Zayıflama Kampı

Ise yarar canim ama spor yapıp terlemen lazim

Sabah ölç kız akşam karnın fazla cıkabilir
Bende duymustum streçi ama hiç denemedim bende yururken zayıflama kemeri sarıyorum oda terletiyo

cnm ben hergün mutlaka içerim yeşil çay ve bitki çayları şekersiz çok güzel bi tadı var normal çay pek içmiyorum
Bende mutlaka şekersiz içerim beğenerek içiyorum canım
Tebrikler canım ne güzel vermişsin bravo
Hep beraber vericez üzülmek yok canım
Tebrik ediyorum canım maşallah
Buarada bugun 6.günüm ben 1 gün gec baslamıstım yarın haftam doluyor yarınıda merakla bekliyorummm
Canım benim tartı kafatı yedi bu kadar fark olmamalı
Bencede pazar mantıklı olabilir hafta içi olunca ipin ucu kaçabili

Yaa süper gidiosunuuz,ne güzel destek oluyosunuuz.ben de katılmak istiyorum aranızaa

inanmıyom yaa bu kadar da olmaz ki millet kilo vermiş bende kıyma alır gibi 400 gram lütfen

kızlar şimdi benm için spor zamanı arkadaşlarım gitti koşu bandına çıkıyorum hemen 1 saaat yürüyecem hadi bismillah... aksatmayın sizde yapın bi kaç bişey ben kilo vermesemde sporla biraz karın bölgem inceldi faydasını gördüm yani 1 ay oluyor spor yapmaya başlayalı..

Kızlr nasılsınız bugün hiç aktif olamadım burda çok hastayım bugünkü menum kahvaltı 1.5 dilim ekmek üzerine krem peynir ogle salamlı kaşarlı tost akşaam 3 yemek kaşığı patates patlıcan kızartma

kızlar ya kafam karıştı şimdi koşu bandında 50 dk eğim 2 hız 5.5 4 km yürüdüm koşu bandında 120 cal yazıyor harcadığım netteki bir sayfada hesaplıyorum 450-500 cal arası çıkıyor hangisi doğru

çok az değil mi cnm yediklerin çorba falan iç bence canın bişey istemiyosa yememk daha kötü vücut farklı algılıyor

güzel olmuş cnm o 8 yerine 6 yapıcam inş 66 olacak:))
Olucak inşallah umudumuzu yitirmek yok
Evet canım haklısın spor çok sıkılaştırıyor bende koşu bandının faydasını görenlerdenim
Canım koşu bandı yanlış diye biliyorum bende aynı hızda ve eğimde yürüyünce 200 üstünde kalori gösteriyor

o zamn koşu bandını dikkate almıyorm ben :) mutlu oldum şimdi bak:) ilk aldığımda hız 2 deyken bile nefes nefese kalıyodum 1 ay geçti 5.5 normal geliyo :) zaman önemli gerçekten ama hala hafif de olsa koşamıyorum yakında olur inş o da..

Off cok sinirlerim bozuk. Eskiden sinirlenince iştaha gelirdim şimdi iştahım yok.
Bugun o kadar az yedim ki.

Kahvaltı
Yok

Öğle
3-4 tane ızgara tavuk kanat

Akşam
Nesfit

Toplam kalori
473

Yürümedim, hiç yerimden kalkmadım
Sadece 2 bardak su içtim.

Neyse hiç değilse katil olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…