Zayıflama Kampı

Bende başliyorum arkadaslar hedef 58 kg suan 74 falanim

Kızlar hepinize Günaydın
sizden çok özür diliyorum tek tek dün akşam menümü yazamadım çünkü kayınvalidemin evini boyuyodum ondan işim gece 12 de bitti yorgunluktan cumburlop yatak konumu :)
isterseniz menümü yazayım dünkü
sabah iki dilim simit domates salatalık çay beyaz peynir ve zeytin
öğle yok
ara nescafe ve elma
akşam kızmak yok ama bir tane lahmacun ve bi dilim baklava çok çok özür diliyorum bugünde temizlik hala devam ediyor badana boya ama akşam erken eve inicem bugün akşam menümü tekrar bildiririm

Canim ben yokken sen yeni dahil oldun sanırım once likle tanisalim ben kader hoşgeldin gunlugumuze menune gelince sabahki menun gayet iyi aranda ayni şekilde güzel ama aksam lahmacunu yemissin en azından baklava yemeseydin daha iyi olurdu sanki ama olsun dun fazlasıyla kalori yakmissin zaten o yüzdenbi kereden bsey olmaz

Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım ve bugün itibariyle sabah sirkeli şu ve uyumadan önce limonlu pul biberli yogurda başladım umarım ise yarar bugün hastaneye gidecez yemeği dışarda yiyebiliriz ekmek siz ve hafif ızgara tarzı yerim ve giyecek hiç birşeyim yok şuanda dolabı karıştırmaya gidiyorum

Evet canım yeni gelen ve en şişko olanınız :) benim adımda esra memnun oldum evet akşam baklavayı yemezdim de kayınpederim zorla yedirdi hatta iki tane daha ye dedi ama ben ordan hemen kaçtım yani bi taneyle kendimi zor kurtardım benim kayınpederim yedirmeyi çok seviyor da

Gunaydin kizlar Erva fotoğrafı kaldirdinmi kız bakcaktim hata veriyo
kaldrdım banane banane sizde resm atın öle atarım çok utanıyom bn napim

öğle olmamış ama akşamı böle kurtarmışsın. birde boya badana kaç kalori yaktırıyor acaba bende gelem mi yardıma kız

bebiş için mi gidiyorsunuz hastaneye birşey yoktr inş cnm ?

Evet canım bebiş için bi işitme testimiz var yaptıracaz bide benim bebiş solunum yetmezligiyle doğdu 1 hafta yogun bakımda kaldı ilk dogunca şimdide nefesini pek beğenmiyorum ne ne olmaz onuda göstereyim bi havada çok kötü yağmur yağıyor ve cok soğuk.bbugün tartinin pilinide alcaz inşallah.ve dolabı karıştırdım hicbirseyim olmadı olanlar dar asla giyemem padesulerim hiçbiri olmadı.eşofman giyindim hamile gömleği ve panço öyle çıktım evden Çok uzgunum

[QUOTanladım akkartanesininaski, post: 40920871, member: 589139"]Evet canım yeni gelen ve en şişko olanınız :) benim adımda esra memnun oldum evet akşam baklavayı yemezdim de kayınpederim zorla yedirdi hatta iki tane daha ye dedi ama ben ordan hemen kaçtım yani bi taneyle kendimi zor kurtardım benim kayınpederim yedirmeyi çok seviyor da[/QUOTE]
Himm anladim canim bnde memnun oldum o zaman sen kayinpederdrn biraz uzak dursan iyi olacak yoksa kilolar alıp basni gider kaç kilosun canimbu arada kaç kilosun canim yas kaç ve boy kac

[QUOTatmarva147, post: 40921819, member: 220213"]beneneee attım dün özlem gördü burda olaydın görürdün [/QUOTE]
Yaaa amaa uyusluk yapma ervacimm at hari bakalim en cok ben attim fotograf yaa bn kaldirdim mi hic kustum sana hih :)

Canım buyur gel benim çırak yaşlı yetişemiyor bana eleman arıyordum zaten :) benim çırak devamlı kaytarıyor boya badana+temizlik 630 kalori yaktırıyor baktım da iyiymiş fena deği
Himm anladim canim bnde memnun oldum o zaman sen kayinpederdrn biraz uzak dursan iyi olacak yoksa kilolar alıp basni gider kaç kilosun canimbu arada kaç kilosun canim yas kaç ve boy kac[/QUOTE]
Canım uzak durdurmuyo zaten sorun orda gelini değil sanki evladıyım yaşım 26 boyum 1.70 kilom da 94.10 du artık 93 bir buçuk yıllık evliyim bu arada senin yaş boy kaç canım

Bende E="parlakkartanesininaski, post: 40923069, member: 589139"]Canım buyur gel benim çırak yaşlı yetişemiyor bana eleman arıyordum zaten :) benim çırak devamlı kaytarıyor boya badana+temizlik 630 kalori yaktırıyor baktım da iyiymiş fena deği

Himm anladim canim bnde memnun oldum o zaman sen kayinpederdrn biraz uzak dursan iyi olacak yoksa kilolar alıp basni gider kaç kilosun canimbu arada kaç kilosun canim yas kaç ve boy kac[/QUOTE]
Canım uzak durdurmuyo zaten sorun orda gelini değil sanki evladıyım yaşım 26 boyum 1.70 kilom da 94.10 du artık 93 bir buçuk yıllık evliyim bu arada senin yaş boy kaç canım[/QUOTE]
Bende 23 yaşındayım boy 1.68 kilo 81 di 76.5 77 oynuyor şuan canim ve bekarlık sultanlık diyenlerden olmaya devam ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…