Zayıflama Kampı

Ben 5.5ta koşar gibi oluyorum nerdeyse nasıl yuruyorsun o hızda kız hemde 50dk gerçi boyun uzundur boy etkili
Buarada tempolu yuruyuste dakikada 100 adım atmak gerekiyormuş öyle okumustum

Bugünümü kısaca özet geçeyim sabah kalkınca 1bardak limonlu ılık su+2 bardak ılık su limonsuz sonra
kahvaltı şekersiz çay 2 kibrit kutusu kadar peynir salatalık ve bol limonlu yeşillik bide 2 dilim tam buğday ekmek
ara olarak bir adet elma
öğlen haşlanmış tavuk salata 1 dilim ekmek yoğurt
ara 1 bardak tarçınlı süt + form bisküvi
akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği çorba bir kase yoğurt ve salata
akşam oturması saat 21:30 gibi 8 adet çilek bide 2.5 lt su hee bide 1 saat tempolu yürüyüş

Günlük ekmeği azaltmaya bak canım

Yani kendimi canan karatay gibi hissediyorum sunu dedikçe ama gunde 2 dilimi geçmesek daha iyi olur gibi geliyor bana

Ben 5.5ta koşar gibi oluyorum nerdeyse nasıl yuruyorsun o hızda kız hemde 50dk gerçi boyun uzundur boy etkili
Buarada tempolu yuruyuste dakikada 100 adım atmak gerekiyormuş öyle okumustum
başta o hızda depar atıyodum :) 1 dk dayanamıyodum cnm :) dedim yavaş yavaş olucak oldu da:) boy 166 cnm etkili olabilir dediğin gibi. artık 5.5 ta ter atmıyorum sanırım vücudum alıştı biraz daha arttırmam lazım haftada en az 5 gün yapıyorum cnm bazen her gün bile oluyor.açıyorum bi film ayarlıyorum 4 km ye kendisi durunca bırakıyorum:)mutlaka başka şeye odaklanmak lazım ama yoksa saniye sayıyorum :))

Yani kendimi canan karatay gibi hissediyorum sunu dedikçe ama gunde 2 dilimi geçmesek daha iyi olur gibi geliyor bana
Canım azaltıcam ama biraz vakti var niye dersen ben önceden ekmek yemeden doyduğumu hissetmeyen biriyim hemde beyaz ekmeği kestim allahtan tek eşim yediği için alıyorum önceden günlük üç ekmek iki kişi tüketiyoduk şimdi paket ekmeğim bir haftadır dolabta eşimde iki gündür iki ekmeği bitirmek üzere

O sorunu bendw yaşıyorum yaa benim koşu bandımın olduğu oda mahrumiyet bölgesi sanki yaa eve internet çekip laptopu yanıma alasım var senin gibi saniyeleri sayıyorum

gayet güzel cnm ama ekmek 1 dilime indir bence ve yumurta ye tok tutuyor ekmeği azaltmana da yardımcı olur:) onun dışında güzel bence cnm ama sabah o kadar suyu nasıl içiyorsun yaa süpersin:)) ben normal suyu zor içiyorum sen bi de limonlu yani:)

Ayy evet hatta biara ben dedimki herhalde bu koşu bandının saniyesi yanlış cunku cok yavas ilerliyor, sonra normal saatle karsılastırdım dogru cıkıncada uzulmustum. Ben cok sıkılıyorum ya müzik olunca fln biraz daha fazla dayanıyorum.
Bende hergun en az 5bin adım yapmaya calısıyorum ama ben baslayalı daha 1 hafta oldu

Bende öyleydim yaa ekmek benim için çokk önemlii mesela eşimle döner ekmek alırsak ikimizede 2şer tane alıyorduk 1 taneyle mumkun değil doyamam Ama işte tutuyorum kendimi bir haftadır sadece 1 defa 1 dilim ekmek yedim o 2.gün flndı sanırım

Canım yumurta yiyemiyorum ben anca sucuklu olursa anca oda vitaminini almak için safra kesem alındığı için yumurta yasak suyu çok seviyorum unutmazsam tabi

Aynı ben :) artık doymalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…