Kızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
yarım haşlanmış yumurta ( tam haşlayamamışım yarısını çiğ çiğ yedim valla )
1 dilim salam
2 zeytin
kk peynir / 1 çatal çilek reçeli
ÖĞLE
1 tabak mantar çorbası
2 kaşık yoğurt
AKŞAM
4 adet ızgara köfte
2.5 dilim beyaz ekmek
yarım domates
2 bardak ayran
TOPLAM ALINAN KALORİ 1016
SPORLA YAKILAN KALORİ 300 ( 2.5 saat yürüyüş sadece 3 saatte olablr. )
özlem cidden kızıyorum ama noluyoz kız sana senn menülerin böle olmazdı yaaaKahvaltı
Eşimin tostundan bir ısırık aldım
Öğle
5 tane kabak mücver
Akşam
Tarcınlı elma(2 tane)
Toplam kalori 500 fln
Su 2 litre
Yürüyüş yok
özlem cidden kızıyorum ama noluyoz kız sana senn menülerin böle olmazdı yaaa
bliyorum kuzum ama napim o kadara da şükürAkşamki ekmek hariç gayet iyisin canım özellikle sporun super
Dpğru diyorsun , S sonbahr35 sınav haftasında pek gremem demişti , A asell666 şehir dışına gidicem demişti sanırım.Menüsünü yorumlamadıgım kaldımı bilmiyorum ama 3 menu yorumladım sadece bukadar az kişiyimiyiz
kuzum yemeye zorlaa bak sana bişey diycem hani bir süre sonra kilo vermem durdu olayları varya. o şundan kaynaklanıyormuş. şimdi sen diyete başladığında metabolzman diyelim 1600 yakıyor kendi kendine. sen 600 cal. yiyorsun günde 1.000 kalori yakarak zayflıyorsun. ama vucut bi sonra bakıyor bu aartık az yiyor diyor senin metabolizmanı da yediğine eşitliyor. yani 600 cal mi yiyiorsun metoblzman da 1000 anca yakıyor ve sen kilo veremiyorsun. kendini eşitliyor yani. o yüzden derler bazen vucudu şaşırtın diye. sen 500 e alıştrrma az yedim kilo vermem gerek derken harcadığın enerjiyi düşürmeYiyesim gelmiyoo
Canim masallh gayet iyisin keske bnde senin gbi yapabilsem ama yapamiyrm yaa devam et byle supersin :)bugün ki menüm
kahvaltı 5 ince dilim sucuklu 1 yumurta, bir domates biber (260 kalori)
öğle yarım çiğköfte dürüm (110 kalori )
ara 10 çilek (40 kalori )
akşam mantı (170 kalori )
ara öğün domates salatalık (30 kalori)
toplam 610 kalori aldım
akşama kadar 3 mil leslie yaptım yarım saat yürüdüm 1 saat kadar da kapıda bahçemiz ile uğraştım toplam 300 kalori yakmışımdır herhalde:)
kuzum yemeye zorlaa bak sana bişey diycem hani bir süre sonra kilo vermem durdu olayları varya. o şundan kaynaklanıyormuş. şimdi sen diyete başladığında metabolzman diyelim 1600 yakıyor kendi kendine. sen 600 cal. yiyorsun günde 1.000 kalori yakarak zayflıyorsun. ama vucut bi sonra bakıyor bu aartık az yiyor diyor senin metabolizmanı da yediğine eşitliyor. yani 600 cal mi yiyiorsun metoblzman da 1000 anca yakıyor ve sen kilo veremiyorsun. kendini eşitliyor yani. o yüzden derler bazen vucudu şaşırtın diye. sen 500 e alıştrrma az yedim kilo vermem gerek derken harcadığın enerjiyi düşürmezorla azcık kendini kuzum birde yağlarını yakmak için yağa ihtiyacın var. vucuduna yağ girmezse vucud alarm veriyor ve mevcut yağlarını saklıyor kendine bölece sadece kaslar çalışıyor ve kas kaybediyorsun gerçek kilo değil
üfffEvelynn açıklamama bak beeeee resmen kilo konusunda prof. olmuşum
bu arada birşey sormak istiyorum hani mesela dışarıya gezmeye gdiyorsunuz kyafet eşya falan bakıyorsun yani bildiğin gezme işte öle bi yürüyüş. bunun tam kalorisi kaç acaba ya bilen var mı
Ervacim yuruyusle yediklerini eritmissin fifti fifti yani gayet iyisin spora aynn devam tatlimnbliyorum kuzum ama napim o kadara da şükürtüm 6dan beri dışardayım neler neler geçti önmden hiç birine el uzatmadım
Dpğru diyorsun , S sonbahr35 sınav haftasında pek gremem demişti , A asell666 şehir dışına gidicem demişti sanırım.
