inşallah canım ya çok uzulüyorumaynen cnm bozma moralini hepimiz öyleyiz aldıklarımızı giyemiyoruz ama sabır hepsini giyicez..
umarım canım inşallahişte onun içine girmek için buradayız canım çalışıp zayıflayıp gireceksin içine.
72 den düştün dimii ay çok sevindim tam 1.5 kilo kuzumGünaydın minişkolarrrr
Hava cok fena yaaa şakır şakır yagıyor valla
Kilo bildirimi yapayım
Aslında dün akşam yemesem demekki 69u görecekmişim ama bunada şükür.
Bu arada bugun çok çok hafif bir gün geçircem dünün cezası olarak. Yarında kuzenimle tartı gunumuz onu geçmem lazım
tebrikler canımGünaydın minişkolarrrr
Kilo bildirimi yapayım
Bu arada bugun çok çok hafif bir gün geçircem dünün cezası olarak. Yarında kuzenimle tartı gunumuz onu geçmem lazım
cnm üzme kendini benm dolabımda bırak pantolonu tşörtlerim bile olmuyor kollarımdan geçmiyor. işte bu yüzden burdayız unutma3200 küsür adım yurudum avde aynı yerde yurumekten basım döndü
bugün daha bi hırslandım ama sizin gibi diyet yapamıyorum bebegim içinde yiyorumcnm üzme kendini benm dolabımda bırak pantolonu tşörtlerim bile olmuyor kollarımdan geçmiyor. işte bu yüzden burdayız unutma
bliyorum zaten sen önce sağlığına dikkat et , acelen yok o kadar daha yeni doğum yaptın. zaten emzirerek vericeksin sen zmanla.bugün daha bi hırslandım ama sizin gibi diyet yapamıyorum bebegim içinde yiyorum
inşallah canım ya bugün canım çoooook sıkıldıbliyorum zaten sen önce sağlığına dikkat et , acelen yok o kadar daha yeni doğum yaptın. zaten emzirerek vericeksin sen zmanla.
tebrik ederim cnm devam böyleGünaydın minişkolarrrr
Kilo bildirimi yapayım
Kızlar günaydın kilo bildirimim 78.8
günaydın herkesee:) 86.0 her zamanki gibi ne eksiliyor ne artıyor( kaldım böyle..
Artık yapayım kilo bildirimini 94.10 dün tam tersi 91.40 du ben 94.10 baz alarak yola başlıyorum gerçi şuda olabilir hormon ilacı kullandım bu ay yumurta geliştirici ilaç daha doğrusu oda dengemi sarstı aman olsun kilolar gidicek 5 ayda kısmetse hedefim 18-20 kilo arasında vermek
bende 75 kilo çıktım :|
sıra geldi banaaa tam 12.günüm bugün. 85.5 ile başlamıştım.
1 mayısta tam 1 hafta önce :83.5
8 mayıs bugün : 82.2 çıktım kızlar
81 i göreydim daha iyiydi ama kendimi ona hazırlmamıştım
Eki Görüntüle 1520577
kızlar moralim çok bozuk oturup ağlayacam hamileyken kendime birkaçtane etek pantolon aldım 44 beden doğumdan sonra giyerim kilo verene kadar diye. ama hiç cesaret edip giyememiştim bugün denedim hiç biri olmadı dügmeler gelmedi bi araya ne yapacam ben ya
3200 küsür adım yurudum avde aynı yerde yurumekten basım döndü
72 den düştün dimii ay çok sevindim tam 1.5 kilo kuzum
tebrikler canım
bugün daha bi hırslandım ama sizin gibi diyet yapamıyorum bebegim içinde yiyorum
tebrik ederim cnm devam böyle
Aynı yer derken evde yürüyorum ben canım evde kucukNeee 1 haftadamıı süpersin yaa
Bu hafta değişecek beraber vercez üzülme
Nasıl kız 91.4 ten 94.1 tartınmı bozukki
Olsun gram gramda olsa gidecek hem sen zaten zayıfsınn
12 günde 3 küsür kilo cok iyi canım hazirana daha en az 2 kg verirsin
Hepimiz öyleyiz suan giydiğim tek bir pantolonum kaldı onuda yeni aldım ama sen yeni doğum yaptın hepimizden cabuk gidecek senin kilolar üzülmek yok
Nasıl aynı yerde ay
Evet canım hatta 72.5lerdeydimde şişkinliktir diye buraya 72 yazdırmıstım
Teşekkürler canım
Bence cok guzel diyet yapıyorsun kendine haksızlık etme lutfen
Teşekkürlerr
Benim için hiç sıkıntı yok canım yapabilirsin hatta herkez ödül gününü kendi belirlese daha iyii olcak tabi konu sahibi ne der bilmiyorumKızlar bişey sorcam
Ödül günümüz pazarya
Ben pazar gunu evde yalnızım ödül yapacak bisey bulamıyorum
Salı gunu eşimin izin gunu ben ödülümü salı yapabilirmiyim?
Kızlar mezurayla ölçtunuz mu vücudunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?