tmm cnm az yediysen sorun yok bn yanlş mi yazdın acana diye sordumÇok azıcık yedim canim menemen de az yedim yumurtayida az yedim canim yaa
evet canım ev yapımı mantı birde okadar çok yemedim yarım porsiyon bile yoktu canikomoff nasıl yerim şimdi börek olsa yaaa
bilemedim menune ne yorum yapsam kız iyimi değilmi anlamadım
mantının kalorisi o kadar azmıymış gercekten yaa süper
iyisin canım iyiböyle gidersek çookk iyi olacak yaaaKızlar bugünkü menüm :
KAHVALTI
1.5 dilim kepek ekmek
yarım haşlanmış yumurta ( tam haşlayamamışım yarısını çiğ çiğ yedim valla )
1 dilim salam
2 zeytin
kk peynir / 1 çatal çilek reçeli
ÖĞLE
1 tabak mantar çorbası
2 kaşık yoğurt
AKŞAM
4 adet ızgara köfte
2.5 dilim beyaz ekmek
yarım domates
2 bardak ayran
TOPLAM ALINAN KALORİ 1016
SPORLA YAKILAN KALORİ 300 ( 2.5 saat yürüyüş sadece 3 saatte olablr. )
canım benm yediklerim de bu kadar kalori yapıyor aşağıo yukarı ama hiç kaliteli beslenmiyorsun gibi geliyor bana daha az kalorili daha güzel şeyler var aslında hele de kahvaltın çok kötü hiç bişey yemiyosun en önemli öğündeKahvaltı
Eşimin tostundan bir ısırık aldım
Öğle
5 tane kabak mücver
Akşam
Tarcınlı elma(2 tane)
Toplam kalori 500 fln
Su 2 litre
Yürüyüş yok
gayet iyisin canım beyaz ekmeği tamamen kessen daha mı iyi olur sanki :)Kahvaltı
1 tane Haşlanmış yumurta
Domates-salatalik
Az peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar
Sekesiz siyah cay
Ara
Yarık sade çubuk kraker
Yeşil cay
Öğlen
Menemen
2 dilim beyaz kızarmış ekmek
Az yağda yumurta
Ara
Erik
Aksam
Yoğurtlama
İİspanak
Mısır ekmeği az
2.5 litre su
canım ya fazla değil 3 ay sonra sende istediğini istediğin şekilde giyineceksin bugün ne yesem değil bugün ne giysem diyeceksinKızlar birde birşey diycem bugün dışarı çıkıcaktım işte gezmeye yemeğe vs. ilk aklıma gelen ne yesem nasıl yesem oldu. yanlış anlamayın diyet için değil bildiğin yemek aşkı ile yanıp tutuşuyorum zevkle onun hayalini kuruyorum ....
sonra giyineyim dedim ve üstüme uyan birşey yok ! kotlarım çok dar geliyor içine korse giymem gerekti.
üzerime dar birşey giyme ihtimalim bile yok evde ki en bol tişörtü seçtim...
yaşım 23 bnm yaşımda ki kızlar saça makyaja kıyfate dar kotlara şortlara heves eder ben yemek hayali kuruyordum..
ve bunları utanarak söylüyorum
dur kız spor yapam gelemcanım ya fazla değil 3 ay sonra sende istediğini istediğin şekilde giyineceksin bugün ne yesem değil bugün ne giysem diyeceksin
tamam canım sen yap sporunu ben bugün 3 mil leslie yaptım 4000 adım attım yarım saat yürüdüm ve biraz önce 1 mil daha leslie yaptımdur kız spor yapam gelem
Süpersiiiinnnn süperrrrr durmak yookktamam canım sen yap sporunu ben bugün 3 mil leslie yaptım 4000 adım attım yarım saat yürüdüm ve biraz önce 1 mil daha leslie yaptımalkış banaaaaaa
ama her bi tarafım ağrıyo yaa
emin misin sende at amaAtta bakalım canim :)
Attım gtti vala napam şimdi çektim kızlar yazdım ya siyh tayt aldım diye mal meydanda vellaaa
Eki Görüntüle 1524641
Kız dur bişi yaptım ahahha bak heleeeAynı benim basen aynı benim bacaklar yaaa
Ama popon kucuk sanslısın ya benimki kocaman asure kazanı gibi
Benimde foto atasım geldi bak
Aslında hepimz böle çekip atsak gecenkiler hep karıstı gitti
AMİN kuzum inş sende istediğin o bohem kıyaftleri alıcaksın çok değil 2 ay sık dişini bak benm 2 haftam btti nasıl geçti anlamadım sizin desteğinz sayesndeHahahahah
Güzel olmuş yaa bende arada böyle yapıp iç geçiriyodum bi aralar
Gerceğide olsun inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?