Ise yarar canim ama spor yapıp terlemen lazimMezuram yoktu bugün arkadaşa aldrdım akşam ölçücem inşallah
bu arada biberiye yağı ve streç film de aldrdım göbek bölgesine sürüp streçle sardınız mı acayip terletiyor orada ki yağ yakımını çok hızlandrıyormş. hele birde spor yapınca. kullananlar inceldiklerini karınlarının sertleştiğini sölemişler inş bende de işe yarar :)
Mezuram yoktu bugün arkadaşa aldrdım akşam ölçücem inşallah
bu arada biberiye yağı ve streç film de aldrdım göbek bölgesine sürüp streçle sardınız mı acayip terletiyor orada ki yağ yakımını çok hızlandrıyormş. hele birde spor yapınca. kullananlar inceldiklerini karınlarının sertleştiğini sölemişler inş bende de işe yarar :)
Bende mutlaka şekersiz içerim beğenerek içiyorum canımcnm ben hergün mutlaka içerim yeşil çay ve bitki çayları şekersiz çok güzel bi tadı var normal çay pek içmiyorum
Tebrikler canım ne güzel vermişsin bravosıra geldi banaaa tam 12.günüm bugün. 85.5 ile başlamıştım.
1 mayısta tam 1 hafta önce :83.5
8 mayıs bugün : 82.2 çıktım kızlar
81 i göreydim daha iyiydi ama kendimi ona hazırlmamıştım
Eki Görüntüle 1520577
Hep beraber vericez üzülmek yok canımkızlar moralim çok bozuk oturup ağlayacam hamileyken kendime birkaçtane etek pantolon aldım 44 beden doğumdan sonra giyerim kilo verene kadar diye. ama hiç cesaret edip giyememiştim bugün denedim hiç biri olmadı dügmeler gelmedi bi araya ne yapacam ben ya
Tebrik ediyorum canım maşallahGünaydın minişkolarrrr
Hava cok fena yaaa şakır şakır yagıyor valla
Kilo bildirimi yapayım
Aslında dün akşam yemesem demekki 69u görecekmişim ama bunada şükür.
Bu arada bugun çok çok hafif bir gün geçircem dünün cezası olarak. Yarında kuzenimle tartı gunumuz onu geçmem lazım
Canım benim tartı kafatı yedi bu kadar fark olmamalıBuarada bugun 6.günüm ben 1 gün gec baslamıstım yarın haftam doluyor yarınıda merakla bekliyorummm
Bencede pazar mantıklı olabilir hafta içi olunca ipin ucu kaçabilikzlar ödül günlerini istediğinz gbi kullanblrsiniz kmseye ne yapacağını söylemem zaten
pazar günü dememzn sebebi, herks aynı gün yapsın beraber gtsin herşeyimiz diye. yoksa istediğinz zman yapın yeter ki kilo vereliiiiimmmmmmmmmm
En kiloluda benim :) şişko patates
hadi bakalım kolay gelsinEn kiloluda benim :) şişko patatesbiraz spor yapamda herkesi geçeyim bariii
inanmıyom yaa bu kadar da olmaz ki millet kilo vermiş bende kıyma alır gibi 400 gram lütfenkilo bildirimi yapmayan kmler kaldı kızlar ? yazılan kilolar dgru mu kontrol edin ilk sayfayı güncelliycem :)
semraanne sonra bildirim yapıcak
fazlaliklara elveda internet paketi yok
Evelynn 70.5 //// 1.5 Kilo verdi
erva147 82.2 //// 1.3 kilo verdi
U U-KUBRA 75 //// 0.400 gram verdi
S sonbahr35 78.8 //// 3.2 kilo verdi
A asell666 yeni üye /// 86 kilo
parlakkartanesininaski yeni üye /// 94.10 kilo
Yaa süper gidiosunuuz,ne güzel destek oluyosunuuz.ben de katılmak istiyorum aranızaa
güzel olmuş cnm o 8 yerine 6 yapıcam inş 66 olacak:))
güzel olmuş cnm o 8 yerine 6 yapıcam inş 66 olacak:))
çok az değil mi cnm yediklerin çorba falan iç bence canın bişey istemiyosa yememk daha kötü vücut farklı algılıyorKızlr nasılsınız bugün hiç aktif olamadım burda çok hastayım bugünkü menum kahvaltı 1.5 dilim ekmek üzerine krem peynir ogle salamlı kaşarlı tost akşaam 3 yemek kaşığı patates patlıcan kızartma
Olucak inşallah umudumuzu yitirmek yokgüzel olmuş cnm o 8 yerine 6 yapıcam inş 66 olacak:))
Evet canım haklısın spor çok sıkılaştırıyor bende koşu bandının faydasını görenlerdenimkızlar şimdi benm için spor zamanı arkadaşlarım gitti koşu bandına çıkıyorum hemen 1 saaat yürüyecem hadi bismillah... aksatmayın sizde yapın bi kaç bişey ben kilo vermesemde sporla biraz karın bölgem inceldi faydasını gördüm yani 1 ay oluyor spor yapmaya başlayalı..
Canım koşu bandı yanlış diye biliyorum bende aynı hızda ve eğimde yürüyünce 200 üstünde kalori gösteriyorkızlar ya kafam karıştışimdi koşu bandında 50 dk eğim 2 hız 5.5 4 km yürüdüm koşu bandında 120 cal yazıyor harcadığım netteki bir sayfada hesaplıyorum 450-500 cal arası çıkıyor hangisi doğru
Canım asel haklı keşke çorba falan içseydinKızlr nasılsınız bugün hiç aktif olamadım burda çok hastayım bugünkü menum kahvaltı 1.5 dilim ekmek üzerine krem peynir ogle salamlı kaşarlı tost akşaam 3 yemek kaşığı patates patlıcan kızartma
o zamn koşu bandını dikkate almıyorm ben :) mutlu oldum şimdi bak:) ilk aldığımda hız 2 deyken bile nefes nefese kalıyodum 1 ay geçti 5.5 normal geliyo :) zaman önemli gerçekten ama hala hafif de olsa koşamıyorum yakında olur inş o da..Olucak inşallah umudumuzu yitirmek yok
Evet canım haklısın spor çok sıkılaştırıyor bende koşu bandının faydasını görenlerdenim
Canım koşu bandı yanlış diye biliyorum bende aynı hızda ve eğimde yürüyünce 200 üstünde kalori gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?