bende tam tersinizim :) ben ağzıma bütün gün yemek koymayan biriydim anca günde yarım paket bisküvi yerdimAyy evet hatta biara ben dedimki herhalde bu koşu bandının saniyesi yanlış cunku cok yavas ilerliyor, sonra normal saatle karsılastırdım dogru cıkıncada uzulmustum. Ben cok sıkılıyorum ya müzik olunca fln biraz daha fazla dayanıyorum.
Bende hergun en az 5bin adım yapmaya calısıyorum ama ben baslayalı daha 1 hafta oldu
daha yeni senin cnm 1 haftada hemen arttırma ben 2-3 gün aynı hız yapıyorum baktım vücutta tık yok yorulmuyo yarım derece arttırıyorum düşün yani 4 haftada anca 5.5 ama bi anda da olacak bişey değil hareket etmeyen benm gibi biri için:) bir de benm evim 6. katta ve asansör yok siz düşünün artık kaç basamak:)))
Bende öyleydim yaa ekmek benim için çokk önemlii mesela eşimle döner ekmek alırsak ikimizede 2şer tane alıyorduk 1 taneyle mumkun değil doyamamAma işte tutuyorum kendimi bir haftadır sadece 1 defa 1 dilim ekmek yedim o 2.gün flndı sanırım
Canım yumurta yiyemiyorum ben anca sucuklu olursa anca oda vitaminini almak için safra kesem alındığı için yumurta yasak suyu çok seviyorum unutmazsam tabi
bende tam tersinizim :) ben ağzıma bütün gün yemek koymayan biriydim anca günde yarım paket bisküvi yerdim
sürekli ders çalışırdım sosyal hayat sıfır hareket yok sürekli kitap okurdum ta ki evlenene kadar evlenince bu durum düzelmeye başladı şimdi 3 ana 3 ara yapıyorum:) eşimin iş yeri yakın olduğu için öğlen de evde yiyor bu sayede bende yemiş oluyorum ve yemeyerek değil kesinlikle yiyerek kilo veriliyor. yemeyince hastalıklarda cabası...
Şimdilik 4 ve 4bucukla yuruyorum arada 5 yapıyorum devamlı sabit hızla gitmiyorum yani. Günlük 50dk yuruyorum genel olarak aslında sıkılmasam zor değil ama sıkılıyo insan işte
E sen nasıl kilo aldın yarım paket bisküviyle
Ya ben yemek yemeyi aşırı seviyorum benim için zevk resmen
kızlarrr misifarim var gelicem birazdan. bu arada bana büyük bi ceza düşünün. spor demeyin çnkü zaten kendime spor cezasını verdim misafr gdince başlıycam.. ne yedin diye de sormayın ne yemedin ki diyin
Canim aslında aksami öğlen yeseydin pek sıkıntı olmazdı ama akşam kızarma köfte patates etmekte var tabiBen hemen yazayım yediklerimi kızlar cezanız kabulümdür. Tüm suç akşam yemeğinde
sabah direk limonlu yeşil çay.
KAHVALTI
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim salam
2 adet zeytin
kk peynir
ARA
yok
ÖĞLE
yok
ARA
yarım paket eti form kraker domatesli ( 62 kalori )
AKŞAM
1.5 dilim beyaz ekmek
1 dilim kepek ekmek
1 ızgara domates
1 ayran
5 adet köfte ( tavada orta derece yağda )
5 kaşık pirinç pilavı 6 da olabilir !
fırında patates kızartması ( 1 patates 1 kaşık zeytinyağı ile sadece az tuzlu bahartlı )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 1155 ( akşam yemeğine kadar olan kalorim 310 du )
SPORLA YAKILAN KALORİ : 200 ( lesli ile 4 mil yürüycem )
kız bnmkilerden gene az merak etmeSanki ben az yedim de ervaya diyorum
sabah 2 kayisi
kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
yarım dilim ine cokokrem sürdüm
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
bi kaç dilim kaşar
yarım domates yarım salatalık
nasıl yedim sem sabah sabah yarım salatalık turşusu
şekersiz çay
ogle
bi tabak tavuklu bezelye yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
arada
misafrim vardı kızlar
çayla beraber
3 küçük kuş lokumu 1 avuc çekirdek
1 bisküvi
akşam 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
az sebze
2 kaşık kadar başka yemek
daha yemedimbiraz erik yerim
Cnm ben biberiye yağımı sürdüm spor yapıyorum gece anca bakarım forumaHu huu nerdesiniz kızlar ben uyurum birazdan başlarsınız yazmaya
Ben hemen yazayım yediklerimi kızlar cezanız kabulümdür. Tüm suç akşam yemeğinde
sabah direk limonlu yeşil çay.
KAHVALTI
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim salam
2 adet zeytin
kk peynir
ARA
yok
ÖĞLE
yok
ARA
yarım paket eti form kraker domatesli ( 62 kalori )
AKŞAM
1.5 dilim beyaz ekmek
1 dilim kepek ekmek
1 ızgara domates
1 ayran
5 adet köfte ( tavada orta derece yağda )
5 kaşık pirinç pilavı 6 da olabilir !
fırında patates kızartması ( 1 patates 1 kaşık zeytinyağı ile sadece az tuzlu bahartlı )
TOPLAM ALINAN KALORİ : 1155 ( akşam yemeğine kadar olan kalorim 310 du )
SPORLA YAKILAN KALORİ : 200 ( lesli ile 4 mil yürüycem )
Sanki ben az yedim de ervaya diyorum
sabah 2 kayisi
kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
yarım dilim ine cokokrem sürdüm
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
bi kaç dilim kaşar
yarım domates yarım salatalık
nasıl yedim sem sabah sabah yarım salatalık turşusu
şekersiz çay
ogle
bi tabak tavuklu bezelye yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
arada
misafrim vardı kızlar
çayla beraber
3 küçük kuş lokumu 1 avuc çekirdek
1 bisküvi
akşam 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
az sebze
2 kaşık kadar başka yemek
daha yemedimbiraz erik yerim
Hamile misin canımYaa öğleni atlamasaydın saldırmazdın bu kadar
Olsun genede 1200 kalori altı her zaman kardır o kadar kötü değilsin
Ben emzirme döneminde dunyaları yicem oyuzden sen cok iyisin
canım kuru kayısı kuru üzüm veya meyve varsa ye yada bitter çikolata bi kare atabilirsin ağzına meyveli yoğurt yiyebilirsinCanım aşırı derecede tatlı çekiyor napacam zor tutuyorum tarçınlı süt içtim nafile önerisi olan var mı kızlar
Canım aşırı derecede tatlı çekiyor napacam zor tutuyorum tarçınlı süt içtim nafile önerisi olan var mı kızlar
Hamile misin canım
Meyve yedim canımCan
canım kuru kayısı kuru üzüm veya meyve varsa ye yada bitter çikolata bi kare atabilirsin ağzına meyveli yoğurt yiyebilirsin
Hayırlısı canım ne kadardır evlisin var mı bebiş isteği2kare bitter at agzına
Yok kız kendi kendime gelin guvey oldum
Meyve yedim canım
Hayırlısı canım ne kadardır evlisin var mı bebiş isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?