- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
İnşallah canım yaaa ben bu ay tedavideyim gene cumartesi doktor yumurtalarımın ne kadar büyüdüğüne bakacak bende zayıflayıpta hamile kalmak istiyorum ama nasip neyse o olsuninşallah canım doktorum zaten 1 ay sonra tekrar istersen yapabilirsin dedi ama ben tam 65 kiloya düştüğüm gün bebişiimin gelmesi için çalışacağım inş.
Cola zero dur inş
cnm benimki biraz acele oldu evet damat hızlı çıktı diyelim:)) aynı şehirdeyiz ailemin içi rahat etmicekti daha 1 senem vardı ee bende bıkmışım yurtlardan kendi evim olacak karışanım yok evlendik öyle iyiki de evlenmişim çok rahatım cnm eşimin ailesi falan da sıkmıyor hiç sınavım tezim var diye rahatsız edende yok süperim yani :))kzlarrrrrr kübra ve melek di sanırım asel siz ünide okuyorsunuz yahu neden evlendinz acelenz neydi bi diiyin
Bende izmite gelin geldim canım neresi izmitinizmitteyim cnm sen nerdesin?
hoşbulduk cnm :)Selam kuşlarım
Ya ani misafirim geldi giremedim yazamadım menumu. Simdide telden yazıyorum zor burdan yazmak pc gecince yazcam misafirlerim gidince.
Yeni gelen arkadaslarımız olmuş hoşgeldiniz cok sevindim A asell666parlakkartanesininaski
Ve kubracım cok uzuldum canımm hayırlısı böyleymiş demekki geçmiş olsun kuzum
merkezdeyim cnm ben paşada..Bende izmite gelin geldim canım neresi izmitin
Mehmet Ali Paşaada mı canımmerkezdeyim cnm ben paşada..
yok yok sen en iyisini yapıyosun sırayla yap önce iş sonra eş diye boşa demiyolar biz acele ettik sen uyma bize:)) hem bekleseydim ne güzel bende zayıf olarak gircektim gelinliğeay anam bn boşuna beklemişim vala okul btsin diye. hiç böle akıl edemedim
evettt:) bende paşadayım de de kalayım öyle:))Mehmet Ali Paşaada mı canım
Yok canım ben derincedeyim :)evettt:) bende paşadayım de de kalayım öyle:))
cnm ben hormon dan dolayı diye biliyorum ama doktorlar bişey yok demişler.. stres falan yapıyosan ondan da olabilir mi acaba? ya da kullandığın bi ilaç etki ediyor olabilir. ben bi ara çok stres yapmıştım psikiyatri den tedavi oluyodum ama diş etlerim kızarırdı sürekli 1 yıl falan acıdı geçti tekrar oldu diş doktoruna gittim adama daha psikilogo gidiyorum demeden senin psikilojik sorunun var onun dışında da bişey yok dedi. bence onu da bi araştır cnm..kızlar bu arada brşey sorucam ne zaman dcem unutuyordum. bn zayıfken adetlerim en fazla 3-5gün atardı ama hep düzensizdi. bu sene 4 ay bile gelmediği oldu. doktora gttim defalarca bir sürü test yaptılar hepsi ama hepsi norml çıktı tahlillerimin. birde bu sene bir anda ki genetik değil ailemde birden yüzümde tüyler çıkmaya başladı. başta önmsemedim ama şimdi aferdersnz sakal oldu yemnle. bildigğin çene altımda baya baya sakal varama doktorlar hormonunda birşey yok diyor. hemde ayrı 2 hastane ve 2 bölüme gttim. 1 i kadın dgm diğeri endokrin ama hep temz
