Kızlar hepinize Günaydın
sizden çok özür diliyorum tek tek dün akşam menümü yazamadım çünkü kayınvalidemin evini boyuyodum ondan işim gece 12 de bitti yorgunluktan cumburlop yatak konumu :)
isterseniz menümü yazayım dünkü
sabah iki dilim simit domates salatalık çay beyaz peynir ve zeytin
öğle yok
ara nescafe ve elma
akşam kızmak yok ama bir tane lahmacun ve bi dilim baklava çok çok özür diliyorum bugünde temizlik hala devam ediyor badana boya ama akşam erken eve inicem bugün akşam menümü tekrar bildiririm
Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım ve bugün itibariyle sabah sirkeli şu ve uyumadan önce limonlu pul biberli yogurda başladım umarım ise yarar bugün hastaneye gidecez yemeği dışarda yiyebiliriz ekmek siz ve hafif ızgara tarzı yerim ve giyecek hiç birşeyim yok şuanda dolabı karıştırmaya gidiyorum
Evet canım bebiş için bi işitme testimiz var yaptıracaz bide benim bebiş solunum yetmezligiyle doğdu 1 hafta yogun bakımda kaldı ilk dogunca şimdide nefesini pek beğenmiyorum ne ne olmaz onuda göstereyim bi havada çok kötü yağmur yağıyor ve cok soğuk.bbugün tartinin pilinide alcaz inşallah.ve dolabı karıştırdım hicbirseyim olmadı olanlar dar asla giyemem padesulerim hiçbiri olmadı.eşofman giyindim hamile gömleği ve panço öyle çıktım evden Çok uzgunum
Gayet başarili :)) nekadar zamanda verdin ve kac kg tatlim
Çok şükür bişey çıkmadı ben ciğer yesem nasıl olur 1 dilim ekmek le ve ayranlaLahmacundan bişey olmaz kız dert etme karatay hoca bile yeyin diyorAma baklava cıks cıks cıks
Aynı durumdayım yaa bende bugun fırına gittim ne giysem bilemedim havalar ısındı artık hırka flnda giyilmiyo popomu kapatamıyom
İnşallah bişey cıkmaz bebişinde cıkmaz canım
Çok şükür bişey çıkmadı ben ciğer yesem nasıl olur 1 dilim ekmek le ve ayranla
Kız allah seni ne yapmasın o yüzden sormadim kalorisi açısından demistimNedenki canım? Hamilelerde duymustum ciğer yememek lazım bebekte leke olur diye ama lohusaykendemi bir sakıncası varmış
Kız allah seni ne yapmasın o yüzden sormadim kalorisi açısından demistim
Kuzum bir porsiyonu yaklasık 200 kaloriymiş ye tabi ye
protein yemenin zararı olmaz takılma kalorisine ama ekmeği abartmadan tabiki
vermedim ki daha canım :) o resm shopluGayet başarili :)) nekadar zamanda verdin ve kac kg tatlim
ne yedin kızz gelince yaz bakim cezanı bn vericemKızlar meraba dun gelemedim ozur dilerim ama dun epey bi kalori aldım bugün telafisni yapıcam cumada inş tartıda fazla çıkmam
canım gayat hoş duruyorsunEki Görüntüle 1525110
Bnde koydum kizlar sirff izin icin gomlegimi yukari topladimda foto cektim :)
Eki Görüntüle 1525110
Bnde koydum kizlar sirff izin icin gomlegimi yukari topladimda foto cektim :)
kızlar pil aldım tartıma eve geldim tartıldım hemen ama kahvaltı ve öğlen yemegi yemiştim aç karna ve sabah kaç çıkar bilmiyorum 77.1 cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?