Zayıflama Kampı

sıkma canını ya yediysen eritirsin evin içinde hopla zıpla erit yine bisiklet sür 1 saat kadar iyi olur
ya ne bileyim 1 haftadr hiç şunu çok yedim bunu kaçırdım dememiştim yada şunu eriteyim de dememştim. hep idealdi. bir anda böle olunca sinir oldum. yoksa gene aman amanlık birşey değil. bir de yanarım yanarım bunu yiceğime fıstık gibi tost yerdim ona yanarım

Kızlar nasıl gidiyo neler yaptınız.
ervacim goturmussun lavaslari afiyet olsun dert etme o kadar aksama dengelersin yarında daha dikkatli olursun olur biter
benm neler yaptığımı gördün cnm. 2 tanecik lavaş yedim ne hale geldim. kim koydu onun içine o kadar kaloriyi ya !!

tostu da artık pazar günü ödül niyetine yersin ervacım

kızlar ben lesli yaptım şimdi 1 mil yürüdüm. uzanayım azcık akşam yemeğim yok bugün , menümü gelince yazarım

Kızlar akşam yemeğimide yedim yazayım menümü
Sabah 1 hurma
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin az reçel 1 catal tereyağı biraz yumurta az domates salatalık
Şekersiz çay
ara 2 ısırık çikolata malesef
öğle
1 kase çorba az turşu sebze 4 5 kaşık güveç 1 dilim ekmek
ara 4 bisküvi
akşam
1 tabak sebzeli bulgur pilavı az sebze ve turşu
bol su içtim beraberinde bitki çayları onlar bebiş için
bide karpuz yerim biraz günü kapatirim

menün gayet iyi canım:)

kızlar benim menüm SABAH 2 dilim ekmek 1 dal burgu prynir 3 4 domates 3 zeytin ÖGLE 1 tabak makarna 1 bardak kola zero AKŞAM yarım pizza 4 adet kızarmış patates ara ogün yapamıyorum okuldan dolayı onun yerine bol su içiyorum

Ohh bisküviler çikolatalar yenmiş , şaka şaka ye azcık kuzm sen bebişne süt olsun hepsi. beğendim menünü

bende beğendim menünü bebişine bol bol sütcükler olsun canım

pizza haricinde herşey çok iyi ama zaten bugün aldığın kalorin az gibi duruyor canım

Buda benim bugünkü menüm kızlar;
uyanınca limonlu yeşil çay
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim hindi salam
biraz peynir
çeyrek salatalık / yarım domates
yarım bardak elma suyu
ARA
1 adet sade activia yoğurt
AKŞAM ÜZERİ
tavada yağsız lavaş gözleme içindekiler ;
2 adet lavaş arası
rendelenmiş beyaz peynir
bir tutam maydanoz
yanında ; çeyrek salatalık / yarım domates / şekersiz çay
AKŞAM
akşam üzeri çok fazla yediğim için sadece ;
yarım elma
yarım bardak cola zero

TOPLAM ALINAN KALORİ : 1.004
SPORLA YAKILAN KALORİ : 150 ( lesli ile 2 mil yürüyüş )

benim menümde kahvaltı az peynir bir salatalık yarım domates 2 tane yulaf kepekli krep 5 zeytin
öğlen bir buçuk kase mercimek çorbası iki kaşık kadar fırında domates ve biber közledim onu yedim
ara öğün yapmadım bugün hiç
ve akşam bir kase tavuklu çorba ve iki yumurtanın beyazından marullu maydanozlu salata yaptım kendime 550 kaloriye tekamül ediyor bugünde iyiydiii

burgu peynir muratbey mi yoksa kız
aynı gün hem makarna hem pizza olmamış bence canm. spor ne alemde ? kahvaltın süper okey.

yok canım öyle düşünme o bir kaç ay sonra sende yağ falan bırakmaz sen yediğine böyle dikkat edersen senin yağların bebişe süt olcak inş.
Inşallah canım ya öyle olur benim kiloya çok takıntım var normalde çok zayıf değilim ama 60 65 olunca yetiyor bana çok zayıf olmayı istemiyorum

Inşallah canım ya öyle olur benim kiloya çok takıntım var normalde çok zayıf değilim ama 60 65 olunca yetiyor bana çok zayıf olmayı istemiyorum
aynen canım benim hedefim de 60 65 oda bana yetiyor zaten o kiloya düşünce sanki 55 gibi falan gösteriyorum

aynen canım benim hedefim de 60 65 oda bana yetiyor zaten o kiloya düşünce sanki 55 gibi falan gösteriyorum
Vücut tipin güzel ozaman canım.bbenim bacaklar ince popo da fazla yok bel göbek var bende o yüzden olduğum kilodan pek zayıf durmuyorum

yok canım alsam da her tarafımdan alıyorum versem de her tarafımdan veriyorum dün resimde de görmüştürsün çevremde kimse 76 kilo olduğuma kimse inanmıyor birazda bunun etkisi ile kilo aldım zaten nede olsa en fazla 70 zannediyorlar diye yedikçe yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…