Zayıflama Kampı

off nasıl yerim şimdi börek olsa yaaa
bilemedim menune ne yorum yapsam kız iyimi değilmi anlamadım

mantının kalorisi o kadar azmıymış gercekten yaa süper
evet canım ev yapımı mantı birde okadar çok yemedim yarım porsiyon bile yoktu canikom
iyisin canım iyiböyle gidersek çookk iyi olacak yaaa
Kahvaltı
Eşimin tostundan bir ısırık aldım

Öğle
5 tane kabak mücver

Akşam
Tarcınlı elma(2 tane)

Toplam kalori 500 fln

Su 2 litre
Yürüyüş yok
canım benm yediklerim de bu kadar kalori yapıyor aşağıo yukarı ama hiç kaliteli beslenmiyorsun gibi geliyor bana daha az kalorili daha güzel şeyler var aslında hele de kahvaltın çok kötü hiç bişey yemiyosun en önemli öğünde

gayet iyisin canım beyaz ekmeği tamamen kessen daha mı iyi olur sanki :)

canım ya fazla değil 3 ay sonra sende istediğini istediğin şekilde giyineceksin bugün ne yesem değil bugün ne giysem diyeceksin

tamam canım sen yap sporunu ben bugün 3 mil leslie yaptım 4000 adım attım yarım saat yürüdüm ve biraz önce 1 mil daha leslie yaptım alkış banaaaaaa
ama her bi tarafım ağrıyo yaa
Süpersiiiinnnn süperrrrr durmak yookk
ben lesli falan yapmadım kuzu 2-3 saat dışarda yürüdüm ya yeter. şimdi mekik falan çekicem birde bi kaç hareket var karın bacak ve toto için süper onları yapıcam. 15 er kere falan çok değil

Ay telden yazıyom cevap veremedim yazdıklarınıza
Kubra yemek konusunda haklısın ama bunları zor yiyorum kuzum kalorisinde hiç dğilim yiyesm gelmiyo
Erva inanıyorum girceksn o 32beden koyaa hepimiz gircezz

Bu arada ben zayflarsam bohem giyincem hayalim
Bugun bi etek begendim tam istediğim tarz ustunede salaş bi hırka ama şişkoyum dye almadm
Yaz btmeden istediğim kiloya gelip istedklerimi gyebılmek istiyorum kışlık giyecekler okdr guzel değil
Yaza yetişmem lazımm

Aynı benim basen aynı benim bacaklar yaaa
Ama popon kucuk sanslısın ya benimki kocaman asure kazanı gibi
Benimde foto atasım geldi bak
Aslında hepimz böle çekip atsak gecenkiler hep karıstı gitti
Kız dur bişi yaptım ahahha bak heleee

Son düzenleme:
Hahahahah
Güzel olmuş yaa bende arada böyle yapıp iç geçiriyodum bi aralar
Gerceğide olsun inşallah ya
AMİN kuzum inş sende istediğin o bohem kıyaftleri alıcaksın çok değil 2 ay sık dişini bak benm 2 haftam btti nasıl geçti anlamadım sizin desteğinz sayesnde
bu arada bu zayflatışmş resmi pc de ekran resmi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…