Zayıflama Kampı

saol cnm geldim bile , boğaz ağrısı yaa. bu arada bnde 1.5 saat yürümüş oldum
Yarın tartı günü unutmayalımmmm

Evet zaten bugun nohut yapcaktım akşama sonra dedim dur ya ertesi günü tartı var şişme
Niye agrımış boğazın faranjitmi bademcikmi

bademcik cnm gargara ve ilaç aldım geldim.
bu arada şişlik yoktu bende dünkü nohut hakkında. ay kaç çıkıcam acaba , bn tartılmadan duramam ama tartımı bazanın altına ittim alamıyorum da şimdi

Bende hiç tartılmadım regl oldum fazla cıkarım moralim bozulur diye tutuyorum kendimi bakalım yarın gulcezmi bozulcazmı

Kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum tartıya çıkayım dedim tamm 82 den 78.8 çıktım hemde şişkinligim varken:):)

Kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum tartıya çıkayım dedim tamm 82 den 78.8 çıktım hemde şişkinligim varken:):)
anammm kız tartı günümüz yarın dayanamadın mı ! ama çok sevdim valla ohh gdiyor kilocuklar desene, darısı bizim de başııza kız ama ben hiç vermiş gbi hissetmiyorum sen hissettin mi

anammm kız tartı günümüz yarın dayanamadın mı ! ama çok sevdim valla ohh gdiyor kilocuklar desene, darısı bizim de başııza kız ama ben hiç vermiş gbi hissetmiyorum sen hissettin mi
Vala dayanamadım kuzum:) ben hissettim gobekten yuzden belli oluyo canım:) bole giderse haziranı 68 ile karşılıycam:)

Vala dayanamadım kuzum:) ben hissettim gobekten yuzden belli oluyo canım:) bole giderse haziranı 68 ile karşılıycam:)
yaaa banada dua et kızzz. bak yarın bir daha tartıl kesin sonucu söyle kilolarımızı güncelliycem.
inş bende vermişimdir yaa hiç sanmıyorum ama

Selam kızlar nasılsınz. Ancak yazabildim. Temizlik yaptim bebiş durursa evde yürüyecem biraz

Kızlar yazın sahilde böyle olmayalım lutfeeennnnnn

Sağdan 2.olabilir tabi

Buarada ben yürüyüş için bir sürü program kullanıyorum
Endomondo yu tavsiye ederim

Kızlar 3100 adım yürüdüm bütünlük yeter zamanla 4000 5000 yaparım sonra 10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…