Zayıflama Kampı

Kızlar şimdi biraz uzanıcam akşam gelince yazarım gene :)
bu arada ödül günü daha dogrusu dinlenme günü mutlaka olmalı, ama perşembe olmz çnkü cuma kilo bildirimi yapıcaz. perşembe mola verirsek cuma günü tartıyı düşünemiyorum , pazar olsun bence molalarımız. cumartesi olursa amann yarın pazar der rehavete kapılırız. pazar olrsa yarın pzartesi diyetin yeni bir haftası deriz :)

İyi uykular canim bencede pazar gunu olsun hem benim için daha iyi olur tatil günüm çünkü istediğim bseyi abartmadan yerim snra yürüyüş yapar eritirim diğer arkadaskarda kabul ederse pzar bana uyar :)

kızlar diyete girdikten sonra ki ilk menüm nasıl sizce :)
iki kaşık zeytinyağlı mantar yemeği bir küçük kase yayla çorbası 5 6 küçük yaprak limonlu marul 1 dilim çavdar ekmeği ve şekersiz çay :)

inşAllah canım ya bu diyet psikolojisi bile yetiyor az yemeye :) ben ömrümde ilk defa bu kadar tıkınmadan durabildim

Süper bence canım nasıl hissediyorsun peki ? tok musun :)
bu arada ben 2 saat önce yürüyüşe çıktım bisiklet kiralıyorlarmış, hemen bnde aldım , yorulunca belediyenin egzersiz parkları varya orada ki aletlerden yaptım. sonra gene yürüdüm ve eve geldimmmm çok mutlu oldum :)

sonuna kadar yanındayım ne güzel şeyler yazmışsın cnm
inandıysan emin ol başarıcaksın demektir
bu arada profil resmindeki kız kim ?

çok sevindim canım senin adına ben gayet tok hissediyorum kendimi ara öğün yaparım diye düşünüyordum ondanda vazgeçtim canım :)

sonuna kadar yanındayım ne güzel şeyler yazmışsın cnm
inandıysan emin ol başarıcaksın demektir
bu arada profil resmindeki kız kim ?

teşekkür ederim bırakmayın beni emi burdan direk diyet başarı öyküleri kısmına şutlayın
prof. daki resim bana çok benzeyen bir ünlü :) görenler ben sanıyor, yani fizik olarak eski halim ve yüzü andırıyor.
hırs olsun diye onu koydum canm :)

çok sevindim canım senin adına ben gayet tok hissediyorum kendimi ara öğün yaparım diye düşünüyordum ondanda vazgeçtim canım :)

gayet güzel bir başlangıç o zman canm. canın birşey falan yemek isterse imkanın varsa önce buraya yaz.
kaçamak falan yapcak olursan engelleriz belki gaz veririz gızz birde ben yarım çay bardağı cola zero içiyorum şuan.
kalorisi 1 miş bir bardağın. doğrudur inş

doğrudur umarım canım bak benim hiç cola ile pek aram olmadı yazdan topladığım vişneler var dolapta onu çıkarıp kaynatıyorum suyunu süzüp meyve suyu yerine içiyorum nasıl sence :)

vişnenin kalorisi varmı yokmu bilgim yok ama sonçta doğal meyve canm bnce sağlıklı ve faydalıdır. sen gene günde 1 bardaktan fazla içmemeye çalış, çünkü meyvelerin de şeker oranları yüksek fazlası zarar :)

BU ARADA KIZLAR İLK SAYFAYA BAKAR MISINIZ UYGULAMALARIMIZI YAZDIM , NASIL OLDU EKSİK YADA OLMAYAN BİRŞEY VAR MI ? HERKES BAKSIN LÜTFEN VE FİKRİNİ SÖYLESİN :)

harika canım ellerine sağlık :)

tamamcanım zaten hafta da bir yapmayı düşünüyorum ara öğün gibi olur

denemeye değer canım yaparım :) bir de zumba dansı var o çok güzel bir şey çok kalori yaktırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…