hadi bakalım inş canm. 1 haziranı bekliyoruz hepimiz bakalm 1 ayda kaç kilo vermiş olucazben bugun az yesem belki 400 500 gr az çıkarım ama dayanamam bir gün sonra gene tartilirim bütün motivasyonum düşer.canim regl dönemindesin ama 3 gün sonra şişlik kalmıyor aslında çıkmasın fazla üzülme canım
Öyle düşünme canım vermissindir sen ya hem hiç hareket falan yapıyor musunBen kilo vermek yerine geri alıyorum yarın yuksek çıkarsa hic ssasirmam yani(
naptın kızz saat daha 12kızlar bende bu sabah uçtum ya öğlen ve akşam yemesem yeridir
bir patates kızarttım yuvarlak yuvarlak üzerine de bi yumurta çırpıp döktüm bu neyse de yanın da 3 dilim ekmek yedimmnaptın kızz saat daha 12
Hadi ekmeği geçtim diyette kızartmayı nasıl yiyebldin kızzzbir patates kızarttım yuvarlak yuvarlak üzerine de bi yumurta çırpıp döktüm bu neyse de yanın da 3 dilim ekmek yedimm(
valla bende anlamadın yaa eşim istedi bende yaptım ama o yemedi ben yedimHadi ekmeği geçtim diyette kızartmayı nasıl yiyebldin kızzz
Yapiyrm canim aksam evde zatrn işyerinde günlük 10 defa merdiven inip cikiyrm eve yürüyerek gidiyrm yuruyerek ise geliyorum öyle yaptiklarimÖyle düşünme canım vermissindir sen ya hem hiç hareket falan yapıyor musun
Gene ne yedinButun diyetim bosa gidiyor yaa
Bisey yemedim de sabah ki kizartma moralimi bozdu karnim cok sisti yaGene ne yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?