bende bilmiyorum canım :)Ben girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış galiba buraya kizlar
genel olarak iyi de canım keşke bisküvi sigara böreği vee pilavdan birisi olmasa imiş daha da iyi olurmuşş.Kızlar bugünkü menüm
kahvaltı
4 tane sigara böreği
2 zeytin
az domates
şekersiz çay
az peynir
öğle
4 kaşık pirinç pilavı
1 tabak etli taze fasulye
arada çayla bisküvi
akşam ekmek siz Cigkofte
Canim haklısın misafir vardı kendim için hazırlayınca böyle olmuyo sadece ekmek yememeye özen gösterdim bugüngenel olarak iyi de canım keşke bisküvi sigara böreği vee pilavdan birisi olmasa imiş daha da iyi olurmuşş.
olsun canım yarın daha dikktli olursun :) kakikaten bu millet nerede yaaCanim haklısın misafir vardı kendim için hazırlayınca böyle olmuyo sadece ekmek yememeye özen gösterdim bugün
Menün u yeni gördüm canım gayret başarılı ekmek hiç yok çok güzelbugün ki menüm
kahvaltı 5 ince dilim sucuklu 1 yumurta, bir domates biber (260 kalori)
öğle yarım çiğköfte dürüm (110 kalori )
ara 10 çilek (40 kalori )
akşam mantı (170 kalori )
ara öğün domates salatalık (30 kalori)
toplam 610 kalori aldım
akşama kadar 3 mil leslie yaptım yarım saat yürüdüm 1 saat kadar da kapıda bahçemiz ile uğraştım toplam 300 kalori yakmışımdır herhalde:)
Kimse yok ben uyurum çıkarlar ortaya erva dışarda yicekti akşamolsun canım yarın daha dikktli olursun :) kakikaten bu millet nerede yaa
yidim bileeeeeeeerva147 az ye kızzz kızartmalardan uzak ol ızgara balık yada tavuk fln ye
Hayr bn değilim niye sordunuz ?erva147 suanda kac kilosun acaba profil resmindeki resim sana ait mi
valla ne dicemi bilemedim menüne kuzumKızlar bugünkü menüm
kahvaltı
4 tane sigara böreği
2 zeytin
az domates
şekersiz çay
az peynir
öğle
4 kaşık pirinç pilavı
arada çayla bisküvi
akşam ekmek siz Cigkofte
Evet cnm 1 arkadaşımz yasamak06 hiç yazmadı çıkarttım bende. jazira da kendi çıkmak istedi. onun yerine asel ve parlakkartenesi geldi tanışırsın onlarla da :)Ben girmeyeli yeni arkadaşlar katılmış galiba buraya kizlar
erva bunu beğendibugün ki menüm
toplam 610 kalori aldım
akşama kadar 3 mil leslie yaptım yarım saat yürüdüm 1 saat kadar da kapıda bahçemiz ile uğraştım toplam 300 kalori yakmışımdır herhalde:)
kübra ervaya teşekkür etti :)erva bunu beğendi
Boşver canım sen sorma onları ya takma kafanayidim bileeeeeee
Hayr bn değilim niye sordunuz ?
valla ne dicemi bilemedim menüne kuzumEkmek hiç yok güzel ama sigara böreği daha zararlı yağda yapıldıysa.
4 kaşık pilav tamam ama 1 tabak fasulye çokmu bilemedimbisküvi ne kadar mesela ve nasıl bisküvi ?
çiğ köfte kaç adet kafamda deli sorular
Evet cnm 1 arkadaşımz yasamak06 hiç yazmadı çıkarttım bende. jazira da kendi çıkmak istedi. onun yerine asel ve parlakkartenesi geldi tanışırsın onlarla da :)
erva bunu beğendi
Iyi canım bende annemler gittikten sonra yürüdüm evde 3500 adımbu arada sabahtan beri 4000 adım atmışım canım belime taktım adım sayarımı geziyorum nasıl ama
Kızlar bugünkü menüm
kahvaltı
4 tane sigara böreği
2 zeytin
az domates
şekersiz çay
az peynir
öğle
4 kaşık pirinç pilavı
arada çayla bisküvi
akşam ekmek siz Cigkofte
bugün ki menüm
toplam 610 kalori aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?