Zayıflama Kampı

evet ya evlenince korunmak için gittim doktora şu an senin için en iyisi d.k. hapı dedi doktor aldım eve geldim eşim çok ısrar etti kullanma diye annem de kullanma dedi sonra olsun diye bi iki yıl beklersiniz dedi o yüzden kullanmadım cnm

kızlar ben yatıyorumm hepinize iyi geceler.:) sabah projemi bitirmem lazım okulun zararları :))) önce okul sonra evlilik işte bu yüzden :))

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum inş verebilirim kiloları.
Yaş 30 kilom 79 hedefim 60 olmak
Bugün bir kahvaltı yaptım bol bol bitki cayı içtim ve 5:30 dan aonra sadece az salata ve meyve yedim bir çesit ve bol su tabi ayrıca 55 mekik 2 ayrı saatte toplam

Bence kullan o haplar adeti düzene sokuyor

Her hap yapmaz canım her bünyeye farklı etki ediyor o haplar

teşekkür ettim kızlar şuan tek sorunum tüylenme. bakalm kilo verince geçecek mi tüm bunlar of kine offffff
Geçer sıkıntı yapma :) stres en büyük düşmanı
Kullanma canım ya bak ben 1.5 yıldır istiyorum ama nasip olmadı o yüzden doğal yolları deneyin boşver ilacı falan kendimizi ilaça vermeye gerek yok hem olursada kaza eseri severiz biz onu teyzeleri oluruz :)

Canm öncelikle inşallAllah vereblrsin kilolarını. şuan sayımız çok fazla 8 olduk sanırım ne desem bilemedm ki
ama sen istersen gene yaz buraya duruma göre bakalm cnm dğer kızlarında fikrileri önemli.

Yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmiş.ddün ben uyurken sohbet etmişsiniz kızlar ookudum biraz.ddoğum kontrol hapindan bahsedilmış ilk oğlumu sütten kestim.vve yasmine basladim adetim çok duzensizdi normalde duzensiz olması da kilo aldırıyor ve yasminle dogumdan kalan 6 kilo mu 2 ayda verdim düzenli adet olarak ve kızlar 2 yıl kesintisiz kullandım ben ki tedaviyle hamile kalan biriyim bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım.sizi etkilemek istemem kişiden kişiye değişir.cevremdede kullananlar var hiç kilo aldım şikayeti duymadım ama Tüylenme yapıyo bunu söyleyebilirim kızlar

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıcam ama benim tartı kafayı yedi her çıktığımda farklı tartıyor kaç çıkarsam çıkayım o kilolar verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…