sen verdin tabi kilolarııÇıkmazsın canım bozma moralini
yolun başı kuzum vermem gereken daha çok kilom varsen verdin tabi kilolarııdemesi kolay kız
Canm günlüğün başında kurallarımz var uyarım burayı aksatmam kilo bldrrim herkese destek olurm diyorsan buyur koş gelll :)kızlar merhaba..katılabilir miyim aranıza ne karar verdiniz??
eee hoşgeldn o zman canm gel balkondayım bn konuşalım tanışalm anlat bakkalm kilo hikayeni hedefini amacınıkurallarınızı biliyorum ve kabul ediyorum :) zaten sürekli takip ediyodum sizi şimdi yorum da yaparım artık:) yarın tartı gününüz ben de sabah başlayayım o zamn hem tartılmış olurum..
eee hoşgeldn o zman canm gel balkondayım bn konuşalım tanışalm anlat bakkalm kilo hikayeni hedefini amacını
öncelikle çok memnun oldum böle azimli kişilerin aramzda olmasını çok isterim. çnkü 1 gün yazıp 10 gün yazmayan kişiler olunca bnmde motivem düşüyor herkesin düşer yani. hemen hemen kilomz boyumz aynı bnde 1.64 e 85.5 ile başladım sadece yediklerimi azalttım ve az biraz evde spor yrüyüş anca. senin koşu bandın varmış sakın bırakma onu bulunma zbir nimet emin ol. inş en kısa süreede bu günlükten mezun olucazadım melek öncelikle:) şu ana kadar çıktığım en yüksek kilodayım baktım sadece içine girebildiğim bi tane pantolanum kalmış dedim zayıflamam lazım ve alışverişte yapmak istemiyorum artık 44 beden bile olmuyorboyum 166 kilom 86. dukana başlamıştım iki günde 3-4 kilo gidince motive oldum devam ettim 2 hafta 5 kilo vermiştim ama herkes zararlı yapma diye ısrar edince kulak vermemezlik yapamadım bıraktım.sağlıklı kilo verme yazılarını okurken buraya rastladım konuşmalarınız çok hoşuma gitti:) evde koşu bandım var günlük en az 40 dk yürüyorum ayrıca BKK hareketlerini yapıyorum 2 gün çok acı çektim ama değdi şu an incelme başladı pantolonlardan farkediyorum:)
öncelikle çok memnun oldum böle azimli kişilerin aramzda olmasını çok isterim. çnkü 1 gün yazıp 10 gün yazmayan kişiler olunca bnmde motivem düşüyor herkesin düşer yani. hemen hemen kilomz boyumz aynı bnde 1.64 e 85.5 ile başladım sadece yediklerimi azalttım ve az biraz evde spor yrüyüş anca. senin koşu bandın varmış sakın bırakma onu bulunma zbir nimet emin ol. inş en kısa süreede bu günlükten mezun olucaz
tamam canm sen bilirsin tabki arada ugra gene yanımızaKızlar iyi akşamlar. Ben kişisel sebeplerden ötürü hergün kkya giremiyorum o yüzden izninizle gruptan çıkmaya karar verdim. Bu aksaklıklarım size karşı saygısızlıkmış gibi oluyor. Ama tabiki diyeti ve sporu bırakmıyorum. Devam edeceğim. sadece haftada bir 90dan 60 a günlüğüme yazacağım.
ayyy teşekkürr ederim cnm inş inşşaynen cnm yaptığım en güzel şey oldu onu almak çünkü dışarı çıkıp yürümek zor oluyor herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum ama evde saatlerce yürüsen sıkıntı yok:) zaten takip etmemin bi sebebi de senin kilon ve boyuna yakın olmamdı o dikkatimi çekti ilk:) inş incecik bi gelin olacaksın sen:) ben tombul bi gelin olmuştumiçide kaldı diyebilirim sakın pes etme bütün gözler senin üstünde olacak.
cnm bir arkadaşımz az önce çıktı yukarda okumuşsundr. yerimiz var yani geleblrsin eger kurallara uyarım diyorsanMerhabalar iyi akşamlar kurallarınızı okudum ve aranıza katılabilir miyim?
Ben teşekkür ederim bizi tercih ettiğin içinTabiki de uyarım seve seveteşekkür ederim aranıza aldığınız için
Kendimden bahsedeyim kısaca 26 yaşındayım 1.70 boyum kilom bu sabah tartıldığımda 91.40 kilo hedefim 75 kilo olmak evlendikten sonra aldım bu kadar kiloyu 1.5 yıllık evliyim evde spor yapma imkanım var koşu bandımda hergün 1 saat tempolu yürüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum evlilik yıldönümüme kadar incelmek istiyorum 5 ayım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?