Allah yardımcımız olsun kızlar
inşallah canım benim hedefim de 65 den aşağı düşmek :))Evet hedeflerimizide yazalım ilk hedefim: 70 ve son olarak hedefim:65 daha dusugunu istemiyorum bu kadarı yeterli benim içim inş. Basaricaz hepimiz :)
Bu sefer ins. Verirsin canim benim kiz kardesim de cok abur cubur yiyo her aksam cipsisini baharatli cubuk krakerini o tarz seyleri yemeden yatmaz benden cok yemek yer ekmek yer cayini asiri derece sekerli icer 1.65 boyunda ve 60 kilo yumruk kadar gobegi var gobegim cikiyo diyo o zaman deliriyrm arkadas ben onun gbi yesem 100 kilo olurum ama onda tik yok anlamadim gtti yaa :)ben geçen sene mart ayında 58 60 kilo geliyordum bi sene içerisin de 76 kiloları gördüm doktora da gittim ama sağlık sorunum yok he cubur yiyerek aldım bu kilolarıdiyet listesi de verdi ama uygulayamadım
ne yicen ona göreay o yiyiyy yiyip kilo almayanları bir türlü anlamıyorum. benm de çok arkadaşım var öyle. nasıl bir bünye bu yahu ?
bizde neden su içtiğimizde hemen yarıyor ?
bu arada madem yarın resmiyette başlıyoruz diyete bugün kaçamak yapim miii
4 gündür en çok özlediğim beyaz ekmekne yicen ona göre
ay çok sevindirik oldum şuanYe canim yedikten snra egzersiz yap su iç zaten geri yakarsin en azındanaaklımda kalmamış olur çünkü beyninde o varsa onu illaki yiyeceksin :)) o yüzden bugünlik ye sonrasında izin yok buna zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?