ya ne bileyim 1 haftadr hiç şunu çok yedim bunu kaçırdım dememiştim yada şunu eriteyim de dememştim. hep idealdi. bir anda böle olunca sinir oldum. yoksa gene aman amanlık birşey değil. bir de yanarım yanarım bunu yiceğime fıstık gibi tost yerdim ona yanarımsıkma canını ya yediysen eritirsin evin içinde hopla zıpla erit yine bisiklet sür 1 saat kadar iyi olur
benm neler yaptığımı gördün cnm. 2 tanecik lavaş yedim ne hale geldim. kim koydu onun içine o kadar kaloriyi ya !!Kızlar nasıl gidiyo neler yaptınız.
ervacim goturmussun lavaslari afiyet olsun dert etme o kadar aksama dengelersin yarında daha dikkatli olursun olur biter
tostu da artık pazar günü ödül niyetine yersin ervacımya ne bileyim 1 haftadr hiç şunu çok yedim bunu kaçırdım dememiştim yada şunu eriteyim de dememştim. hep idealdi. bir anda böle olunca sinir oldum. yoksa gene aman amanlık birşey değil. bir de yanarım yanarım bunu yiceğime fıstık gibi tost yerdim ona yanarım
menün gayet iyi canım:)Kızlar akşam yemeğimide yedim yazayım menümü
Sabah 1 hurma
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin az reçel 1 catal tereyağı biraz yumurta az domates salatalık
Şekersiz çay
ara 2 ısırık çikolata malesef
öğle
1 kase çorba az turşu sebze 4 5 kaşık güveç
ara 4 bisküvi
akşam
1 tabak sebzeli bulgur pilavı az sebze ve turşu
bol su içtim beraberinde bitki çayları onlar bebiş için
bide karpuz yerim biraz günü kapatirim
Ohh bisküviler çikolatalar yenmiş , şaka şaka ye azcık kuzm sen bebişne süt olsun hepsi. beğendim menünüKızlar akşam yemeğimide yedim yazayım menümü
Sabah 1 hurma
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin az reçel 1 catal tereyağı biraz yumurta az domates salatalık
Şekersiz çay
öğle
1 kase çorba az turşu sebze 4 5 kaşık güveç 1 dilim ekmek
ara 4 bisküvi
akşam
bende beğendim menünü bebişine bol bol sütcükler olsun canımKızlar akşam yemeğimide yedim yazayım menümü
Sabah 1 hurma
kahvaltı
Şekersiz çay
öğle
1 kase çorba az turşu sebze 4 5 kaşık güveç 1 dilim ekmek
ara 4 bisküvi
akşam
pizza haricinde herşey çok iyi ama zaten bugün aldığın kalorin az gibi duruyor canımkızlar benim menüm SABAH 2 dilim ekmek 1 dal burgu prynir 3 4 domates 3 zeytin ÖGLE 1 tabak makarna 1 bardak kola zero AKŞAM yarım pizza 4 adet kızarmış patates ara ogün yapamıyorum okuldan dolayı onun yerine bol su içiyorum
Ona süt bana yagbende beğendim menünü bebişine bol bol sütcükler olsun canım
burgu peynir muratbey mi yoksa kızkızlar benim menüm SABAH 2 dilim ekmek 1 dal burgu prynir 3 4 domates 3 zeytin ÖGLE 1 tabak makarna 1 bardak kola zero AKŞAM yarım pizza 4 adet kızarmış patates ara ogün yapamıyorum okuldan dolayı onun yerine bol su içiyorum
yok canım öyle düşünme o bir kaç ay sonra sende yağ falan bırakmaz sen yediğine böyle dikkat edersen senin yağların bebişe süt olcak inş.Ona süt bana yag
Inşallah canım ya öyle olur benim kiloya çok takıntım var normalde çok zayıf değilim ama 60 65 olunca yetiyor bana çok zayıf olmayı istemiyorumyok canım öyle düşünme o bir kaç ay sonra sende yağ falan bırakmaz sen yediğine böyle dikkat edersen senin yağların bebişe süt olcak inş.
aynen canım benim hedefim de 60 65 oda bana yetiyor zaten o kiloya düşünce sanki 55 gibi falan gösteriyorumInşallah canım ya öyle olur benim kiloya çok takıntım var normalde çok zayıf değilim ama 60 65 olunca yetiyor bana çok zayıf olmayı istemiyorum
Vücut tipin güzel ozaman canım.bbenim bacaklar ince popo da fazla yok bel göbek var bende o yüzden olduğum kilodan pek zayıf durmuyorumaynen canım benim hedefim de 60 65 oda bana yetiyor zaten o kiloya düşünce sanki 55 gibi falan gösteriyorum
Evet canım muratbey malesef olmadı ama yurt şartları canım yemek olmayınca hazır şeyler yiyozburgu peynir muratbey mi yoksa kız
aynı gün hem makarna hem pizza olmamış bence canm. spor ne alemde ? kahvaltın süper okey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?