Zayıflama Kampı

Evet canım odul gunu diye yedim bu hafta daha dikkat edip telafisini yaparım :)

Evet canım 2 çorba kaşığı arttırmak istemiyorum bu sefer fazla yemiş oluyorum:)

dondurma ödül tamamdr :) 1 çatal kızrtma ve geriside iyi yani aman aman çok yemişsin gbi bir durum yok.
akşam yemeğinin yanında mutlaka salata ye çok az çnkü 2 kaşık. tok tutmaz canm

Evet canım odul gunu diye yedim bu hafta daha dikkat edip telafisini yaparım :)
çok telefilik bişey yoktu kuzum sadece öğünlerini çok atlama ve ara yemeklerini arttır. bu sadece seni tok tutsun açlığını hissetme diye bir öneri hepimiz için geçerli

kızlar su ve çorba içmek bana neden bu kadar zor geliyor ?
sana daha öncede de dedim canm. bnde su içemezdim. sadece uyandığımda 1 bardaktı o kadar. şimdi su şişesi aldım
yanımdan ayırmıyorum. sende yanında taşırsan onu içmek zorunda hissedeceksin

Canim sabah yarim dilim beyaz ekmek yedim peynirli yumurta yedim çok az şekersiz cay domates salatalik arada erik yedim o kadar
yani yemek olarak birşey yok sanrım kuzum. o tereyağlı ekmekler ödül günü için azcıkk fazla olmuş. yani 1 dilim 1.5 dilim yesen olabrldi ama bu ilk haftamz olcak artık bu kadar

yemekten sonra formun diyet bisküvi aldım onu yiyeceğim özellikle matara aldım su içeyim diye yine de nafile içemiyorum

Amannn olsun kızzz her zamanmı yiyozzz o-yarın daha cok dikkat edersinn

yaza daha çok var canm neden olmasın ? 72 değil miydi kilon. ağustos da yaza griyor.
Tamam tam olarak bu resmde ki gbi olmasa da sık bir egzersizle başarblrsin , az bi süre değil 3 ay

Evet canım 72. 3 ayda 10 kilo versem 62 gene şişko

Akşam yemeğinin yanına salata veya yogurtta alırsan daha doyurucu olur böyle cok acıkırsın

kızlar su ve çorba içmek bana neden bu kadar zor geliyor ?

Kendine şirin bi şişe al butun gun yanında gezdir.
Bide dediğim programı indirirsen o sana saat başı su iç diye hatırlatıyor
Ama içim almıyo diyosan zorlayacaksın kendini canım baska caresi yok

Ay ben hala menumu yazmıyorum daha saat 7 bile değil yerim belki elma yada yogurt fln acıkınca onun için

[QUOTE="erva147, post: 4yemedik , member: 220213yurudi yemek olarak birşey yok sanrım kuzum. o tereyağlı ekmekler ödül günü için azcıkk fazla olmuş. yani 1 dilim 1.5 dilim yesen olabrldi ama bu ilk haftamz olcak artık bu kadar [/QUOTE]
Aynen canim yemek bisey yemedim ama bi iki saat yurud ama tereyagli ekmekten once :)

yani yemek olarak birşey yok sanrım kuzum. o tereyağlı ekmekler ödül günü için azcıkk fazla olmuş. yani 1 dilim 1.5 dilim yesen olabrldi ama bu ilk haftamz olcak artık bu kadar

Sende cok gaddarsın 1 dilimden ödülmü olur

Aynen TE="2KediAnnesi, post: 40790883, member: 539631"]Ay ben hala menumu yazmıyorum daha saat 7 bile değil yerim belki elma yada yogurt fln acıkınca onun için[/QUOTE]
Aynn tatlm yaa senede bir defa yiyrm oda koyr gelince :)

Kızlar bende şimdi akşam yemeğimi yedim yazıyorum menümü.
10 da 1 fincan yeşil çay
10.30 da 1 türk kahvesi ( 1 çay kaşığı şekerli)
GEÇ KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek den yağsız tost. içindekiler ;
1 kaşık rendelenmiş kaşar
1 dilim hindi salam
çeyrek domates
2 ince dilim beyaz peynir
ARA
1 ince dilim beyaz peynir ve
kepek ekmeğin ucundan koparıp ağzıma attım. ( çeyrek dilim kadar ekmek)
AKŞAM ÜZERİ
ödül olarak 1 adet kaymaklı dondurma ( kalorisi 124 )
AKŞAM
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kadar taze fasulye
2 kaşık yoğurt
TOPLAM ALINAN KALORİ : 663
SPORLA YAKILAN KALORİ : 100 ( 20 dakika lesli ile 1 mil yürüdüm )

Vayy süpermişşş
2.5 kilo böyle verilir diyorsun

Kendine şirin bi şişe al butun gun yanında gezdir.
Bide dediğim programı indirirsen o sana saat başı su iç diye hatırlatıyor
Ama içim almıyo diyosan zorlayacaksın kendini canım baska caresi yok

ya o söylediğin programı indirdim ama açmadı telefon tek sıkıntım su içememek zaten

Memnun çok çok iyi tatlim byle devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…