Zayıflama Kampı

boyun gene uzunmuş canm. ordan kurtarırsın biraz. hşgeldin o zman aramızaaa
inş hepimiz incecik olcaz. bak senn de evde aletin varmış ya off ne güzel. sakın ihmal etme onu emi.
5 ay sıkıver dişini

bende yeni evliyim :) evlenince niye alınıyor ki acaba bu kadar kilo:)
Valla canım kendi açımdan diyeyim benim koca hayatım şunuda ye bunuda yee hee bide bende bir kayınpeder var sağolsun Allah uzun ömürler versin kızım tatlı alayım mı kızım pasta alayım mı :) bi baktım uçtum gidiyorum

kızlar ben geldim kusura bakmayın elimde olmayan sebeple giremedim internete yazmıştım da aslında ama hiç biriniz görmemişsiniz
gördüm kuzum sağlık sorunları demiştin. ama bn genede arada sordum seni unutmadgmz belli olsun diye

boyun gene uzunmuş canm. ordan kurtarırsın biraz. hşgeldin o zman aramızaaa
inş hepimiz incecik olcaz. bak senn de evde aletin varmış ya off ne güzel. sakın ihmal etme onu emi.
5 ay sıkıver dişini
Canım eşim ameliyat olmadan önce biraz dikkat ettim 6 günde 3 kilo verdim koşu bandıyla sonra eşim canım onu çekti bunu çekti derken ipin ucu kaçtı gitti

kızlar bu arada yarın tartı günümüz. yeni ve eski olan herkes tartılsın ve sabah kilo bildiriminizi yapın güncellyicemmm

zaten öyle alıyoruz ya kiloları birileri hep bize şunu da bunu da derken bi bakmışız iş işten geçmiş.. ben o yöntemi şimdi eşime uyguluyorum :) tatlı yaptığım zaman ona götürüyorum ilk bekle diyorum kendime tadını zaten biliyosun o yerken bende gözümü doyuruyorum:) gidiyorum bi bardak daha su içiyorum:) sabredince gerçekten veriliyo kilolar ama sabır lazım işte:) bu kez yalnız da değilim bir sürü diyet arkadaşım oldu burda:) sırf buraya yazmak için bile dikkat ederim artık hırslı biriyim vericem bu kiloları:)

aynen öyle cnm buraya yazmak için bile hırs yap.. aslında hepimiz birbirimizin rakibiyz burda unutmayın. ve önümzdeki yazı düşünün. millet şortlarla gezerken siz bol eşofmanla mı gezmek istiyorsunuz ???

Ohhh en güzeli doğru gidişat ben artık evde bişi yapmıyorum anca misafir geldiğinde ondada kendim yemiyorum senin dediğin gibi canım onlara yedirdikçe ben doyuyorum evet birbirimize destek olalım gidicek bu kilolar

aynen öyle cnm buraya yazmak için bile hırs yap.. aslında hepimiz birbirimizin rakibiyz burda unutmayın. ve önümzdeki yazı düşünün. millet şortlarla gezerken siz bol eşofmanla mı gezmek istiyorsunuz ???
kesinlikle hayır ayda 5 kilo vereceğimizi düşünsek 20-25 kilo vermek istiyoruz 4 yada 5 ayımız var kızlar yarışalım bak kimler kazanacak her verdiğimiz kiloda kendimizi ödüllendirelim:) ayrıca kim şu an hatırlamıyorum ama biriniz kavonoza verdiğiniz kilolar için boncuk bilye falan koyalım demiştiniz o fikir çok hoşuma gitti uygulaycğm:) tabi 100 gr için :)

özlem demişti @2KediAnnesi cnm. bende çok beğenmştim o fikri.
bnm 4 ayım var valla tam 4 ay sonra düğünm var geç bile kalmışım aslında keşke nisanda başlasaymışım diyorum hep.

özlem demişti @2KediAnnesi cnm. bende çok beğenmştim o fikri.
bnm 4 ayım var valla tam 4 ay sonra düğünm var geç bile kalmışım aslında keşke nisanda başlasaymışım diyorum hep.
olsun cnm zararın neresinden dönersek iyidir :) 4 ayda az bi süre değil ama sen mutlaka sporu arttır hızlı kilo verirsen bi de sarkmalarla uğraşma..ayrıca spor yapınca canın yanıyorsa bilki doğru yoldasın denenmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…