Zayıflama Kampı

semraanne cnm o kadar çok üst üste yorum geldi ki arada kaynamşttr senin menü. boşuna ceaza vrme kendine haftaya ödül yok diye. bu hafta biraz azaltrsın olur bitere bu kadar bastit

kzlar bn akşam yemeğine dışarı çıkıcam ne yesem bi akıl verin hele sonra 2.000 kalori ile dönmek istemiyorum

kzlar bn akşam yemeğine dışarı çıkıcam ne yesem bi akıl verin hele sonra 2.000 kalori ile dönmek istemiyorum
salata ye canım :) yada ne yemek istiyorsan onu ye ama küçük porsiyonunu iste canım sen kendini bilirsin ay sınırını aşmayacak şekilde ye

TSK ederim kizlar desteğiniz için çok sağol ozlemcim motive ettin beni artik daha çok dikkat edicem yememe arada kaciriyrm onlari halledebilrsem çokiyi olacak sseviyorum sizi kizlar :)

Haklisin canim ama insanin sinitleri bozuluuo iste

Canim dışarda yiyeceksen izgara köfte yiyebilirsiniz küçük porsiyon bide salata ayran tamamdır yada ızgara balık yiyebilirsin

Valla çorba içtim şimdi dışarda saldırmıyım yemeklere
kader bırakmak yooookkk bak bnde bırakırım senn yüzünden şişko gelin olurum razı mısın

Valla çorba içtim şimdi dışarda saldırmıyım yemeklere
kader bırakmak yooookkk bak bnde bırakırım senn yüzünden şişko gelin olurum razı mısın
Yookk tatlim aman sirf sen zayif gelin ol diye birakmicam :) belki benimde nisanim olabilir 4-5 ay sonra kizlar bnde zayif bi kiz olarak nisanlik giymek istyrm :)

Kızlar annemler gitti.daha rahat yapabilirim aetik. Birde kızlar 1 kase musli sütle beraber kaç kalori acaba

kızlar bunlar birbirine deli gibi aşık olan bir çiftmiş

Eklentiler

• sasirtan-asiklar-uyum-cift-1496225.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…