Geçmiş olsun canım üzülme Rabbim tekrar nasip eder inşallah bak ben 1.5 yıldır tedavi görüyorum ne eşimde ne bende hiç bir problem yok ama Rabbim daha nasip etmedi bütün testler tahliller çok çok güzel ama olmayınca olmuyor herşeyin zamanı vardıteşekkür ederim kızlar hamileymişim ama artık değilim
yıl olmadı daha cnm :) 8 aylık evliyim öğrenciyimde aynı zamnda üni. son :)Asell666 canım sen kaç yıllık evlisin
geçmiş olsun cnm..teşekkür ederim kızlar hamileymişim ama artık değilim
aynen canım vardır bir zamanı rabbim isteyen yolunu gözleyen tüm herkese nasip eder umarımGeçmiş olsun canım üzülme Rabbim tekrar nasip eder inşallah bak ben 1.5 yıldır tedavi görüyorum ne eşimde ne bende hiç bir problem yok ama Rabbim daha nasip etmedi bütün testler tahliller çok çok güzel ama olmayınca olmuyor herşeyin zamanı vardı
Ayy ne kadar taze :) maşallah o zaman nerede ikamet ediyorsunuzyıl olmadı daha cnm :) 8 aylık evliyim öğrenciyimde aynı zamnda üni. son :)
teşekkür ederim canım bende aynen senin gibi 8 aylık evliyim ve bende üni. songeçmiş olsun cnm..
Bak herşey kader kısmet umudunu yitirme bakalım biz kafayı dağıtalım kiloları verelim belki beraber müjdeli haberleri burdan duyururuzaynen canım vardır bir zamanı rabbim isteyen yolunu gözleyen tüm herkese nasip eder umarımveren de o alanda ondan gelen her şeye amenna .
Hoşbulduk canım teşekkür ederimSelam kuşlarım
Ya ani misafirim geldi giremedim yazamadım menumu. Simdide telden yazıyorum zor burdan yazmak pc gecince yazcam misafirlerim gidince.
Yeni gelen arkadaslarımız olmuş hoşgeldiniz cok sevindim A asell666parlakkartanesininaski
Ve kubracım cok uzuldum canımm hayırlısı böyleymiş demekki geçmiş olsun kuzum
inşallah canım doktorum zaten 1 ay sonra tekrar istersen yapabilirsin dedi ama ben tam 65 kiloya düştüğüm gün bebişiimin gelmesi için çalışacağım inş.Bak herşey kader kısmet umudunu yitirme bakalım biz kafayı dağıtalım kiloları verelim belki beraber müjdeli haberleri burdan duyururuz
aşk canım gözümüze pusu attıkzlarrrrrr kübra ve melek di sanırım asel siz ünide okuyorsunuz yahu neden evlendinz acelenz neydi bi diiyin
izmitteyim cnm sen nerdesin?Ayy ne kadar taze :) maşallah o zaman nerede ikamet ediyorsunuz
cddi soruyom kız özel değilse tabiaşk canım gözümüze pusu attı
Cola zero dur inşBu arada bugun yemekte canım hiç ekmek istemedi millet ekmek arası tavuklarıngotururken ben ekmeksiz yedim
Ama azcık kaçırdım tabi diğerlerinden kola patates fln. Hadi bana ceza verin
neyseki bugun sporumu cok yapmıstım
Yarın biraz şişkin cıkmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?