Zayıflama Kampı

sen epey aktivite yaptın canım dinlen artık hakkın :) İstanbul da mı oturuyorsun sen

sen epey aktivite yaptın canım dinlen artık hakkın :) İstanbul da mı oturuyorsun sen
yok canm bilemedin Bu arada adın kübra dimi isimleri öğrenmeye çalışıyorum. kaderimiz var emelimiz var sonbahr35 in adını bilmiyorum henüz

evet çok memnun oldum canm, inşallah bıkmadan usanmadan bu günlükten mezun oluruz ve hep beraber kapatır gideriz günlüğü :) En çok istediğim şey bu sefer yarım bırakmamak.
yarın sabah tartı günümüz yeni başlangıç bakalım 1 haziran da nasıl olucaz

bende memnun oldum canım :) umarım hepimiz haziran ayına kadar en az 5 kilo vermiş oluruz bunu çok istiyorum

bende memnun oldum canım :) umarım hepimiz haziran ayına kadar en az 5 kilo vermiş oluruz bunu çok istiyorum

valla ben 6 istiyorum canm, ha şöle birşey de var 10 gün diyet yapayım buraya sürekli yazayım oda yeter çünkü hep ilk 5 gün
bırakanlardanım
ama bu sefer bir sebebim var 4 ay sonra düğünüm var 85 kiloluk gelin mi olur

Ellerine sağlık canim güzel olmuş program bunları uygularsak yığ gibi oluruz biz yaa inş. Basaricaz bunu gelsin s beden kıyafetler gitsin kilolar :)))

Ellerine sağlık canim güzel olmuş program bunları uygularsak yığ gibi oluruz biz yaa inş. Basaricaz bunu gelsin s beden kıyafetler gitsin kilolar :)))
amin canım :) o zman yarın herkes tartılıyor ve kilosunu söylüyor start veriyoruz 1 hazirana kadar durmak yok,
bugün menüler de dağınık oldu yarından itibaren akşamları toplu halde yazar ve yorumlarsak düzene giricez inş

dün 76.2 kilo gelen ben bugün 75.4 kilo geldimmm
günaydın canım daha diyetinin 1.günüydü ama ama bak yediklerine dikkat ettin hemen vucudun farketti

Bende 78 kiloyum 500 gram gitmiş sadece yaaa
Tam 78 mi canım ? ona göre yazıcam ilk sayfaya her hafta ilk sayfada düzenlicem kilolarımızı. Ayrıca 500gr azmı yanlş hatrlamıyorsam sen zaten diyetteydin dmi ? artık su veya ödem atmıyorsun direk yağ yakıyorsun unutma bunu

Günaydın kızlar bende koşa koşa tartıldım sabah ve pazartsi 85.5 ile başladığım diyette 5.günümde 83.5 ile devam ediyorum.
5 günde 2 kilo gibi geliyor ama biliyorum su ve ödem attığımı olsun 1 mayıs itibari ile 83.5 oldum bennn

çok güzel bişey ya göbeğim düzleşti resmen çok mutlu oldummm :)

her güne böyle mutlu umutlu gittikçe daha da az kilolu başlarız umarım :) :)

valla bnm 1 haftam dolmak üzere ilk haftalarda hızlı verilir sonra yavaşlar derler ama inş motivasyonum düşmez

o olacak bişey onu düşünerek motivasyonumuzu düşürmememiz lazım daha da hırslanıp daha da çok kilolarımıza bay bay çekmemiz lazım :)

o olacak bişey onu düşünerek motivasyonumuzu düşürmememiz lazım daha da hırslanıp daha da çok kilolarımıza bay bay çekmemiz lazım :)
valla 20 kilo vermem gerek 60 olmak için 5 günde 2 si gtti , kaldı 18 böle olunca hoşuma gdio bak
Bu arada bn tavada yumurta yapıcam ama 1 çay kaşığı kadar tereyağ ile sadece. çok kalorisi yoktur heralde dimi ?

Evet canim 78 tam ins. Yağ yakmaya baslamisimdir yaa valla psikolojik bozulcak yoksa :) ilk hedefe kaldı:8 kilo son hedefe:13 kilo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…