Zayıflama Kampı

Anladm Allah şifa versin canım. Ee kistin varsa nasıl cocuğun oldu
Overkist benimki canım tedaviyle hamile kaldım aslında ilk hamileligimde tedavi oldum düşük yaptım ikincide de tedavi oldum üçüncü tedavisiz oldu canım Sagan suyu çok işi yarıyo bu konuda tavsiye ederim zayiflatiorda

Kızlar annemler burda bugün ödülle beraber kaçırdım biraz önümüzdeki hafta ödül yok bana

Kahvaltı/Öğle
Köfte
Ayran

Ara
Tarcınlı elma

Akşam
Nohutlu salata
Ayran

Kalori 1000 oldu bugun

Kızlar nasılsınız final haftaları yaklaştıgı için aranıza pek katılamıyorum bugünkü menum kahvaltı geç kaldığım için yok ogle 2dilim ekmek 3 adet dometes ve zeytin ara 1 dilim ekmek akşam 1 yemek kaşığı mantar ve makarna

Kahvaltı/Öğle
Köfte
Ayran

Ara
Tarcınlı elma

Akşam
Nohutlu salata
Ayran

Kalori 1000 oldu bugun
şaka yapıyosun ? kaç köfte yedin kız mümkün değil

ara 1 dilim ekmek mi ? o nasıl bir ara cnm nerden buldun o ekmeği

kahvaltı acık peynir bir dilim salam bir yumurta bir salatalık ve domates
ara öğün 5 tane çilek
öğlen küçük bir porsiyon taze fasulye ve bir kaşık pirinç pilavı
akşam domates ve salatalık :)
çavdarım bittiği için ekmek yemiyorum hiç :)

Bugünkü menüm ;
KAHVALTI
1 yumurta
5 ince dilim sucuk
1 zeytin / 1 çatal çilek reçeli / yarım domates / çeyrek salatalık
1.5 dilim ekmek
burgu peynir
ARA
eti form kraker yarım paket
ÖĞLEN
yarım dilim ekmek
2 dilim tulum peyniri
1 dilim salam
AKŞAM
1 kase mantar çorbası
1 adet ülker bitterli çikolata ( küçük peket 25 kuruşluk olanlardan 50 kalori )

TOPLAM ALINAN KALORİ : 700
SPORLA YAKILAN KALORİ : 0 ( Akşam 1 mil lesli yaparsam 75 kalori harcarım :)

bunun bitterli olanı 50 kalori hergün yemeyi düşünüyorum hehehe

menün iyi canım çikolataya gelirsek eğer dozajı aşmazsan çok iyi aslında bunu bende düşünebilirim

kız akşam doydun mu sen öyle
bu arada evet cnm o 25 kuruşluk olanların bitterlisi 50 kalori hergün 1 tane yesek mi meyveli yoğurtlar bile 100 kalori

kız akşam doydun mu sen öyle
bu arada evet cnm o 25 kuruşluk olanların bitterlisi 50 kalori hergün 1 tane yesek mi meyveli yoğurtlar bile 100 kalori
evet canım bende bundan sonra her gün olmasa da arada yerim artık :) kız acıkınca birer domates salatalık daha yiyeceğim

inşallah canım gözümüzü kapatcaz açıcaz kapatcaz açıcaz ki gitmiş kilocuklar :) bu arada 1 mil lesli 4 mil falan ne oluyo nasıl bişey
amin kuzum aminnnn açıp kapatalım erimiş olalım leslie sensone diye bir kadın .var kuzum evde egzersiz yaptrıyo sana ama sadece yürüyerek. ebru şallı plates gbi düşün. 1 mil onlarda kilomtre demek, işte 1 mil olan egzersizi başlangıç 15 dk sürüyor ve böylece evin içinde 1.5 km yürümüş oluyorsun istersen 2-3-5 milleri var saatleri uzuyor zorlaşıyor. ama çok güzel birşey evdeyken 15 dk da 1.5 kmlik yürüyüş ve egzersiz yapıyosun

Evet canim gitti geri almazsam tabi :)) bugün çokfazla yedim çünkü
Geldin artık aramıza canm bozmak yok ona göre. bak herkes devam ediyor ceza alırsın ha

Bu arada kızlar evde olanlar leslie sensone yada jillian yapın derim. adım atarak da kalori harcıyorsunuz elbette ama bu egzersiz programları ile sıkılaşıyorsunuz da. başlangıç leslie 1 mil = 15 dak sürüyor 1.5 km yürümeye bedel hemde çeşitli hareketler yaparak sıkılaşıyorsunuz da. jillian bana göre daha zor ama mekik şınav falan da var jilian da.
yani demem o ki yürüyüşlerin haricinde bunlarıda deneyin youtube yazın hepsi çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…