Zayıflama Kampı

[Qst: 40753848, member: 220213"]Tmm canm bn akşam hepimizin isimlerinin kilolarının oldgu bir liste hazırlarım akşam.
1 mayıs itibari ile başlamış olurz 5 kişi, bakalım 1 hazirana kadar kaç kilo vericez.
yarın cuma olduğu için kilo bildirimlerimiz haftalık olsun, Yarın herkes tartılsın tam kilosunu yazsın.
önümzdeki cuma tekrar tartı günü böle devam etsn :)[/QUOTE]
Evet gayet iyi olur bu şekildehem ddüzene girmis oluruz herkese kolay gelsin kizlar basaracagiz :)) bu savaşı biz kazanacagz :))

tabi ki gitmemem gerekiyo sadece hafta sonları pek yazamam o kadar hafta içi genel olarak burada olurum :)

Evet gayet iyi olur bu şekildehem ddüzene girmis oluruz herkese kolay gelsin kizlar basaracagiz :)) bu savaşı biz kazanacagz :)
o zaman hedeflerimizi de ortaya koyalım mı arkadaşlar :)

o zaman anlaştık diğer kızların da itiraz edeceğini sanmıyorum :)
bu arada bnde öğle yemeğimi yedim yarım kase tarhana çorbası 2 kaşık pul biberli yoğurt

kızlar hep mi kilo sorununuz vardı yoksa bi zaman sonra mı çıktı ortaya :O

Evet hedeflerimizide yazalım ilk hedefim: 70 ve son olarak hedefim:65 daha dusugunu istemiyorum bu kadarı yeterli benim içim inş. Basaricaz hepimiz :)

bnm ilk hedefim 70 ile başlayan bir rakam görmek 79 a razıyım bu ay çnkü 85 ile başladım. sonra ise 60 yeterlidir ama 58 de fena olmaz hani :) benim kilo sorunum yoktu genelde 63-64 kiloydum sadece 4-5 kilo vermem gerek derdim ama hiç veremedim. aksine aldım da aldım ....

Benim önceden kilo srunum yoktu daha ddoğrusu ben sorun etmiyodum çevrede destekliyordu boyuna göre iyisini sana yyakışıyor zayıf olsan cirkinlesirsin vs. Bu aralar çok srum yapmaya başladım kıyafet denerken göbekten bsey olmuyo yakışmıyor bol Alsan olduğundan daha kilolu duruysn beğendiğini kıyafetler istediğin gbi durmuyo velasl zayiflamaya karar verdim ilk defa diyet yapiyrm inş. İlk ve son olur bundan sonraki hayatımda zayıf biri olarak devam ederim kilo srunum olmaz istedgimide giyerim :))

ben geçen sene mart ayında 58 60 kilo geliyordum bi sene içerisin de 76 kiloları gördüm doktora da gittim ama sağlık sorunum yok hep abur cubur yiyerek aldım bu kiloları diyet listesi de verdi ama uygulayamadım

ben geçen sene mart ayında 58 60 kilo geliyordum bi sene içerisin de 76 kiloları gördüm doktora da gittim ama sağlık sorunum yok he cubur yiyerek aldım bu kiloları diyet listesi de verdi ama uygulayamadım
Bu sefer ins. Verirsin canim benim kiz kardesim de cok abur cubur yiyo her aksam cipsisini baharatli cubuk krakerini o tarz seyleri yemeden yatmaz benden cok yemek yer ekmek yer cayini asiri derece sekerli icer 1.65 boyunda ve 60 kilo yumruk kadar gobegi var gobegim cikiyo diyo o zaman deliriyrm arkadas ben onun gbi yesem 100 kilo olurum ama onda tik yok anlamadim gtti yaa :)

inşAllah hep birlikte kilolarımızdan kurtulacağız kızlar :)

ay o yiyiyy yiyip kilo almayanları bir türlü anlamıyorum. benm de çok arkadaşım var öyle. nasıl bir bünye bu yahu ?
bizde neden su içtiğimizde hemen yarıyor ?

bu arada madem yarın resmiyette başlıyoruz diyete bugün kaçamak yapim miii

ne yicen ona göre

Ye canim yedikten snra egzersiz yap su iç zaten geri yakarsin en azındanaaklımda kalmamış olur çünkü beyninde o varsa onu illaki yiyeceksin :)) o yüzden bugünlik ye sonrasında izin yok buna zaten :))

Ye canim yedikten snra egzersiz yap su iç zaten geri yakarsin en azındanaaklımda kalmamış olur çünkü beyninde o varsa onu illaki yiyeceksin :)) o yüzden bugünlik ye sonrasında izin yok buna zaten :))
ay çok sevindirik oldum şuan Çeyrek ekmek arası zaten. akşam yemeğinden kısarım birde egzersiz yaparım. bozmamş olurum. sonçta varıpta pizza yemiyorum ya

yani bence de hafta da bir abartıya kaçmadıktan sonra aklında kalan bişeyi yemek haktır. sonuçta bi anda ne var ne yok kesiyoruz o da bünyeye zarar o zaman perşembe günleri de ödül günümüz olsun

Yani canim tutupta bir bütün pizza yemiyosun dedgin gbi çeyrek ekmek hicbsey bu zamana kadar yediklerimiz arasında bgunluk yiyebilirsiniz :) aynen kübra dediğine katiliyrm iyi fikir haftada birgün oödül gunumuz olsun tabiki az kalorili ve abartiya kaçmadan diyetimizi bozmayacak derecede küçük Minnacık ödüller hem diyetten bikamamis oluruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…