saol cnm geldim bile , boğaz ağrısı yaa. bu arada bnde 1.5 saat yürümüş oldum
Yarın tartı günü unutmayalımmmm
anammm kız tartı günümüz yarın dayanamadın mı ! ama çok sevdim valla ohh gdiyor kilocuklar desene, darısı bizim de başııza kız ama ben hiç vermiş gbi hissetmiyorum sen hissettin miKızlar nasılsınız bugün çok mutluyum tartıya çıkayım dedim tamm 82 den 78.8 çıktım hemde şişkinligim varken:):)
Vala dayanamadım kuzum:) ben hissettim gobekten yuzden belli oluyo canım:) bole giderse haziranı 68 ile karşılıycam:)anammm kız tartı günümüz yarın dayanamadın mı ! ama çok sevdim valla ohh gdiyor kilocuklar desene, darısı bizim de başııza kız ama ben hiç vermiş gbi hissetmiyorum sen hissettin mi
yaaa banada dua et kızzz. bak yarın bir daha tartıl kesin sonucu söyle kilolarımızı güncelliycem.Vala dayanamadım kuzum:) ben hissettim gobekten yuzden belli oluyo canım:) bole giderse haziranı 68 ile karşılıycam:)
Vermişindir bozma moraliniyaaa banada dua et kızzz. bak yarın bir daha tartıl kesin sonucu söyle kilolarımızı güncelliycem.
inş bende vermişimdir yaa hiç sanmıyorum ama
kolay gelsin şimdiden cnm bu arada yürüyüş için hangi programı kullanıyorsunuz telefondaSelam kızlar nasılsınz. Ancak yazabildim. Temizlik yaptim bebiş durursa evde yürüyecem biraz
Yürüyüş arkadaşı diye bi program var onukolay gelsin şimdiden cnm bu arada yürüyüş için hangi programı kullanıyorsunuz telefonda
bn ortadaki pembeliye de razıyım
bn ortadaki pembeliye de razıyım
yok yok değilim razı olmayacağım da ! sağdan 2. olucam benyada ilk 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?