Zayıflama Kampı

kızlar merhaba bir kaç günden beri takip ediyorum yazdıklarınızı çok hoş bi sohbetiniz var motive ediyor insanı bende kendimce diyet yapmaya çalışıyorum ama başarılı olduğumu söyleyemem ancak evde spor yaptığım için kıyafetlerde etki ediyor birde yan karın yağları için uzun bir çubuk alıp yapmanızı tavsiye ederim(temizlik yaptığım viledanın sapını kullanıyorum ben:)) inş hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız:))

Hoşgeldin
Evet arada görüyordum ismini konuyu okuyanlar arasında sonunda yazman nasip oldu sevindim

Bölgesel hareketlere ben daha baslamadım sadece yuruyus yapıyorum ama aklıma yazdım biraz kilo vereyim denerim:)

Sağol canim umarım sende en kisa zamanda dilediğin kiloya düşersin

Hoşgeldin
Evet arada görüyordum ismini konuyu okuyanlar arasında sonunda yazman nasip oldu sevindim

Bölgesel hareketlere ben daha baslamadım sadece yuruyus yapıyorum ama aklıma yazdım biraz kilo vereyim denerim:)

hoşbulduk :) aranıza katılmayı düşündüm aslında sonra bugünden itibaren kimseyi almayalım diye yazınca dedim boşver:) kendime de pek güvenemedim açıkçası ben 2 hafta falan dukan diyeti yaptım yaklaşık 5 kilo verdim ama eti sevmediğim için baya zor oldu benm için bırakınca pek almadım sürekli spor yaptığımdan sanırım ve şeker kullanmadığım için.. ama 86 kiloyum ve en az 65 falan almam lazım artık mutsuz olmak istemiyorum o yüzden nerdeyse hergün okuyorum yazdıklarınızı:)

Aaa kimseyi almayalımmı denmiş ben hiç görmedim yaa guya hep burdayım Bende yapmıştım biara dukan ama onuda beceremedim Bakalım ilk haftam doluyor yarın umarım hepimiz zayıflarız senide motive edebiliyorsak ne mutlu bize

Ya benim tartım yok nasıl tartilacm

Hoşgeldn cnm belli bir düzen kurduğumz ve hepimz aynı anda başladığımz içim kmseyi almayalım demştk. ama 1 arkadaşımz hiç aktf değil, bzimle mi değil mi bilmiyorum bile eger hergün burayı okuyorsan katılablrsin aramıza öle dışarda kalma

çok mutlu olurum aranıza alırsanız beni de:) şimdi kursum var akşam yazarım kilomu boyumu falan inş bu sefer olcak:)

Kız bizim grubu terk edip buralara mı geldin tesadüfen gördüm seni

Kız bizim grubu terk edip buralara mı geldin tesadüfen gördüm seni

Grup kalmamıstı ki son gördüğümde kimse yazmıyordu hatta ben o motivasyon dusukluguyle basladıgım kiloya geri bile döndüm Geçen haftada burayı buldum
Siz devammı ediyorsunuz

Grup kalmamıstı ki son gördüğümde kimse yazmıyordu hatta ben o motivasyon dusukluguyle basladıgım kiloya geri bile döndüm Geçen haftada burayı buldum
Siz devammı ediyorsunuz

Valla ben ve birkaç kişi yazıyoruz işte Gerisi yok nerdeler bilmiyorummmmm dediğin gibi herkes dağılınca ben de aynen 85 e geri geldim çok fenaaaa demek ki motive ediyormuşuz aslında birbirimizi ama niye dağıldılar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…