parlakkartanesininaski ve fazlaliklara elveda menüler nirdeeeeeeeeee
kuzum yemeye zorlaa bak sana bişey diycem hani bir süre sonra kilo vermem durdu olayları varya. o şundan kaynaklanıyormuş. şimdi sen diyete başladığında metabolzman diyelim 1600 yakıyor kendi kendine. sen 600 cal. yiyorsun günde 1.000 kalori yakarak zayflıyorsun. ama vucut bi sonra bakıyor bu aartık az yiyor diyor senin metabolizmanı da yediğine eşitliyor. yani 600 cal mi yiyiorsun metoblzman da 1000 anca yakıyor ve sen kilo veremiyorsun. kendini eşitliyor yani. o yüzden derler bazen vucudu şaşırtın diye. sen 500 e alıştrrma az yedim kilo vermem gerek derken harcadığın enerjiyi düşürmezorla azcık kendini kuzum birde yağlarını yakmak için yağa ihtiyacın var. vucuduna yağ girmezse vucud alarm veriyor ve mevcut yağlarını saklıyor kendine bölece sadece kaslar çalışıyor ve kas kaybediyorsun gerçek kilo değil
Canim cok az yemissin yaa bu kadar az yemekte xararli olur bunyen alisik değil cnku canim birden yemeden kesiliyosun sonuçta verrsin kilo ama sonradan fazlqsyla alirsn dikkat et kendine cnim
o ne kız bnde izliyim iştah kesiyorsaEvet canım o durumu biliyorum haklısın ama ne olduysa bu jamie dornan aşkından oldu ergen kızlar gibi sabahtan aksama kadar onun dizilerini filmlerini izliyorum vakitte nasıl geciyo anlamıyorum acıkmıyorumAynen ya artık nasıl kurcalıyorsan kilo verme işlerini ezberlemişsin
Hiç bi fikrim yok o yuruyus konusunda hayatım
saol kuzum sendende bekliyorum böle azim ona göre ensendeyimErvacim yuruyusle yediklerini eritmissin fifti fifti yani gayet iyisin spora aynn devam tatlimn
o ne kız bnde izliyim iştah kesiyorsa
Kahvaltı
1 tane Haşlanmış yumurta
Domates-salatalik
Az peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar
Sekesiz siyah cay
Ara
Yarık sade çubuk kraker
Yeşil cay
Öğlen
Menemen
2 dilim beyaz kızarmış ekmek
Az yağda yumurta
Ara
Erik
Aksam
Yoğurtlama
İİspanak
Mısır ekmeği az
2.5 litre su
Ne ilaci kullaniosn canim hayirdr
Kızlar birde birşey diycem bugün dışarı çıkıcaktım işte gezmeye yemeğe vs. ilk aklıma gelen ne yesem nasıl yesem oldu. yanlış anlamayın diyet için değil bildiğin yemek aşkı ile yanıp tutuşuyorum zevkle onun hayalini kuruyorum ....
sonra giyineyim dedim ve üstüme uyan birşey yok ! kotlarım çok dar geliyor içine korse giymem gerekti.
üzerime dar birşey giyme ihtimalim bile yok evde ki en bol tişörtü seçtim...
yaşım 23 bnm yaşımda ki kızlar saça makyaja kıyfate dar kotlara şortlara heves eder ben yemek hayali kuruyordum..
ve bunları utanarak söylüyorum
kız bn anlamadım öğlen hem menemen hem yağlı yumurta mı yedin ? spor yok mu kuzumKahvaltı
1 tane Haşlanmış yumurta
Domates-salatalik
Az peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar
Sekesiz siyah cay
Ara
Yarık sade çubuk kraker
Yeşil cay
Öğlen
Menemen
2 dilim beyaz kızarmış ekmek
Az yağda yumurta
Ara
Erik
Aksam
Yoğurtlama
İİspanak
Mısır ekmeği az
2.5 litre su
aynen canm aynen. ama bn kıyaftelerde değilim mantığıma bakar msn süslenmek değil düşüncem YEMEK !Aynen canım
Bide ben artık hiç bi kıyafet yakıstırmadıgım için alısveriş yapmak bile gelmiyo içimden nasılsa yakısmayacak diye dusunuyorum.
Hiç bi pantolonum gelmiyo gittim şimdi 1 tane aldım onu giyiyorum sadece allahtan cok sık dısarı cıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?