Zayıflama Kampı

Akşamki ekmek hariç gayet iyisin canım özellikle sporun super

Menüsünü yorumlamadıgım kaldımı bilmiyorum ama 3 menu yorumladım sadece bukadar az kişiyimiyiz

Akşamki ekmek hariç gayet iyisin canım özellikle sporun super
bliyorum kuzum ama napim o kadara da şükür tüm 6dan beri dışardayım neler neler geçti önmden hiç birine el uzatmadım
Menüsünü yorumlamadıgım kaldımı bilmiyorum ama 3 menu yorumladım sadece bukadar az kişiyimiyiz
Dpğru diyorsun , S sonbahr35 sınav haftasında pek gremem demişti , A asell666 şehir dışına gidicem demişti sanırım.
parlakkartanesininaski ve fazlaliklara elveda menüler nirdeeeeeeeeee
Yiyesim gelmiyoo
kuzum yemeye zorlaa bak sana bişey diycem hani bir süre sonra kilo vermem durdu olayları varya. o şundan kaynaklanıyormuş. şimdi sen diyete başladığında metabolzman diyelim 1600 yakıyor kendi kendine. sen 600 cal. yiyorsun günde 1.000 kalori yakarak zayflıyorsun. ama vucut bi sonra bakıyor bu aartık az yiyor diyor senin metabolizmanı da yediğine eşitliyor. yani 600 cal mi yiyiorsun metoblzman da 1000 anca yakıyor ve sen kilo veremiyorsun. kendini eşitliyor yani. o yüzden derler bazen vucudu şaşırtın diye. sen 500 e alıştrrma az yedim kilo vermem gerek derken harcadığın enerjiyi düşürme zorla azcık kendini kuzum birde yağlarını yakmak için yağa ihtiyacın var. vucuduna yağ girmezse vucud alarm veriyor ve mevcut yağlarını saklıyor kendine bölece sadece kaslar çalışıyor ve kas kaybediyorsun gerçek kilo değil

üfff Evelynn açıklamama bak beeeee resmen kilo konusunda prof. olmuşum
bu arada birşey sormak istiyorum hani mesela dışarıya gezmeye gdiyorsunuz kyafet eşya falan bakıyorsun yani bildiğin gezme işte öle bi yürüyüş. bunun tam kalorisi kaç acaba ya bilen var mı

Ben girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış galiba buraya kizlar
Canim masallh gayet iyisin keske bnde senin gbi yapabilsem ama yapamiyrm yaa devam et byle supersin :)

Evet canım o durumu biliyorum haklısın ama ne olduysa bu jamie dornan aşkından oldu ergen kızlar gibi sabahtan aksama kadar onun dizilerini filmlerini izliyorum vakitte nasıl geciyo anlamıyorum acıkmıyorum

Aynen ya artık nasıl kurcalıyorsan kilo verme işlerini ezberlemişsin
Hiç bi fikrim yok o yuruyus konusunda hayatım

[QUOTEçok KediAnnesi, post: 40916408, member: zararl ]Yiyesim gelmalışık
/QUOTE]
Canim cok az yemissin yaa bu kadar az yemekte xararli olur bunyen alisik değil cnku canim birden yemeden kesiliyosun sonuçta verrsin kilo ama sonradan fazlqsyla alirsn dikkat et kendine cnim

Ervacim yuruyusle yediklerini eritmissin fifti fifti yani gayet iyisin spora aynn devam tatlimn

Canim cok az yemissin yaa bu kadar az yemekte xararli olur bunyen alisik değil cnku canim birden yemeden kesiliyosun sonuçta verrsin kilo ama sonradan fazlqsyla alirsn dikkat et kendine cnim

Yaa kilo vereyim diye yapmıyorumki bilinçli değil eski iştahım yok kac gundur böyleyim yemeden içmeden kesildim
Acaba kullanmaya basladıgım ilaçmı iştahımı kestiya bak o aklıma geldi şimdi

o ne kız bnde izliyim iştah kesiyorsa

Ervacim yuruyusle yediklerini eritmissin fifti fifti yani gayet iyisin spora aynn devam tatlimn
saol kuzum sendende bekliyorum böle azim ona göre ensendeyim

Kahvaltı
1 tane Haşlanmış yumurta
Domates-salatalik
Az peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar
Sekesiz siyah cay
Ara
Yarık sade çubuk kraker
Yeşil cay
Öğlen
Menemen
2 dilim beyaz kızarmış ekmek
Az yağda yumurta
Ara
Erik
Aksam
Yoğurtlama
İİspanak
Mısır ekmeği az
2.5 litre su

[QUilacı2KediAnnesi, post: 40916919, member: 539631"]Yaa kilo vereyim diye yapmıyorumki bilinçli değil eski iştahım yok kac gundur böyleyim yemeden içmeden kesildim
Acaba kullanmaya basladıgım ilaçmı iştahımı kestiya bak o aklıma geldi şimdi[/QUOTE]
Ne ilaci kullaniosn canim hayirdr

Ekmek fazla kaçmış kuzum onun dısında iyisin

Kızlar birde birşey diycem bugün dışarı çıkıcaktım işte gezmeye yemeğe vs. ilk aklıma gelen ne yesem nasıl yesem oldu. yanlış anlamayın diyet için değil bildiğin yemek aşkı ile yanıp tutuşuyorum zevkle onun hayalini kuruyorum ....
sonra giyineyim dedim ve üstüme uyan birşey yok ! kotlarım çok dar geliyor içine korse giymem gerekti.
üzerime dar birşey giyme ihtimalim bile yok evde ki en bol tişörtü seçtim...
yaşım 23 bnm yaşımda ki kızlar saça makyaja kıyfate dar kotlara şortlara heves eder ben yemek hayali kuruyordum..
ve bunları utanarak söylüyorum

Aynen canım
Bide ben artık hiç bi kıyafet yakıstırmadıgım için alısveriş yapmak bile gelmiyo içimden nasılsa yakısmayacak diye dusunuyorum.
Hiç bi pantolonum gelmiyo gittim şimdi 1 tane aldım onu giyiyorum sadece allahtan cok sık dısarı cıkmıyorum

kız bn anlamadım öğlen hem menemen hem yağlı yumurta mı yedin ? spor yok mu kuzum
aynen canm aynen. ama bn kıyaftelerde değilim mantığıma bakar msn süslenmek değil düşüncem YEMEK !
Bu zihniyetten kurtulmak istiyorum. bu arada bn kışlıklarımı kaldrdım 1 tane 32 beden kotum vardı o artık bacaklarımdan geçmiyor. onu sakladım 2 ay sonra tekrar denicem onu ve giricem içine !
birde bugün kendime dar tayt aldım sporumu onla yapıcam hem daha iyi yakar hem dar oldgu için hatlarım çok belli , zayflarsam daha net görürüm foto çekimleri yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…