evet ya evlenince korunmak için gittim doktora şu an senin için en iyisi d.k. hapı dedi doktor aldım eve geldim eşim çok ısrar etti kullanma diye annem de kullanma dedi sonra olsun diye bi iki yıl beklersiniz dedi o yüzden kullanmadım cnmCanım yumurta tembelliğine zayıfla diyor doktor zaten Yasmin doğum kontrol hapı o seni düzene sokar eğer evlenince hemen çocuk sahibi olmak istemiyorsan biraz kullan fazla kullanma çünkü oda bebeğin olmasını geciktiriyor uzun süre kullanan kadınlar çocuk sahibi olmak için uğraşıyorlar
Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum inş verebilirim kiloları.27.04.2015 PAZARTESİ diyet başlangıç tarihim = 85.5
Yaza süper bir giriş yapmak için, kalıcı kilo vermek için, 2 ay sonra alışverişe çıktığımızda Xl değil S beden kıyafetler almak için, öz güvenimizin yükselmesi için
SAĞLIKLI BESLENMEYE BAŞLADIK :)
UYGULAMALARIMIZ*Tam anlamıyla Diyet başlangıç tarihimiz 1 MAYIS olup her ay ne kadar kilo verdiğimiz tespit edilecek.
*Herkes gün boyunca yediklerini AKŞAMLARI tek başlık altında menü olarak yazıcak.
*Herkes diğer arkadaşlarının menülerini elinden geldiğince YORUMLAYACAK.
*Her CUMA tartı günü olup herkes CUMA SABAHLARI tartılacak ve kilo bildirimi yapıcak.
*Pazar günleri ÖDÜL / MOLA günlerimiz. Pazarları aşırıya kaçmamak şartı ile rahat geçirilicek.
*Hergün evde bile olsa küçük SPOR mekik yürüyüş vs. yapılıcak. Bildirilecek.
*SU tüketimine önem verilicek. Günde 2.5 litre su tüketilecek.
3 ÖNEMLİ KURAL1.KURAL
Kaçamak yapan olursa kendi aramızda ceza veriyoruz bundan sonra. Her ne olursa olsun. Örnek ; 1 adet kek mi yedi , 15 tane mekik çekicek.
2.KURAL
Herhangi bir mazaret sunmadan 5 gün üst üste menü bildirimi yapmayan yada hiç mesaj yazmayan aramızdan ayrılır. Ama bildirim yapıp ben 2 hafta yokum paketm bitti vs. diye önceden söyleyenler için geçerli değildir.
3.KURAL
Günlüğe girdiğinizde sadece menü kilo bildirimi yapıp çıkmayın. Önce geçmiş konuşmaları okuyun. Mutlaka gelen menüleri YORUMLAYIN.
1 MAYIServa147 ...................83.5fazlaliklara elveda...78
sonbahr35.................82
U-KUBRA................75.4
semraanne................80
jazira.........................93
yasamak06................91.6
2KediAnnesi.............72
İyi geceeler cnm rüyanda kendini 55 kilo görkızlar ben yatıyorumm hepinize iyi geceler.:) sabah projemi bitirmem lazım okulun zararları :))) önce okul sonra evlilik işte bu yüzden :))
inş cnm en güzel hayalimm:))İyi geceeler cnm rüyanda kendini 55 kilo gör
Bence kullan o haplar adeti düzene sokuyorCANM baya araştrdık 2 doktor 2 hastane. bir sürü kan testi. ama hep normal dediler. neden çıktı bi anda anlamadım. ilaç kullanmıyrom. ama kiloya bağladılar. bnde ona bağladım bi yüzden de diyete grdim. birde yasmn verdiler bana kadın dgm hapı. ne saçmalık dedim ve almadım ilacı. yumurtalıklarım zayıfmş çalışmıyormuş... e o daha da tembel yapmıyormu ? ve o hap daha da kilo aldrmıyor mu ?
Her hap yapmaz canım her bünyeye farklı etki ediyor o haplarcnm doğum kontrol hapı adeti düzensiz olanlara veriliyor bi dönem sancılarımdan dolayı bana da vermişti doktor bi ay kullandım kilo artışı yapınca bıraktım yani kesinlikle kilo aldırıyo diyebilirim.yine senim kararın tabiki ama bence önce zayıfla daha sonra bi daha git doktora kilo herşeye zarar veriyor hamilelikte bile önce kilonuzu ideal kiloya getirin diyolar hamile kalma şansını arttırıyormuş..
Geçer sıkıntı yapma :) stres en büyük düşmanıteşekkür ettim kızlar şuan tek sorunum tüylenme. bakalm kilo verince geçecek mi tüm bunlar of kine offffff
Kullanma canım ya bak ben 1.5 yıldır istiyorum ama nasip olmadı o yüzden doğal yolları deneyin boşver ilacı falan kendimizi ilaça vermeye gerek yok hem olursada kaza eseri severiz biz onu teyzeleri oluruz :)evet ya evlenince korunmak için gittim doktora şu an senin için en iyisi d.k. hapı dedi doktor aldım eve geldim eşim çok ısrar etti kullanma diye annem de kullanma dedi sonra olsun diye bi iki yıl beklersiniz dedi o yüzden kullanmadım cnm
Canm öncelikle inşallAllah vereblrsin kilolarını. şuan sayımız çok fazla 8 olduk sanırım ne desem bilemedm kiMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum inş verebilirim kiloları.
Yaş 30 kilom 79 hedefim 60 olmak
Bugün bir kahvaltı yaptım bol bol bitki cayı içtim ve 5:30 dan aonra sadece az salata ve meyve yedim bir çesit ve bol su tabi ayrıca 55 mekik 2 ayrı saatte toplam
Herkese iyi gecelerBenden bu akşamlık müsade yarın sabah tartıda görüşelim
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama olsun hakında hayırlısı buymusteşekkür ederim kızlar hamileymişim ama artık değilim
Çok iyi canım tebriklerKızlar günaydın kilo bildirimim 78.8
günaydın cnm ilk 78 sonra 78.8 mi oldu?? yanlış mı baktım ilk kilona???Kızlar günaydın kilo bildirimim 78.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?