hoşbulduk cnm :)Yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmiş.ddün ben uyurken sohbet etmişsiniz kızlar ookudum biraz.ddoğum kontrol hapindan bahsedilmış ilk oğlumu sütten kestim.vve yasmine basladim adetim çok duzensizdi normalde duzensiz olması da kilo aldırıyor ve yasminle dogumdan kalan 6 kilo mu 2 ayda verdim düzenli adet olarak ve kızlar 2 yıl kesintisiz kullandım ben ki tedaviyle hamile kalan biriyim bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım.sizi etkilemek istemem kişiden kişiye değişir.cevremdede kullananlar var hiç kilo aldım şikayeti duymadım ama Tüylenme yapıyo bunu söyleyebilirim kızlar
Canım verirsin sıkma canını yeşil çay iç ödemini atargünaydın herkesee:) 86.0 her zamanki gibi ne eksiliyor ne artıyor( kaldım böyle..
cnm ben hergün mutlaka içerim yeşil çay ve bitki çayları şekersiz çok güzel bi tadı var normal çay pek içmiyorumCanım verirsin sıkma canını yeşil çay iç ödemini atar
teşekkür ederim canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama olsun hakında hayırlısı buymus
kız geçen hafta 82 ydin maşalh 3.2 kilo gtmiş ama bliyorsun ki yarısı su ve ödem atımı ama süpersin canm 70 lerdesinKızlar günaydın kilo bildirimim 78.8
Ah o tartılar yokmu her yerde ayrı bir kilo çıkarıyor.Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıcam ama benim tartı kafayı yedi her çıktığımda farklı tartıyorkaç çıkarsam çıkayım o kilolar verilecek
daha dur bakalım yeni başlıyosunz azim azim azimgünaydın herkesee:) 86.0 her zamanki gibi ne eksiliyor ne artıyor( kaldım böyle..
o nasıl bir tartı cnm 4 kilo farklı göstermş ? kendine 1 yer belli et ve sadece ama sadece aynı kıyaftle hep orda tartıl cnm.Artık yapayım kilo bildirimini 94.10 dün tam tersi 91.40 du ben 94.10 baz alarak yola başlıyorum gerçi şuda olabilir hormon ilacı kullandım bu ay yumurta geliştirici ilaç daha doğrusu oda dengemi sarstı aman olsun kilolar gidicek 5 ayda kısmetse hedefim 18-20 kilo arasında vermek
tamam cnm aynı kalsın senin pil aldığınzda hber verirsn.Ben kilo bildirimi yapamayacak kızlar guncellemede 80 yapılsın gene
cnm maşallah vermişsin neden üzülüyorsun ki.. yavaş yavaş gidecek inş..bende 75 kilo çıktım :|
12 gün için çok iyi vermişsin cnm tebrikler:) devamını bekliyoruz daha bol eksili inş..sıra geldi banaaa tam 12.günüm bugün. 85.5 ile başlamıştım.
1 mayısta tam 1 hafta önce :83.5
8 mayıs bugün : 82.2 çıktım kızlar
81 i göreydim daha iyiydi ama kendimi ona hazırlmamıştım
Eki Görüntüle 1520577
amin cnm ama bn daha fazla veririm diyordum bu hafta. neyse artık moral bozmak yok.12 gün için çok iyi vermişsin cnm tebrikler:) devamını bekliyoruz daha bol eksili inş..
evet canım şu son üç gün olmasa idi verirdim zaten artık hayırlısı olsun pes etmek yokcnm maşallah vermişsin neden üzülüyorsun ki.. yavaş yavaş gidecek inş..
aynen canım çok iyi gidiyosun .amin cnm ama bn daha fazla veririm diyordum bu hafta. neyse artık moral bozmak yok.
sizde tam gaz devamm
Sende kuzum moral bozmak yok biz elimzden geleni yapalım da.aynen canım çok iyi gidiyosun .
işte onun içine girmek için buradayız canım çalışıp zayıflayıp gireceksin içine.kızlar moralim çok bozuk oturup ağlayacam hamileyken kendime birkaçtane etek pantolon aldım 44 beden doğumdan sonra giyerim kilo verene kadar diye. ama hiç cesaret edip giyememiştim bugün denedim hiç biri olmadı dügmeler gelmedi bi araya ne yapacam ben ya
aynen cnm bozma moralini hepimiz öyleyiz aldıklarımızı giyemiyoruz ama sabır hepsini giyicez..kızlar moralim çok bozuk oturup ağlayacam hamileyken kendime birkaçtane etek pantolon aldım 44 beden doğumdan sonra giyerim kilo verene kadar diye. ama hiç cesaret edip giyememiştim bugün denedim hiç biri olmadı dügmeler gelmedi bi araya ne yapacam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?