hahaha kız Allah seni ne etmesin emiiAy o çok fena bikere tahterevalliye bindikte beni havaya kaldıramadıNeyseki şimdi 80lerde
hahaha kız Allah seni ne etmesin emiiyok eşim şu an 70 kilo ben ise 74
ya düşcem de gören eşimi 75 beni 68 falan diyolar ondan da pek dert etmiyorum kızAyy seninki daha kötüymüş kızz sen bi an önce 70in altına düşmeye bak
salata ye canım :) yada ne yemek istiyorsan onu ye ama küçük porsiyonunu iste canımkzlar bn akşam yemeğine dışarı çıkıcam ne yesem bi akıl verin hele sonra 2.000 kalori ile dönmek istemiyorum
Haklisin canim ama insanin sinitleri bozuluuo isteee o zman napıcan canm bırakmak mı çözüm ? bırakırsan vucudun değişcek ama iyi yönde değil.
bırakmazsan ER YADA GEÇ incelicek. Anlıyorum seni bende öyle düşünüyorum, aç kalıyoruz tamam tartıda eksilme var ama hala incelmedim diyorum ama 1-2 sene de aldığımz yağları 2 haftada vermeyi beklemek doğru mu sence ?
millet zayıflamak ve incelmek için saatlerce spor salonlarına gidiyor 3 saat ağır tepmpo egzsersiz yapıyor. biz napıyoruz yapırsak 1 saat yürüyüş.. ne bekleyebiliriz başka canm ? yavaş yavaş olucak bunlar.
Yookk tatlim aman sirf sen zayif gelin ol diye birakmicam :) belki benimde nisanim olabilir 4-5 ay sonra kizlar bnde zayif bi kiz olarak nisanlik giymek istyrm :)Valla çorba içtim şimdi dışarda saldırmıyım yemeklere
kader bırakmak yooookkk bak bnde bırakırım senn yüzünden şişko gelin olurum razı mısın
eeee bide nişanın olablr öle mi birde diyeti bırakcam diyosunYookk tatlim aman sirf sen zayif gelin ol diye birakmicam :) belki benimde nisanim olabilir 4-5 ay sonra kizlar bnde zayif bi kiz olarak nisanlik giymek istyrm :)
meyveli ise 70 gramı 238 kalori imiş canım süt ile de 300 e yaklaşır zannedersem :)Kızlar annemler gitti.daha rahat yapabilirim aetik. Birde kızlar 1 kase musli sütle beraber kaç kalori acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?