Kırmızı bari varya uzerimdeAyy hangi foto senindi ben unuttum herkesi
Valla ben ve birkaç kişi yazıyoruz işteGerisi yok nerdeler bilmiyorummmmm dediğin gibi herkes dağılınca ben de aynen 85 e geri geldim çok fenaaaa demek ki motive ediyormuşuz aslında birbirimizi ama niye dağıldılar anlamadım
Kırmızı bari varya uzerimde
yok be ne boyu 164 boyumHaa hatırladım boyun uzun heralde cunku sadece gobeğin var 70 lerde görünüyorsun bence
Y
yok be ne boyu 164 boyum
Bilmem ki dogumdan 1 hafta sonra tartilim 80 çıktım şimdi kaç hiç bilmiyorumNasıl 82sin sen o zaman yaa hiçbişey yok
Belkide yeni doğum yaptıgın için ödem vardır kilo değildir
Bilmem ki dogumdan 1 hafta sonra tartilim 80 çıktım şimdi kaç hiç bilmiyorum
Menün güzel canım yemekler hafif oldugu icin muz da okeydirKızlar bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek 1 adet domates 1 kk peynir 3 adet zeytin öğle 1 kase çorba ara 1 adet muz akşam 1 kase çorba
Teşekkür ederim canımMenün güzel canım yemekler hafif oldugu icin muz da okeydir
Menun güzel canım ama arada kaçamak olmuş çikolatayla olur okadar:)Kızlar bugünkü menüm
Sabah 2 kayisi
kahvaltı geç yaptım
2 dilim ekmek
4 zeytin
3 dilim kaşar peynir
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 catal cokokrem
şekersiz çay
öğle
küçük dilim tost
(OOğlum okulda yememis.hep oğlum yüzünden yiyorum)
Arada 1 kare çikolata
akşam
4 kaşık erişte
1 tabak tavuklu bezelye
3 kaşık yoğurt
gün içinde bol su
Menun güzel ama simitle ekmek birarada olmuş sanki canım :)akşam yemeğimi de an itibari ile yedim. acaba fazla mı yedim kızlar
KAHVALTI
yarım simit
1 dilim salam
kk peynir
yarım domates / çeyrek salatalık
ARA
1 adet sade activia yoğurt
ÖĞLEN
2 dilim kepek arası yağsız tost içindekiler ;
2 ince dilim kaşar
1 dilim salam
çeyrek domates
AKŞAM
yarım kase cacık
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut yemeği
TOPLAM ALINAN KALORİ : 726
SPORLA HARCANAN KALORİ : 150
Valla süper gdiyorsun cnmSelam kızlar nasılsınız:) bugünkü aktivitelerim 45 dk yuruyuş 30 dkkada bolgesel çalıştım birazdan da akşam yemegimi yiyip 20 dkkada eliptik bisiklet çeviririm
menünde süper ne diyeyim kim mi kaçamak yapmz insan bravooKızlar bugünkü menum kahvaltı 2 dilim ekmek 1 adet domates 1 kk peynir 3 adet zeytin öğle 1 kase çorba ara 1 adet muz akşam 1 kase çorba
canm sanada bravoo yaza incecik grceksin bu azimleeToplam 100 dk tempolu yuruyusle bugunu 10bin adıma tamamladım
Ne ter attım yaaa
Eki Görüntüle 1519881
yoo bugün gayet beğendim ben menünü canmKızlar bugünkü menüm
Sabah 2 kayisi
kahvaltı geç yaptım
2 dilim ekmek
4 zeytin
3 dilim kaşar peynir
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 catal cokokrem
şekersiz çay
öğle
küçük dilim tost
(OOğlum okulda yememis.hep oğlum yüzünden yiyorum)
Arada 1 kare çikolata
akşam
4 kaşık erişte
1 tabak tavuklu bezelye
3 kaşık yoğurt
gün içinde bol su
Gayet güzel canım ara yapan bi benmiyim yaakşam yemeğimi de an itibari ile yedim. acaba fazla mı yedim kızlar
KAHVALTI
yarım simit
1 dilim salam
kk peynir
yarım domates / çeyrek salatalık
ARA
1 adet sade activia yoğurt
ÖĞLEN
2 dilim kepek arası yağsız tost içindekiler ;
2 ince dilim kaşar
1 dilim salam
çeyrek domates
AKŞAM
yarım kase cacık
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık nohut yemeği
TOPLAM ALINAN KALORİ : 726
SPORLA HARCANAN KALORİ : 150
kız simit sabah oda yarım , ekmek de öğlen. akşam yemedim ekmek. ama bana da biraz fazla geldi bugün ya. kalori az olsa bile sanki fazla karbondhrat almışım gbi. bulgur nohut tost simir off umarım tartıda fazla çıkmam yaMenun güzel ama simitle ekmek birarada olmuş sanki canım :)
Çıkmazsın canım bozma moralinikız simit sabah oda yarım , ekmek de öğlen. akşam yemedim ekmek. ama bana da biraz fazla geldi bugün ya. kalori az olsa bile sanki fazla karbondhrat almışım gbi. bulgur nohut tost simir off umarım tartıda fazla çıkmam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?