Zayıflama Kampı

bende tam tersinizim :) ben ağzıma bütün gün yemek koymayan biriydim anca günde yarım paket bisküvi yerdim
sürekli ders çalışırdım sosyal hayat sıfır hareket yok sürekli kitap okurdum ta ki evlenene kadar evlenince bu durum düzelmeye başladı şimdi 3 ana 3 ara yapıyorum:) eşimin iş yeri yakın olduğu için öğlen de evde yiyor bu sayede bende yemiş oluyorum ve yemeyerek değil kesinlikle yiyerek kilo veriliyor. yemeyince hastalıklarda cabası...

Şimdilik 4 ve 4bucukla yuruyorum arada 5 yapıyorum devamlı sabit hızla gitmiyorum yani. Günlük 50dk yuruyorum genel olarak aslında sıkılmasam zor değil ama sıkılıyo insan işte
E sen nasıl kilo aldın yarım paket bisküviyle
Ya ben yemek yemeyi aşırı seviyorum benim için zevk resmen

yememek daha kötü cnm vücut kıtlığa girmiş sanıyor ve yediğin herşeyi savunma mekanizması olarak yağ olarak depoluyor.Bi daha ne zamn yemek geleceğini bilmiyor çünkü. ee yemeyince haliyle halsiz oluyorum mekanizma yavaşlıyor ve hareket etmemeye başlıyorum bi de yurttaydım 4 yıl boyunca.. aşırı kansızlık oluştu kabızlık falan derken en son kalbime etki etti o derece ileri gitti yani baktım iş kötüye gidiyor dedim kussam da yiyecem 1 dönem okulu bırakıp hastanede yattım biraz annemlerle geçirdim köyde zamanımı bisküviyi kestim sebze lif ağırlıklı beslendim öyle normale döndüm.. bağırsaklarım yeniden çalışmaya başladı..şimdi bi sıkıntım yok Allaha şükür..evlenincede tamamen oturttum yemek düzenimi ama tatlıyı aşırı sevmeye başladım bu seferde:) ye babam ye derken bi baktım 88 falan tabi 2 hafta dukan yapıştım o sıra başta tartılmadım yani 90 olmuşum rahat..İnsanın kendine ettiği kötülüğü başkası yapamaz ya ne hale getirmişim kendimi..şükür ucuz atlattım..

önce sağlık kızlar.. ve kendinizi herkesten daha iyi bilirsiniz bunu unutmayın ben mesela her kahvaltı da 2 dilim ekmek koyarım önüme bir dilimi zorlaya zorlaya yerim 2. ciye geçemiyorum hiç ama zorlamazsam tamamen kesicem diye korkuyorum o yüzden günlük o bir dilim ekmek yenecek illaki. ve beyaz ekmeği hiç bi zamn sevemedim.. kepek ekmeği yediğimde yediğimi hiç farketmezdim ve bağırsaklarıma ii etki yapıyordu. o yüzden ekmek sıkıntım yok ama çikolata sorun benm için

kızlarrr misifarim var gelicem birazdan. bu arada bana büyük bi ceza düşünün. spor demeyin çnkü zaten kendime spor cezasını verdim misafr gdince başlıycam.. ne yedin diye de sormayın ne yemedin ki diyin

kızlarrr misifarim var gelicem birazdan. bu arada bana büyük bi ceza düşünün. spor demeyin çnkü zaten kendime spor cezasını verdim misafr gdince başlıycam.. ne yedin diye de sormayın ne yemedin ki diyin

spor demeyin diyosan benm aklıma bu haftalık ödülünü bugün yediklerine say demek geliyor ama sana kötülük mü etmiş olurum bilemedim cnm motivasyonun düşsün istemem..

Ben hemen yazayım yediklerimi kızlar cezanız kabulümdür. Tüm suç akşam yemeğinde
sabah direk limonlu yeşil çay.
KAHVALTI
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim salam
2 adet zeytin
kk peynir
ARA
yok
ÖĞLE
yok
ARA

yarım paket eti form kraker domatesli ( 62 kalori )
AKŞAM
1.5 dilim beyaz ekmek
1 dilim kepek ekmek
1 ızgara domates
1 ayran
5 adet köfte ( tavada orta derece yağda )
5 kaşık pirinç pilavı 6 da olabilir !
fırında patates kızartması ( 1 patates 1 kaşık zeytinyağı ile sadece az tuzlu bahartlı )

TOPLAM ALINAN KALORİ : 1155 ( akşam yemeğine kadar olan kalorim 310 du )
SPORLA YAKILAN KALORİ : 200 ( lesli ile 4 mil yürüycem )

Canim
Canim aslında aksami öğlen yeseydin pek sıkıntı olmazdı ama akşam kızarma köfte patates etmekte var tabi
cezan konusunda ben hiç bilemedim şimdi spor istemiyorsun arkadaslarda bi söylesin önerisini bakarız gene

Sanki ben az yedim de ervaya diyorum
sabah 2 kayisi
kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
yarım dilim ine cokokrem sürdüm
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
bi kaç dilim kaşar
yarım domates yarım salatalık
nasıl yedim sem sabah sabah yarım salatalık turşusu
şekersiz çay
ogle
bi tabak tavuklu bezelye yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
arada
misafrim vardı kızlar
çayla beraber
3 küçük kuş lokumu 1 avuc çekirdek
1 bisküvi
akşam 1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
az sebze
2 kaşık kadar başka yemek
daha yemedimbiraz erik yerim

kız bnmkilerden gene az merak etme

Hu huu nerdesiniz kızlar ben uyurum birazdan başlarsınız yazmaya
Cnm ben biberiye yağımı sürdüm spor yapıyorum gece anca bakarım foruma

Yaa öğleni atlamasaydın saldırmazdın bu kadar
Olsun genede 1200 kalori altı her zaman kardır o kadar kötü değilsin

Ben emzirme döneminde dunyaları yicem oyuzden sen cok iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…