Zayıflama Kampı

Kzlar napıyorsunuz bugün misafrdir spordu derken anca yazabliyorum. 4 mil lesli yaptım ve biberiye yağımı kullandım. streç film sardım göbüşüme. Terlemeyen ben nasıl boncuk boncuk terlemişim su gbi akıyordu ay inşş faydası olur ya

kızlar misafirim vardı giremedim anca yazabildim k.bakmayın...bende ilk gün olarak menü bildirimimi yapayım..
sabah uyanınca bir bardak su
KAHVALTI
1 dilim çavdar ekmeği
1 tane yeşil zeytin
2 yk kadar labne
1 yk kadar bal
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yeşil kahve çayı
ÖĞLEN
3 kaşık patlıcan yemeği
3 tane küçük karnabahar haşlama
1 kase mercimek çorbası
ARA
bir meyveli yoğurt
2 bardak şekersiz çay
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
2 litre kadar su
ayrıca 50 dk yürüyüş 20 dk da egzersiz canlar bugün benden bu kadar :))

cnm aslında çok değil kalori olarak iyisin ama akşam yemen kötü olmuş ama onuda sporla biraz kurtarmışsın bi dahakine daha dikkatli olursun ayrıca öğün atlama cnm ana öğünleri yoksa saldırıyoruz gerçekten kötü oluyor bi dilim yiyeceğimize 3-5 dilim oluyo

canlar bugün geç girdim erken çıkıyorum sabah erken kalkmam lazım özür diliyorum hepinizden daha çok girmeye çalışıcam ii geceler tatlı rüyalar.. :)

Cnm merhaba sen takıma mı katılmak istiyorsun ? yanlız şuan sayımız oldukça fazla. bu yeni arkadaşları da takımdan 2 kişi çıktığı için aldım. ama bizimle birlikte arada buraya yazablrsin destekleşiriz

cnm ilk menün dimii menünü çok beğendim gayet sağlıklı . ay canm nasıl mercimek çekti yaaa

aman oldu bi kere kuzum napim. 4 mil yürüdüm lesli ile baya yakmışımdır yani napim boğazım saolsun

Kızlar bnde çıkıyorum bugün eski msjlara bakamadım menüleri yorumlayamadım affedin bugünlük, ne misafir günüymüş bugün herkes de bir misafir iyi geceler hepinizze

İyi geceler kuzum kendini zayıflamş gör rüyanda

keşke zayıflamış görseydin doğum yapmışım 2 aylık bebeğim vardı ama kız mı erkek mi onu bilmiyorum çok tatlı bişeydi ya gülerek uyanmışım:) dün misarifin bebeği vardı baya sevdim ondan oldu heralde

canım inşallah yakın zamanda hamilelik haber alırsın amma bana soracak olursan bekle kilonu ver ve saglıklı bir hamilelik geçir

canım inşallah yakın zamanda hamilelik haber alırsın amma bana soracak olursan bekle kilonu ver ve saglıklı bir hamilelik geçir

cnm daha okulum var hem onu bekliyorum hem dediğin gibi önce zayıflamak istiyorum.. bana kalsa 2-3 sene beklemek istiyorum ama eşim illa istiyor herkes soruyor :) bi de kilo alıp göbeğim çıktıkça herkes bi umut soruyor kız hamile misin diye:))

Beni de aranıza alsaydınız iyiyidi
canm gel yaz bizimle sen gene destek olurz her şekilde neden olmayalım

günaydın millett nerdesiniz sular içildi mi??
desdur yeni uyandım Günaydınlarr suyumu içtim şimdi türk kahvemi içiyorum tok tutsun diye kahvaltı 12 gbi olacak bugün.

ayyy aslında çk güzel bir duygu cnm Rabbim nasip etmiş göstermiş. okul bitsin kilolar gtsin hemen yaparsınız beklemeye ne gerek var erken anne olmak en güzeli bence

Niye 12 de canım ben kalkar kalkmaz kahvaltı hazırlıyorum

inş cnm Rabbim aratmasın da ... İsteyen herkese versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…