartma bi dilim peynir domates ve salatalık yedim bi dilim çavdar ekmeği ve akşam yemeğim ise iki kaşık etli sebze yemeği olacak inşallah :) spor olarak ise evde yarım saat hareket çalıştım ve sanırım 3 yada 4 kilometre de yol yürümüşümdür
çok telefilik bişey yoktu kuzum sadece öğünlerini çok atlama ve ara yemeklerini arttır. bu sadece seni tok tutsun açlığını hissetme diye bir öneri hepimiz için geçerliEvet canım odul gunu diye yedim bu hafta daha dikkat edip telafisini yaparım :)
sana daha öncede de dedim canm. bnde su içemezdim. sadece uyandığımda 1 bardaktı o kadar. şimdi su şişesi aldımkızlar su ve çorba içmek bana neden bu kadar zor geliyor ?
yani yemek olarak birşey yok sanrım kuzum. o tereyağlı ekmekler ödül günü için azcıkk fazla olmuş. yani 1 dilim 1.5 dilim yesen olabrldi ama bu ilk haftamz olcak artık bu kadarCanim sabah yarim dilim beyaz ekmek yedim peynirli yumurta yedim çok az şekersiz cay domates salatalik arada erik yedim o kadar
Valla kizlar 3-4 dilim yemisimdir köye geldim köyde Yengem pisirmis ekmek ttereyağlı yapmış çokta severim yedim bnde azda domates salatalık tan salata yedim bir iki çatal tursu bi bardak şekersiz cay başka bisey yemedm
yaza daha çok var canm neden olmasın ? 72 değil miydi kilon. ağustos da yaza griyor.
Tamam tam olarak bu resmde ki gbi olmasa da sık bir egzersizle başarblrsin , az bi süre değil 3 ay
kızlar buda benm menüm kahvaltı yapmadım bi dondurma yedim saat 2 gibi de bi çatal kızartma bi dilim peynir domates ve salatalık yedim bi dilim çavdar ekmeği ve akşam yemeğim ise iki kaşık etli sebze yemeği olacak inşallah :) spor olarak ise evde yarım saat hareket çalıştım ve sanırım 3 yada 4 kilometre de yol yürümüşümdür
kızlar su ve çorba içmek bana neden bu kadar zor geliyor ?
yemekten sonra formun diyet bisküvi aldım onu yiyeceğimözellikle matara aldım su içeyim diye yine de nafile içemiyorum
yani yemek olarak birşey yok sanrım kuzum. o tereyağlı ekmekler ödül günü için azcıkk fazla olmuş. yani 1 dilim 1.5 dilim yesen olabrldi ama bu ilk haftamz olcak artık bu kadar
Aynn tatlm yaa senede bir defa yiyrm oda koyr gelince :)
Kızlar bende şimdi akşam yemeğimi yedim yazıyorum menümü.
10 da 1 fincan yeşil çay
10.30 da 1 türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şekerli)
GEÇ KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek den yağsız tost. içindekiler ;
1 kaşık rendelenmiş kaşar
1 dilim hindi salam
çeyrek domates
2 ince dilim beyaz peynir
ARA
1 ince dilim beyaz peynir ve
kepek ekmeğin ucundan koparıp ağzıma attım. ( çeyrek dilim kadar ekmek)
AKŞAM ÜZERİ
ödül olarak 1 adet kaymaklı dondurma ( kalorisi 124 )
AKŞAM
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kadar taze fasulye
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 663
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 20 dakika lesli ile 1 mil yürüdüm )
Memnun çok çok iyi tatlim byle devam et :)Kızlar bende şimdi akşam yemeğimi yedim yazıyorum menümü.
10 da 1 fincan yeşil çay
10.30 da 1 türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şekerli)
GEÇ KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek den yağsız tost. içindekiler ;
1 kaşık rendelenmiş kaşar
1 dilim hindi salam
çeyrek domates
2 ince dilim beyaz peynir
ARA
1 ince dilim beyaz peynir ve
kepek ekmeğin ucundan koparıp ağzıma attım. ( çeyrek dilim kadar ekmek)
AKŞAM ÜZERİ
ödül olarak 1 adet kaymaklı dondurma ( kalorisi 124 )
AKŞAM
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kadar taze fasulye
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 663
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 20 dakika lesli ile 1 mil yürüdüm )
ya o söylediğin programı indirdim ama açmadı telefontek sıkıntım su içememek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?