Canım belirtiler pco diye ama doktor daha iyi bilir bende evlendikten sonra düzenim bozuldu iki ayda bir adet oluyorum benimde herşey normal diyo doktor sanırsam kiloda etkiliyor yumurtalar kilodan tembelleşiyor aman dikkat etkızlar bu arada brşey sorucam ne zaman dcem unutuyordum. bn zayıfken adetlerim en fazla 3-5gün atardı ama hep düzensizdi. bu sene 4 ay bile gelmediği oldu. doktora gttim defalarca bir sürü test yaptılar hepsi ama hepsi norml çıktı tahlillerimin. birde bu sene bir anda ki genetik değil ailemde birden yüzümde tüyler çıkmaya başladı. başta önmsemedim ama şimdi aferdersnz sakal oldu yemnle. bildigğin çene altımda baya baya sakal varama doktorlar hormonunda birşey yok diyor. hemde ayrı 2 hastane ve 2 bölüme gttim. 1 i kadın dgm diğeri endokrin ama hep temz
hmm paşadaysan birlikte yürürdük ne güzel dicektim olmadı :))Yok canım ben derincedeyim :)
CANM baya araştrdık 2 doktor 2 hastane. bir sürü kan testi. ama hep normal dediler. neden çıktı bi anda anlamadım. ilaç kullanmıyrom. ama kiloya bağladılar. bnde ona bağladım bi yüzden de diyete grdim. birde yasmn verdiler bana kadın dgm hapı. ne saçmalık dedim ve almadım ilacı. yumurtalıklarım zayıfmş çalışmıyormuş... e o daha da tembel yapmıyormu ? ve o hap daha da kilo aldrmıyor mu ?cnm ben hormon dan dolayı diye biliyorum ama doktorlar bişey yok demişler.. stres falan yapıyosan ondan da olabilir mi acaba? ya da kullandığın bi ilaç etki ediyor olabilir. ben bi ara çok stres yapmıştım psikiyatri den tedavi oluyodum ama diş etlerim kızarırdı sürekli 1 yıl falan acıdı geçti tekrar oldu diş doktoruna gittim adama daha psikilogo gidiyorum demeden senin psikilojik sorunun var onun dışında da bişey yok dedi. bence onu da bi araştır cnm..
aynen bnde pco sandım ama değil dediler hiç bi neden bulamadılar sadece kilo ver dediler o kadar.Canım belirtiler pco diye ama doktor daha iyi bilir bende evlendikten sonra düzenim bozuldu iki ayda bir adet oluyorum benimde herşey normal diyo doktor sanırsam kiloda etkiliyor yumurtalar kilodan tembelleşiyor aman dikkat et
Ne güzel olurdu valla canım yaaa :)hmm paşadaysan birlikte yürürdük ne güzel dicektim olmadı :))
cnm doğum kontrol hapı adeti düzensiz olanlara veriliyor bi dönem sancılarımdan dolayı bana da vermişti doktor bi ay kullandım kilo artışı yapınca bıraktım yani kesinlikle kilo aldırıyo diyebilirim.yine senim kararın tabiki ama bence önce zayıfla daha sonra bi daha git doktora kilo herşeye zarar veriyor hamilelikte bile önce kilonuzu ideal kiloya getirin diyolar hamile kalma şansını arttırıyormuş..CANM baya araştrdık 2 doktor 2 hastane. bir sürü kan testi. ama hep normal dediler. neden çıktı bi anda anlamadım. ilaç kullanmıyrom. ama kiloya bağladılar. bnde ona bağladım bi yüzden de diyete grdim. birde yasmn verdiler bana kadın dgm hapı. ne saçmalık dedim ve almadım ilacı. yumurtalıklarım zayıfmş çalışmıyormuş... e o daha da tembel yapmıyormu ? ve o hap daha da kilo aldrmıyor mu ?
Canım yumurta tembelliğine zayıfla diyor doktor zaten Yasmin doğum kontrol hapı o seni düzene sokar eğer evlenince hemen çocuk sahibi olmak istemiyorsan biraz kullan fazla kullanma çünkü oda bebeğin olmasını geciktiriyor uzun süre kullanan kadınlar çocuk sahibi olmak için uğraşıyorlaraynen bnde pco sandım ama değil dediler hiç bi neden bulamadılar sadece kilo ver dediler o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?