yok canm bilemedinsen epey aktivite yaptın canım dinlen artık hakkın :) İstanbul da mı oturuyorsun sen
bende memnun oldum canım :) umarım hepimiz haziran ayına kadar en az 5 kilo vermiş oluruz bunu çok istiyorum
amin canım :) o zman yarın herkes tartılıyor ve kilosunu söylüyor start veriyoruz 1 hazirana kadar durmak yok,Ellerine sağlık canim güzel olmuş program bunları uygularsak yığ gibi oluruz biz yaa inş. Basaricaz bunu gelsin s beden kıyafetler gitsin kilolar :)))
günaydın canım daha diyetinin 1.günüydü ama ama bak yediklerine dikkat ettin hemen vucudun farkettidün 76.2 kilo gelen ben bugün 75.4 kilo geldimmm
Tam 78 mi canım ? ona göre yazıcam ilk sayfaya her hafta ilk sayfada düzenlicem kilolarımızı. Ayrıca 500gr azmı yanlş hatrlamıyorsam sen zaten diyetteydin dmi ? artık su veya ödem atmıyorsun direk yağ yakıyorsun unutma bunuBende 78 kiloyum 500 gram gitmiş sadece yaaa
valla 20 kilo vermem gerek 60 olmak için 5 günde 2 si gtti , kaldı 18 böle olunca hoşuma gdio bako olacak bişey onu düşünerek motivasyonumuzu düşürmememiz lazım daha da hırslanıp daha da çok kilolarımıza bay bay çekmemiz lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?