Zayıflama Kampı

hoşbulduk cnm :)

Artık yapayım kilo bildirimini 94.10 dün tam tersi 91.40 du ben 94.10 baz alarak yola başlıyorum gerçi şuda olabilir hormon ilacı kullandım bu ay yumurta geliştirici ilaç daha doğrusu oda dengemi sarstı aman olsun kilolar gidicek 5 ayda kısmetse hedefim 18-20 kilo arasında vermek

Kızlar günaydın kilo bildirimim 78.8
kız geçen hafta 82 ydin maşalh 3.2 kilo gtmiş ama bliyorsun ki yarısı su ve ödem atımı ama süpersin canm 70 lerdesin

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıcam ama benim tartı kafayı yedi her çıktığımda farklı tartıyor kaç çıkarsam çıkayım o kilolar verilecek
Ah o tartılar yokmu her yerde ayrı bir kilo çıkarıyor.

günaydın herkesee:) 86.0 her zamanki gibi ne eksiliyor ne artıyor( kaldım böyle..
daha dur bakalım yeni başlıyosunz azim azim azim
o nasıl bir tartı cnm 4 kilo farklı göstermş ? kendine 1 yer belli et ve sadece ama sadece aynı kıyaftle hep orda tartıl cnm.

sıra geldi banaaa tam 12.günüm bugün. 85.5 ile başlamıştım.
1 mayısta tam 1 hafta önce :83.5
8 mayıs bugün : 82.2 çıktım kızlar
81 i göreydim daha iyiydi ama kendimi ona hazırlmamıştım

kızlar moralim çok bozuk oturup ağlayacam hamileyken kendime birkaçtane etek pantolon aldım 44 beden doğumdan sonra giyerim kilo verene kadar diye. ama hiç cesaret edip giyememiştim bugün denedim hiç biri olmadı dügmeler gelmedi bi araya ne yapacam ben ya

işte onun içine girmek için buradayız canım çalışıp zayıflayıp gireceksin içine.

aynen cnm bozma moralini hepimiz öyleyiz aldıklarımızı giyemiyoruz ama sabır hepsini giyicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…